Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deviant

Dlaczego akurat stopy są najpopularniejszym fetyszem?

Polecane posty

Gość Deviant

Bo to stopy są najpopularniejszym? ;)

Gość gość
Tez nie wiem;)

Gość gość
bo cipki i cycków ci żadna nie pokaże, a jeśli już, to w sytuacji albo wyzbytej tabu (plaża naturystów, związek) albo w sytuacji na rzecz erotyzmu niwelującej wyższe wartości (striptiz, prostytucja, puszczalstwo). a stopy mogą być odkryte (sandały, plaża, podwórko, dom) a są też erotyczne w różnych sytuacjach społecznych (publicznych, koleżenskich).

Gość gość
więc fetyszyści nadają wartość erotyczną śmierdzącym stopom. mogą się nimi widocznymi podniecać w sytuacjach, kiedy niedozwolone będą cycki, w sytuacjach oficjalnych a także kiedy inne części ciała to wyzbyte tabu. do tego trzeba umieć się nimi posługiwać i to subtelne.

Gość MADDOG1
Może fetyszystą nie jestem ale lubię kobiece stópki i zawsze zwracam uwagę na to czy dziewucha ma zadbane stopy.

Gość dziś spróbujmy wspólnie dojść.;) x Gość dziś trochę dziwne te argumenty. Sam uwielbiam stopy i w sumie zastanawiam się dlaczego bardziej działają na mnie niż np. dłonie. Chociaż dłonie też. Może dlatego że jednak właśnie częściej zakryte te stopy? ;)

Gość gość
lubie jak mezczyzna lize moje stopy, poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@interia.pl

Gość dziś kobiecie stopy pachną. x MADDOG1 dziś no tak, fetyszysta to na niczym innym nie potrafi się skupić jak na jednej części ciała. To ja jestem fetyszystą całego ciała, można? Można.;) Ale tak, zadbane stopy są bardzo pociągające. x Gość dziś mało która kobieta chyba nie lubi mieć lizanych, a są i takie które lubią lizać.:P