Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arkadiusz111

Bojkotujecie wybory?

Polecane posty

Gość gość
Jak mozna bojkotować wybory? Tylko ludzie głupi nie idą zagłosować (pomijam tych, którzy nie mogą z różnych powodów). Od wyborów zalezą losy naszego kraju, jak ma się nam zyć lepiej, skoro nie chce się ludziom ruszyć doopy sprzed tv i iść zagłosować. Lepiej przeleżeć całą niedzielę na kanapie, a póxniej kolejne 5 lat narzekać jakiego to złego mamy prezydenta i jak to źle nam jest

Gość gość
Kto nie idzie na wybory, nie ma prawa do zabierania potem glosu w polskich sprawach. Żadnych.

Ja bojkotuję. Ci od tej akcji mają rację A do gościa11.25 Za 5 lat okaże się kto z nas dwojga/dwóch jest głupszy - ja olewając szopkę zwaną wyborami, czy ty wybierając między populizmem a brakiem kompetencji. :O

Gość gość
Cóż, trzeba było iść głosować w 1 turze, gdybyście wy wszyscy ruszyli doopy i wybrali kogoś spoza Bronka czy Dudy, to może w 2 turze mielibyśmy kogoś innego :O ale lepiej siedzieć w domu i myśleć, że po co iść skoro X i tak nie ma żadnych szans (pomyślało 20 mln obywateli...) :O

trzeba było iść głosować w 1 turze Wśród tych 10 nie było oni jednego, który moim zdaniem nadawałby się do tej funkcji:classic_cool: Gdyby był choć jeden to głosowałbym.:P

Gość gość
Ja uważam, że głosowanie w tak ważnych wyborach jak wybory prezydenta, powinno być prawnym obowiązkiem każdego obywatela Mniej ważne wybory powinny być dobrowolne, ale wybory prezydenckie - OBOWIAZKOWE, a jak ktoś nie przyjdzie to powinien mieć ważny powód typu choroba czy wyjazd, a nie "nie chciało mi się"

Gość gość
pulchny dziś trzeba było iść głosować w 1 turze Wśród tych 10 nie było oni jednego, który moim zdaniem nadawałby się do tej funkcjicool.gif Gdyby był choć jeden to głosowałbym. x nie bylo Biedronia, pasywny tzwelu, lubisz być ostro wyroochany w dooope i stąd twoje aktualne rozterki wyborcze :-D brak kandydata :-D

Gość gość
Duda nie jest z mojej bajki, ale będę na niego głosować żeby przegonić Komora z powrotem do jego moskiewskiej centrali KGB.

Gość wyborca Kukiza
trzeba głosować, nie glosowalem 7 lat ale teraz jest okazja żeby coś sie zmienilo - głosować PRZECIWKO KOMOROWSKIEMU, to oczywiste dla każdego kto nie zarabia więcej niż 3000 pln netto:classic_cool:

>>>trzeba głosować, nie glosowalem 7 lat ale teraz jest okazja żeby coś sie zmienilo - głosować PRZECIWKO KOMOROWSKIEMU, to oczywiste dla każdego kto nie zarabia więcej niż 3000 pln netto<<< x Nie głosowałem w pierwszej turze, bo nie wierzyłem, by mój głos mógł cokolwiek zmienić. Teraz istnieje ryzyko zdobycia władzy, przez niebezpiecznego populistę - oszusta, który doprowadzi do zniszczenia resztek gospodarki. Dlatego zmuszę się pojechać na drugi koniec miasta i złożyć swój głos przeciw kłamstwu, fałszywości i oszołomom :(. x Osoba, której post, pozwoliłem sobie zacytować, ma rację :). Ludzie, którzy potrafią coś więcej, niż tylko narzekać i wyciągać rękę po cudze, zarabiają zazwyczaj więcej niż 3tys :). Oni nie chcą, by reprezentant oszołomów, utrudniał pracę sejmu, blokując ją swoimi populistycznymi decyzjami.

Gość gość
Nie pójście na wybory oznacza, ze Duda ma większe szanse, bo jego wyborcy zagłosują wracając z koscioła.

Gość gość
Misio1 masaż racje:D zgadzam się z Toba, ze KOMOROWSKIEGO i TĄ SITWE PO wyciagajacych łapy po nasze trzeba natychmiast odsunąć od władzy!

Gość gość
*masz racje

Gość gość
Czas na Jarka!!!

Gość gość
Misio1 zgadzam się z tobą tez nie chcę prezydenta który nagle przed wyborami obniża wiek emerytalny i ogłasza referendum. To jest populizm w czystej postaci.Nie chcę prezydenta populisty.Wybieram zgodę i bezpieczeństwo głosuję na Andrzeja Dude

Gość gość
Patrzcie na przekaz mowy ciała,na niespójności między tym co kandydaci mówią a co pokazuja.Np.mówienie o zgodzie i tolerancji z zaciśniętymi pięściami,albo proszenie o głosy w formie groźby/bo jak nie..../.Zastanówcie się czy to siła czy przemoc.

Gość gość
Siadając do oglądania dsisiejszej debaty wezmę kartkę z napisem ,,nie boję się,,i położe przed sobą.Zagłosuję na tego przy wypowiedziach którego ta kartka nie będzie mi potrzebna.

Gość gość
A czemu ma służyć niegłosowanie?

Gość gość
wiadomo, że więcej jest zwolenników D/udy a więc teraz jest gatka o bojkotowaniu wyborów niech nie idą do wyborów zwolennicy POwskejsitwy zrobią nam przysługę :)

Gość gość
tak !!!!!!!

Gość wyborca Kukiza
misio1 dziś x Osoba, której post, pozwoliłem sobie zacytować, ma rację usmiech.gif . Ludzie, którzy potrafią coś więcej, niż tylko narzekać i wyciągać rękę po cudze, zarabiają zazwyczaj więcej niż 3tys usmiech.gif . Oni nie chcą, by reprezentant oszołomów, utrudniał pracę sejmu, blokując ją swoimi populistycznymi decyzjami x od razu widać że NIGDY nawet nie starałeś sie żeby oderwać ryj od budżetu, nigdy nie prowadziłeś dg i jesteś kaleką ktora żyje z gadania jak klecha :-O Większość małych i średnich przedsiębiorców żyje na podobnym poziomie jak reszta społeczeństwa bo prowadzą działalność gospodarczą na rzecz państwa polskiego a dla własnej rodziny zostają im tylko ochłapy:-O KAŻDY ale to każdy kto tak jak ty zachwala obecny system jest uzależniony od budżetu, NIE ZNAM WYJĄTKÓW a wiec ty też żyjesz z podatkow społeczeństwa najwyższy czas żebyś sie zabrał do prawdziwej roboty, klechów i politruków mamy tu do wyrzygania

Gość gość
Nie. Wybieram Dudę.

Gość gość
możecie robić sobie założenia jakie sobie chcecie wygrał już bez was prezydent i mają was gdzieś bardzo głęboko media za was zdecydowały

Gość gość
Napiszę tylko tyle jestem szczery z natury i do bólu lojalny w słusznych sprawach ale jeśli do tego stopnia byłbym nie chcianym prezydentem tak przez wielu pogardzanym i wyszydzanym nie potrafił bym żyć.Mnie życie oraz to co robię musi sprawiać satysfakcję w przeciwnym razie życie traci sens.Jakim wyrafinowanym '' Dyzmą '' trzeba być aby opinie innych do tego stopnia mi wisiały i mógłbym podeptać zasady?

Gość gość
Kolejne lata z życia wycięte z życiorysu?!?!?!

Gość gość
Kolejne lata z życia wycięte z życiorysu?!?!?!

Gość gość
ŻADEN nie spełnia moich oczekiwań, ale wybiorę mniejsze zło, czyli Dudę, bo nie głosując, głosujemy na bula.

nie głosując, głosujemy na bula. A to w jaki sposób?

Gość gość
Tylko spakować się i wyjechać bez zastanowienia do jednego z miejsc preferowanych przez W.Cejrowskiego gdzie nie ma skarbówki nakazów zakazów skrzywionych ryjów z krzywomówności polityków niesprawiedliwych sądów pewnej siebie policji i całego tego goowna.