Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie sparowana

Mam już 27 lat, rocznik 87 i jestem starą panną, wstydzę się tego

Polecane posty

Gość nie sparowana

Najchętniej ze wstydu nie wychodziłabym z domu...chciałabym dziecko, męża. Widać nie jest mi to dane...

Gość gość
co ty ze wsi? jesteś jeszcze młoda w dzisiejszych czasach ludzie chajtają się po 30

Gość nie sparowana
z miasta wojewódzkiego. Wszystkie koleżanki już męzatki, ew. zaręczone

Gość gość
Gdy sie mialo 20 lat to sie trzeba bylo nie stukac z kim popadnie nie imprezowac nie podrozowac nie gonic za kariera "bo ja mam jeszcze czas a teraz chce sie wyszalec" TO TERAZ BADZ SE SAMA!

Gość gość
i chuj, ja też 87, nieżonaty. i prawdopodobnie już tak będzie bo nie mam w głowie żadnych motywacji ukierunkowanych na małżeństwo i ojcostwo. na partnerstwo tak, ale do tego trzeba trochę lepszej sytuacji życiowej i wiary w siebie.

Gość nie sparowana
miałam facetow, z żadnym nie wyszło. Miałam żyć jak zakonnica? Podróżowałam i podróżuję, wytłumacz mi co w tym złego? Nie mam na kogo wydawać to wydaję na siebie:O

Gość gość
Masakra!mam 24 lata i faceta za mąż najwcześniej wyjde ok 28 roku życia !też zostałam bez koleżanek bo wszystkie już po "słowie"dzieci w dorobku!masz czas ze spokojem

Gość nie sparowana
mam nadzieję bo już nadzieję straciłam

Gość gość
i tym sposobem pokenie pokemon będzie ostatnim pokoleniem polskim, bo sami samotni i brak im umiejętności socjalnych, tylko gadżety i elektronika, i nie będzie związków ani dzieci. Za dwa pokolenia araby przejmą kraj i będzie arabia saudyjska nad bałtykiem.

Gość gość byłem tam
samotni mają taki problem że szukają ideałów, są za bardzo wybredni, nikt im nie pasuje idealnie więc są sami, z reguły to osoby o dużej i inteligencji książkowej ale o małym doświadczeniu życiowym i socjalnym.

Gość gość
daj mi te swoje 27 lat za moje 34!

Gość nie sparowana
gość 19:46 z tym pokoleniem pokemon przesadziłeś🖐️ może nie uwierzysz, ale NIE POSIADAM praktycznie jako jedyna smartfona, używam zwykłego telefonu komórkowego...tak możesz zbierać zęby z chodnika ze zdziwienia:D a tablet kupiłam tylko po to, żeby umilał mi czas w podrózach podczas dojazdu i w celu odnalezienia informacji na szybko:p zd***** co?

Gość gość
Mam gumy donaldy z 1987, nieotwarte z pewexu, to były fajne czasy

Gość gość lubie szczere rozmowy
autorko, masz fobie socjalną? czy za bardzo szukasz ideału?

Gość gość
Chyba sobie żartujesz ja mam 37 i jestem młoda. Starzy ludzie to są po 70, sorry co wy macie w głowach, że tak wcześnie czujecie się staro?

Gość gość znaleść miłość to sztuka
powiedz nam w szczegółach co wnosisz do związku i czego oczekujesz, może ktoś kogoś takiego gdzieś zna

Gość gość
Taaa wyjdziesz w wieku 28 lat ;) Autorko to ze cie rooochacz dymal na imprezie pare razy nie znaczy ze mialas faceta z ktorym "nie wyszlo"! Tak w ofole to ja widze podobienstwo miedzy starymi pannami a samotnymi matkami. Przyszlym starym pannom gdy sa mlode imponuje typ bawidamka imprezowicza z adhd bo taki wzbudza odpowiednie emocje robi co chce i taka naiwna przyszla stara panna sie na to lapie az w koncu zostaje sama w wieku okolo 30 bo wiadomo ze imprezowicz i rooochacz nie chce stalego zwiazku. A wszyscy spokojnie poukladanie faceci chcacy zalozyc rodzibe sa zlewani bo sa nudni i nie wzbudzaja emocji. Dopier po 30 stare panny zaczynaja isc po rozum do glowy i zaczynaja sie tymi "nudziarzami" interesowac. I z samotnymi matkami jest TAK SAMO! Taka przyszla samotna matka przed zajsciem w ciaze i porzuceniem przez "bad boya" tez sie tylko takimi interesuje a pozniej zostaje sama z dzieckiem i dopiero chce sie zwiazac z tymi spokojnymi ktorych do tej pory olewala!

Gość gość
Rocznik 87 to masz 28 lat, ja jestem 86 i mam 29 tez nie mam męża, dzieci ani nawet partnera, tylko ze mi z tym dobrze i jak narazie to nic zmieniać nie chce, nie wiem czy kiedykolwiek będę chciała, a określenie " stara panna" nie jest dla mnie w żaden sposób obraźliwe, często sama tez tak o sobie mowie i się śmieje

Gość nie sparowana
Nic mi nie wiadomo na ten temat, raczej nie;) wychodzę normalnie. Miałam z 3 związki po ponad rok czasu i przelotne znajomości, które szybko się kończyły. Problemy są dwa: 1. Praca pochłaniająca dużo uwagi, pracuję po 8 h, ale jak wracam to jestem padnięta + prawie codziennie siłownia po, jak nie mam popołudni w pracy; 2. Ideał...hm...lubię facetów typ inteligenta z brodą, zarostem (fetysZ:p), odrzuca mnie od dresiarzy i lalusiów, a tych najwięcej na ulicach...

Gość realia bolą
baba polka po 30 to już próchno, masz 3 lata kochana do zarwania frajera i koniec, więc bierz się do roboty bo potem to już 3cia kategoria z ciebie i szanse coraz mniejsze. Ewentualnie zostań lesbijką, to też teraz fajne.

Gość gość
ja jestem rocznik 89. tez sama. pozno zaczelam interesowac sie facetami. studia byly na pierwszym miejscu. nie chodzilam na imprezy. nie podobaja mi sie badboye. wolalabym normalnego faceta. niestety brak mi kompetencji socjalnych. boje sie, ze cale zycie bede sama.

Gość gość
po 25 to już stara doopa, kategoria 2, po 30 kategoria 3, po 40 kategoria 4, szanse spadają o 20% w każdym przedziale. to dla informacji

Gość nie sparowana
odpowiadam - NIGDY nie interesował mnie typ *****cza, zawsze zdawałam się z facetami raczej na poziomie.

Gość nie sparowana
to jestem kategorią , jakoś to przeżyję🖐️

Gość nie sparowana
*kategorią 2

Gość polski naród wymiera
pokemony = durna kariera ( niewolnictwo korpo ) i brak kompetencji socjalnych

Gość gość
Dziewczyny! Ja jestem 89 rok, mam meza dziecko mieszkanie samochód i mała firmę-idealnie co? A właśnie ze nie! Gdybym teraz miała mniej lat a taki rozum jak mam obecnie to uwierzcie ze tak szybko bym sie nie zapakowała w pieluchy i bycie żona. Głowa do gory jestescie młode i macie wiele przed sobą korzystajcie z tego co macie bo pozniej w związku i jeszcze z dzieckiem wcale różowo nie jest.

Gość gość
pomysl logicznie! jakbys sie zadawala z facetami na poziomie to nie byla bys teraz stara panna!!! wiem ze trudno jest sie do tego przyznac ale taka jest prawda :)

Gość nie sparowana
do polski naród wymiera Tak, co z tego? Przynajmniej stać mnie na normalne życie, na luksusy już nie. Ale nie wyciągam ręki i nie mówię "daj". Pracuję na wszystkie swoje wydatki i przyjemności sama, dochodzę do tego ciężką pracą. A Ty pewnie pierwszy w kolejce po zasiłek do MOPSU:O Wyzywaj mnie dalej od korpo szczurów, jesli poprawi to Twoją samoocenę:)