Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak faceci mną pomiatają tzn że jestem beznadziejna?

Polecane posty

Gość gość

Bo już zaczynam tak mysleć... Na poczatku jest wszystko dobrze przeważnie, poświecaja mi duzo uwagi itd ,a dopiero potem zaczynaja olewać, albo być chamscy, chciałabym mieć normalnego chłopaka, a skoro takiego nie mam tzn ,że jestem do niczego?

Gość gość
W ogóle zaczynam o sibie myśleć, że jestem brzydka, glupia itd... może i tak jest? Strasznie mi smutno ze nikt mnie nie moze pokochac. Co dziwne czasem mnie komplementuja np na ulicy, ale może to tez glupie zarty, poprostu jestem beznadziejna

Gość gość
zmien otoczenie nie badz latwa trafiasz na pustakow proste!

Gość gość
to oznacza, że trafiasz na niedojrzałych kołków z niskim poczuciem własnej wartości. poniżają ciebie by dowartościować swoje ego. powinnaś popracować także nad samooceną oraz przeanalizować to dlaczego przyciągasz taki typ osobnika płci przeciwnej.

Gość gość
a skąd jesteś może ja Cię pokocham, też jestem sam a jestem całkiem normalny

Gość gość
masz gg autorko?

Gość gość
A wy to swiete jestescie? sami traktujecie mezczyzn po zagadaniu jak typowego smiecia, przedmiot

Gość gość
No mam niskie poczucie wartosci, nawet jak ktos sie za mna obejrzy na ulicy czy okazę zainteresowanie to jestem zdziwiona co on we mnie widzi. Ale jak sie umawiam z facetami to nie jestem natretna ani nic z tych rzeczy, moze tez nie emanuje jakas pewnościa siebie, ale tak juz mam... Chciałabym kogoś kto by mnie szczerze pokochał, co nie byłby chamski itd, a przewaznie na poczatku jest tylko fajnie, potem juz nie

Gość gość
a dzisiaj mnie dopadł wlasnie taki totalny smutek, czuje sie do niczego...taka beznadziejna i w ogole. Bo znowu facet z ktorym sie spotykam zaczyna mnie olewa, a juz bylo lepiej, przez chwile, czulam się szcześliwa jeszcze z 2 dni temu i nagle to szczeście gdzies uleciało. Poprzedni facet z kolei był dla mnie chamski, wyzywał itd, właściwie bez powodu bo nie jestem ani klotliwa osoba, ale tez juz tego nie wytrzymywalam i swoje mu powiedziałam... Czasami mam dosyc życia i tego wszystkiego

Gość gość
up

Gość gość
odezwij sie na gg:40121622

Gość gość
MAm to samo niestety, dopiero po czasie, zaczynaja sie chamskie teksty, uwagi niby w zartach, szukam w sobie winy :O