Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty facet

Polecane posty

Gość gość

Witam was, mam takie pytanie. Otóż ostatnio na jednym z portali randkowych poznałam faceta, trochę pisaliśmy, doszło do spotkania, wszystko ładnie pięknie, ale facet otwarcie powiedział, że jest zonaty, co prawda z żoną podobno źle zyje, ale mają dzieci i nadal mieszkaja w jednym domu, tak sie zastanawiam co taki facet ode mnie chce, bo ja nie mam najmniejszego zamiaru kontynuować tej znajomości, pomimo jego starań i zabiegań.

Gość gość
pobzykać chce no i ewentualnie szykuje sobie miękkie lądowanie po ewentualnym rozstaniu z żoną :D x daj mu plus za szczerość ....

Gość gość
No tak, dobrze że chociaż szczerze pow, ale mimo wszystko mnie takie relacje nie bawią, chyba ze w formie zwykłej koleżeńskiej znajomości.

Gość gość
Ja też bym nie wchodziła w taki układ, bo nie wiadomo jak on faktycznie z tą żoną żyje.

Gość gość
Troche pisaliscie, a ty nie zapytalas go, czy jest wolny? Umowilas sie na spotkanie z facetem, nie wiedzac, czy jest zajety, czy nie? Sorry, ale to dobrze o tobie nie swiadczy. To desperacja.....:O

Gość gość
Byłam swięcie przekonana ze jest wolny i szuka drugiej połówki, zresztą wszystko na to wsazywało, ale to już nie istotne, bo gosciu mnie niczym nie zainsirował, a jeszcze ta wieśc o zonie to już całkiem mnie zdziwiła.

Gość Herbatynka
Moim zdaniem to ten facet zachował się nie fair nie informujac cie podczas pisania o tym, że jednak mimo wszystko jest nadal żonaty i mieszka z żoną:-(

Gość gość
Zgadzam się

Gość gość
Dziewczyno nie baw się takie głupie gierki, mało to wolnych dookoła?