Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonifacyyy

Czy kobietom na czymś jeszcze zależy, prócz kasy, wyglądu, ciuchach?

Polecane posty

Gość bonifacyyy

Z ciekawości pytam, odnoszę wrażenie że im tylko kasa i wygląd w głowie, prócz tego żadnych innych zainteresowań.

Gość gość
na zdrowiu potomstwa, dlatego tak ważna jest kasa i dobre geny partnera.

Gość gość
Dziwisz sie??? Teraz pozycja kobiety oceniana jest głownie przez tz "stylowke". Nie wyglądasz nie istniejesz. Kobiety gorzej niz przedmioty sa traktowane. Musisz byc szczupła ładna zgrabna i dobrze ubrana a i fryzjer nie zawadzi czy paznokcie bo inaczej zapuszczona locha z ciebie. Takie mamy społeczeństwo i czasy..

Gość gość
poszukaj brzydkiej, te muszą czymś nadrabiać brak urody więc mają pasje i czytają książki. Mają zresztą na to duąo czasu bo faceci je omijają

Gość gość
a odkąd faceci cenią u kobiet inteligencję, umiejętność prowadzeni a błyskotliwej rozmowy i osobowość..... poza jakimiś dziwakami każdy poleci na głupia byle cyc był, kumple zazdrościli i żeby dobrze ciągnęła

Gość gość
jasne że tak. Na mądrości. np nie pije nie pali i musi rozumieć pewne sprawy i oczywiście kobietę. Nie drażnić kobiety czyli być takim jaki trzeba tzn. wpaść w jej gust, Ona do czegoś dąży i czegoś oczekuje od niego. O swoich nie będę mówić

Gość gość
Oprócz tego co wymieniłeś ważny jest jeszcze dobry seks,także musisz być stale w dobrej formie.

Gość gość
seks to nie forma. Wystarczy kochana osoba

Gość gość
14:50 Przeciez brzydkie nie maja czasu na literature, oneduzo czasu traca na tuszowaniu mamkamentow urodu i fryzjer, kpsmetyczka, makijaz, ubior to podstawy w ich grafiku. Te ladne sa piekne z natury i nic nie musza poprawiac, wiec maja wiecej czasu i rozwijaja swoja inteligencje:D

Gość bonifacyyy
Czy kobietom zwyczajnie nie szkoda czasu na strojenie się i cieszenie się z tego że faceci na nich gwiżdżą, albo że je klepią w tyłek? Kiedyś widziałem laskę, co się cieszyła, bo budowlancy na nią gwizdali, potem jeden ją klępnoł, niby zwróciła mu uwagę ale z uśmiechem na twarzy...

Gość gość
Zwracasz uwagę na takie idiotki?pewnie blondynką była głupiutką?

Gość gość
To poszukaj inteligentnej i z pasjami, ale grubej, brzydkiej, zaniedbanej i szczerbatej.I bezrobotnej.:D

Gość gość
Do kasy i wyglądu trzeba doliczyć faceta, którym można się pochwalić koleżankom.

Gość bonifacyyy
No dobra, ale takie życie musi być mega nudne i rutynowe.

Gość gość
a ty na co bonifacy lecisz? na wyglad przeciez, wiec stul morde. jak faceci przezstana kobiety wybierac po wygladzie i interesowac sie tylko ladnymi i atrakcyjnymi i zaczna kobiety wybierac po kursach skonczonych, znajomosci jezykow obcych, wyksztalceniu to kobiety bede czas na co innego przeznaczac. to faceci dyktuja swoimi wyborami jakie kobiety powinny byc.

Gość gość
ZAWSZE nieatrakcyjna kujonka przegra z dyskotekowa ksiezniczka

Gość gość
laski, ktore robia kariere sa wytykane przez facetow, przypisywane jest im mnustwo wad przez mezczyzn wlasnie i faceci masowo powtarzaja, ze nie chca takich lasek wyksztalconych robiacych kariere, natomiast wypindrowanymi strojnisiami zaden facet nie pogardzi, wystaczy wyjsc z domu i widac jakie laski sa podrywane przez mezczyzn

Gość gość
facec***atrza na wyglad, wiec jest laska ma wiele zainteresowan, a nie wyglada nie zainteresuje zadnego facet, wiec cos za cos .. to wina tylko i wylacznie facetow, ze kobiety zajmuje sie tylko swoim wygladem, sami miejcie pretensje do siebie, ze lecicie jak psy za wygladem

Gość gość
Faceci to dopiero lecą na wygląd a Ci młodzi to już totalna porażka. Jak nie wyglądasz jak modelka to nie masz szans na faceta chyba,że jakiegoś podstarzałego albo dresiarza spod monopolowego

Gość gość
Nooo, jest potrzebny kasiasty facet, żeby mieć na ciuchy i kosmetyki :classic_cool: No i ten facet powinien mieć dużego penisa i być dobrym w łóżku.

Gość gość
a czemu inteligentni mężczyźni wybierają puste lale zamiast normalne dziewczyny ??

Gość gość
kobieta jest wizytowka faceta :)

Gość gość
na własnym zadowoleniu, kasie , facecie na boku, dzieciach itp.

Gość gruszka dziewuszka
Tak jestem kobietą i zależy mi przede wszystkim na zdrowiu moim i mojej rodziny, na godnym przeżyciu życia ,które jest tak kruche że nie warto przejmować się najmniejszymi głupstwami. Zależy mi również na tym bym mogła zwiedzić jak najwięcej ciekawych miejsc w Polsce jak i na świecie a co za tym idzie potrzebne są na to fundusze.Wygląd też jest ważny , ale nie najważniejszy.Istotne jest dla mnie też to bym na swojej drodze spotykała dobrych ludzi, na których mogłabym polegać z wzajemnością . Zależy mi też na tym abym jeszcze kiedyś kochała i była kochaną przez mężczyznę . Pozdrawiam

Gość gość
Tak na bliskości...na spelnieniu się w roli życiowej partnerki dla faceta, który jest tego wart.

Gość gość5069
bonifacy widocznie lecisz na takie lochy, dlatego przeżywasz że są puste. Oprócz takich jest masa innych dziewcząt, tak samo jak nie każdy facet jest bezmózgim osiłkiem, któremu tylko siłka i rzeźba w głowie

Gość dość ładna ale nie w typie
Panie wyżej dość jasno wyraziły się w czym rzecz. Ja od siebie dodam, że zauważyłam, że im bardziej zależy mi na facetach, na tym by zwrócili na mnie swą wielkopańską uwagę, tym bardziej staję się osobą pustą, próżną, wręcz wyjaławiam się intelektualnie. Staję się po prostu tępą samicą nastawioną na kopulację z samcami. To nie żart. To szczere wyznanie nieco sfrustrowanej i zwariowanej singielki, bądź jak kto woli starej panny.

Gość Taki_jeden_964
Jeszcze na wielu innych rzeczach ale to na pierwszym miejscu. Same przyznają. :)

Gość Pyskata90
Tym "kobietą" o których piszesz nie. Nie zależy im na niczym więcej. NORMALNYM KOBIETĄ owszem ;)