Gość Radek o. Napisano Październik 3, 2019 Naturalne to pieprz oraz chili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ros Napisano Październik 24, 2019 Ocet jablkowy, woda z cytryną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karola Skalska Napisano Październik 26, 2019 - Dieta norweska, zwana też kopenhaską pozwala na szybki spadek masy ciała. ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martina Napisano Październik 27, 2019 Bez stanika latem na pewno wygodniej i zdrowiej. Nic nie ciśnie, nie ciągnie,nie ociera a skóra oddycha. Tak samo jak nagie opalanie i pływanie na plaży naturystów sprawia dużo radości. Dodatkowo całe ciało można śliczne opalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oliwka79 Napisano Październik 27, 2019 Podstawą szczupłej sylwetki jest odpowiednio zbilansowana i indywidualnie dopasowana dieta, a także trwała zmiana nawyków żywieniowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ALdona KOlska Napisano Październik 28, 2019 Nawet najbardziej skuteczne produkty wymagają stosowania diety o odpowiedniej kaloryczności oraz proporcji białek, węglowodanów i tłuszczów. Niezbędna jest także regularna aktywność fizyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zenorosl Napisano Październik 30, 2019 Niektórzy szczęściarze jedzą, na co tylko mają ochotę i nie tyją. Dlaczego? Bo ich metabolizm działa sprawniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia Napisano Listopad 3, 2019 Cynamon to naturalny spalacz tłuszczu, który tak jak imbir należy do termogeników, czyli substancji przyspieszających przemianę materii. Cynamon ma także inną ważną właściwość - reguluje poziom insuliny we krwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Listopad 6, 2019 Jakich efektów można się spodziewać po spalaczach tłuszczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moni8 Napisano Listopad 17, 2019 Spalania tluszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Loko32 Napisano Listopad 21, 2019 woow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Derko Napisano Grudzień 4, 2019 Działają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga Napisano Grudzień 5, 2019 Ćwiczenia i dieta! to jedyny naturalny i bezipieczny spalacz tłuszczu! Jedyne co robie dodatkowo to endermolgie żeby się troche bardziej ujędrnić. Polecam w Estetice na sławkowskiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marek Napisano Grudzień 5, 2019 18 godzin temu, Gość Derko napisał: Działają? Ja miałem w fit2be jak się odchudzałem coś takiego co oprócz tego że przyśpieszało mi to chudnięcie to hamowało apetyt zobacz sobie w sklepie ich fit2be.pl/sklep,produkt,slim-formula a oprócz tego przyprawy stosowałem np.chilli, imbir, cynamon.Tylko pamiętaj to są dodatki i jak nie masz dobrze ułożonej diety i treningu to cudów się nie spodziewaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dariusz Napisano Grudzień 8, 2019 i po co przepłacać jak można schudnąć normalnie mniej jeść i zdrowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewik Napisano Grudzień 21, 2019 Nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewik Napisano Grudzień 21, 2019 Nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł Napisano Styczeń 16, 2020 Otyłość brzuszna częściej występuje u kobiet, które w sytuacjach stresowych sięgają po niezdrowe przekąski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agate342 Napisano Styczeń 17, 2020 Wiele szukałam i dużo razy się zraziłam. Odkąd stosuje figurena problem nadwagi zanika w znacznym stopniu. Polecam figurena koleżankom które szukają jakiegoś środka a nie wiedzą na co się zdecydować. Ja jestem już trochę doświadczona w tej kwestii. figurena to na prawdę dobry wybór. Można schudnąć kilkanaście kilogramów przez pełny okres kuracji 3 miesięcznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paul Napisano Styczeń 20, 2020 Z tych naturalnych i przyjemnych to masaż, seks i mizianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania G 84 1 Napisano Lipiec 28, 2020 Próbowałam tabletek "na odchudzanie", które odchudzały tylko portfel. Od pewnego czasu zaczęłam się interesować naturalnymi sposobami wspomagającymi metabolizm. I tak trafiłam na aloes. Od kwietnia co rano piję na czczo miąższ aloesowy. Usprawnia od pracę organizmu, oczyszcza i odżywia organizm. Przyspiesza metabolizm. Dodatkowo reguluje poziom cukru we krwi i nie ma się ochoty podjadać. Od kwietnia straciłam 7 kg, waga powoli ale spada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jagget 0 Napisano Sierpień 3, 2020 (edytowany) większość środków na odchudzania działa na naturalnych składnikach nie wszystko co jest w plastiku musi być sztuczne Edytowano Sierpień 3, 2020 przez jagget Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaszka91 0 Napisano Sierpień 5, 2020 imbir kurkuma chilli - to jest naturalne a nie jakieś suple Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juju 0 Napisano Sierpień 12, 2020 Wiecej ruchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaska77 0 Napisano Sierpień 16, 2020 Dzięki za radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jadwina 0 Napisano Wrzesień 2, 2020 feina albo ostre rzeczy, tabsami się nie truj szkoda zdrowia, ew. jakieś zioła przeczyszczające żeby poprawic prace jelit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jadwina 0 Napisano Wrzesień 2, 2020 Przed chwilą, jadwina napisał: feina albo ostre rzeczy, tabsami się nie truj szkoda zdrowia, ew. jakieś zioła przeczyszczające żeby poprawic prace jelit kurde ucięło *kofeina miałam pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baboxi8941 0 Napisano Wrzesień 7, 2020 Tabletki Figurena są spoko - poczytajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcin77 0 Napisano Listopad 16, 2020 Nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misuszatek 0 Napisano Grudzień 21, 2021 wszystkie produkty naturalne wyżej wymienione jak najbardziej polecam. Aby efekt odchudzania spotęgować warto dołożyć trochę ruchu i saunę, która skutecznie spala tłuszcz. Do tej pory korzystałam z publicznych , ale niedawno znalazłam w necie producenta sauna pod wymiar Infraline i jestem na etapie montażu własnej fińskiej sauny pod schodami. Pieniądze nie wyszły jakieś duże , a prywatna sauna daje ogromny komfort. Już nie mogę się doczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach