Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trądzik co najlepiej stosowac?

Polecane posty

Gość gość

Co jest najlepsze na trądzik?

Gość gość
Najlepiej stosować bezpieczne i naturalne kosmetyki, na przykład takie kosmetykiekologiczne.eu/pl/c/Tradzik/82

Gość gość
studentko trądzik masz na buzi czy na ci.pce?

Gość Winniczek9
Ja jak kiedys byłam u dermatologa odnośnie trądziku. To polecił mi krem Qcera :) Krem zawsze na noc, fajnie matowi skórę i radzi sobie z trądzikiem. Sama wdziałam efekty juz po kilku tyg. Może warto zatem spróbować?

Gość gość
a co stosujesz? albo co już probowałaś(eś)?

Gość ggosiaaaa
ja chodziłam po dermatologach i nie do końca mi pomogli. Zawsze dostawałam jakies drogie kremy robione na zamówienie często no i pomagały, ale za jakiś czas znowu mi wracał trądzik. Na jakimś forum wyczytałam o żelu Alaclarin i zaczęłam go stosOwać dwa razy dziennie, po jakimś miesiącu widziałam ogromną różnicę. BARDZO MI POMÓGŁ.

Gość gość
Tez przez wiele lat zmagalam się z tradzikiem. Wreszcie zgłosiłam się do http://www.victoriaclinic.pl/, dopiero tam otrzymalam fachowa pomoc. Lekarz zapisal mi indywidualna kuracje dzieki ktorej pokonalam wstydliwy problem

Gość gość
Każdy organizm przechodzi to inaczej. Mój wyjątkowo sobie z tym nie radził. Po kuracji antybiotykowej u dermatologa, wizytach oczyszczających u kosmetyczki. Nic nie pomagało.Od dwóch miesięcy stosuję tabletki IQFACE i dopiero teraz zaczynam wyglądać jak normalny człowiek.

Gość gość
najlepsza jest SPERMOGLOBINA i Wyciąg z fiuta

Gość gość
na trądzik.. nie stosować makijażu, nie dotykać skóry twarzy/ miejsc gdzie jest trądzik, nie używać mydła ani żadnych środków myjących, przemywać twarz czystą wodą, pić dużo czystej wody, unikać śmieciowego jedzenia. Chodziłam do dermatologów i żadne smarowidła mi nie pomogły. Najlepiej nie myśleć o trądziku, zapomnieć że sie go ma, wtedy sam odchodzi.