Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci to dranie ale chcialabym cos przezyc z nimi

Polecane posty

Gość gość

mimo iz nie ufam facetom, bo zdradzaja, rania, klamia, nie szanuja kobiet, ale ciagnie mnie do seksu, chcialabym tego kiedys doswiadczyc, jakichs uczuc, pozadania, calowac sie, przytulac ... poki co nawet faceta za reke nie trzymalam:( mam 30 lat

Gość gość
a skąd jesteś?

Gość gość
To skąd wiesz, że to takie dranie skoro sama nigdy z nimi nic nie przezyłaś? Z facetem jak z doborem przyjaciół - możesz płaszczyć się przed byle kim i udawać, że to przyjaźń/związek a możesz sobie wybrać kogoś fajnego. Idiotki które nie potrafią wybrać ciekawego męzczyzny (albo nei mają czym przyciągnąć) będa marudzić, że to takie chuje i wgle

Gość gość
prawie wszystkie placza przez facetow, przypadek, ze zle wybraly? a moze faktycznie wszyscy faceci sa beznadziejni i nie ma w czym wybierac, bo zawsze wybierze sie zlego

Gość gość
Porządny facet ma mniejsze szanse niż bad boy. Wybieracie tych drugich i potem jesteście rozczarowane.

Gość gość
Też chcę,żeby mnie jakiś wyprzytulał.

Gość gość
A co z Wami nie tak, że nie macie faceta?

Gość gość
Nie wiem. Nie szukam cwaniaczka tylko normalnego,spokojnego mężczyzny.Coś nie mogę trafić :P

Gość gość
No to wybierz sobie porządnego faceta. Usiądź kuź*a i pomyśl z kórym możesz sobie życie ulożyć. Jestem facetem i nikt mi nie wmówi, że kobiety nie mogą znaleźć nikogo. Kobieta która chce faceta, idzie i poprostu go sobie bierze. Albo leci na chamów z przekonaniem jak z 80% kobiet "Ja go zmienie" "on sie zmieni". Nie kuź*a on sie nie zmieni, a ty będziesz robić za zabawke. Faceci nie sprawdzają kobiet, nie testują tak, jak wy to robicie, mają strasznie małe wymagania, nie mają specjalnych oczekiwań.W naszych oczach wasza słabość to komplement. Znaleźć sobie faceta to uwierzcie, jedna z najprostszych rzeczy. Tylko problm jest w tym, że macie wygórowane wymagania. Nie wmówi mi nikt że kobieta która ma 2 ręce, 2 nogi dba o siebie jest przeciętna- nie znajdzie faceta. Każdy facet woli szarą mnyszkę. Więc skończ głupoty pisać i zorientuj się najpierw czego ty NAPRAWDĘ CHCESZ.

Gość gość
Każdy normalny facet chce mieć porządną kobietę. Pospotykajcie się, zaryzykujcie, dobierzcie kogos kto pasuje do was. Nie wyjdzie? Trudno, sa inni. Nie traccie wiary, że znajdziecie porzadnego. Oni są i czekają. Kiedyś będziecie leżały w objęciach takiego, rozmarzone, zakochane w nim i powiecie mu " Wiesz, pamiętam jak dziś... To było 3 lata temu, bałam się do Ciebie odezwać, myślałam, że kobieta nie powinna robić 1 kroku. Jednak zaryzykowałam i dziś przy tobie czuje się szczęśliwa. Dziękuje, że jestes przy mnie". I tyle. Zero kombinowania. Samotne matki, lub puszczalskie kobiety zawsze znajdują sobie jakiegoś jelenia, wiecie czemu? Bo takie kobiety nie robią schodów, nie testują, nie bawią się w gierki. One poprostu nie kombinują i w taki sposób zdobywają. Mówię jako facet. Jeżeli jesteś porządna i się szanujesz, to każdy normalny facet Cię zaakceptuje. Nie udawaj niedostępnej. Pokaż że jestes koleżeńska, lekko daj do zrozumienia że Ci się podoba. Znaj swoją wartość. Pokaż mu że warto się o Ciebie postarać, jeżeli zobaczy że jest o co, to będzie się starać. A obowiązkiem kobiety jest to DOCENIAĆ i NIE UTRUDNIAĆ.

Gość gość
faceci kobiety ale jeśli Ty nie jesteś draniem to ktoś tesz

Gość gość
gość dziś Porządny facet ma mniejsze szanse niż bad boy. Wybieracie tych drugich i potem jesteście rozczarowane. x kazdy facet ma cechy jednego i drugiego, nie istnieja na swiecie czlowiek maja same dobre badz same zle cech, wiec nie ma takich facetow, jak piszesz zalosny prawiku

Gość gość
Nie jestem na tyle odważna,żeby przejąć inicjatywę. Poza tym w moim otoczeniu jest niewielu mężczyzn a przecież do obcych na ulicy nie będę zagadywać,bo wezmą mnie za desperatkę i wyśmieją.

Gość gość
"prawie wszystkie placza przez facetow, przypadek, ze zle wybraly? a moze faktycznie wszyscy faceci sa beznadziejni i nie ma w czym wybierac, bo zawsze wybierze sie zlego " Widać one są beznadziejne :D Zmień może otoczenie wokół Ciebie same sieroty, co? Sory, ale fajna, sympatyczna, z olejem w głowie kobieta prędzej czy później trafi na równego sobie mężczyznę. A jak same sa albo ograniczone intelektualnie (2-3 spotkania i duuuużo widac po facecie), albo mają jakieś własne, wewnętrzne problemy (samoocena, depresja, tatuś nie kochał) albo nie mają nic interesującego do pokazania (pochwe każda z nas ma - to żadne osiągnięcie).

Gość gość
samoocena, depresja, tatuś nie kochał xxx Ale się nabijasz ograniczony umysłowo człowieczku. Życzę Ci,żeby coś podobnego Cię spotkało

Gość gość
Spotkały mnie dwie z tych rzeczy :D Powinnaś być szczęśliwa :D I co z tego? To nie koniec świata by obwiniac wszystkich byle nie siebie. Każdy ma jak sobie pościeli - ja na swoje łózko nie narzekam bo podejmowałam dobre decyzje. Widać jakoś mój umysł wciąż sprawniejszy niż większości koleżanek autorki ;)

Gość Taki_jeden_964
zdradzaja, rania, klamia, nie szanuja kobiet xxxxx Miło było wczoraj usłyszeć od swojej, że jest ze mną szczęśliwa. Jakbym ją skrzywdził źle bym się czuł. radość to dawać innym szczęście. Więc nie wszyscy tacy są. Jedyna sytuacja że może płakać przeze mnie to że nie wiem czy się zdecyduje na ślub. Nie boję się odpowiedzialności, sprawy osobiste.

Gość gość
zalosny prawiku x Nie dziwie się że nikt cie nie chce. Kultury zero, pewnie jesteś z patologii.

Gość gość
Czemu nawet nie mialas okazji trzymac sie za rece z facetem, przeciez takich okazji jest wiele chociazby w tancu, czy ty masz na mysli jakies komkretne trzymanie.

Gość gość
gj

Gość gość84
Taaa, porządnych facetów? Spokojnych? Normalnych ? Nie wiem, ale chyba albo to inaczej definiujecie albo twierdzicie co innego a robicie potem też co innego.

Gość gość
Nie dziwie się, że takie panny są same wyzywać kogoś tylko z braku seksu? Gorzej niż patologia to zupełnie jak rasizm w stosunku do czarnoskórych! Bierna, marudząca, narzekająca, ciągle strojąca fochy, z wygórowanymi wymaganiami skreślająca człowieka za jedną nieistotną cechę nawet jakbyś była nie wiem jak piękna i tak byś był szybko odrzucana!

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA