Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deviant

O, cisza nastała. Porozmawiajmy o wyborach na prezydenta 2015. Którego wybrać?

Polecane posty

Gość Deviant

Nie ma dobrego wyboru z aktualnych. I tyle w temacie. Podniecajcie się dalej matoły jakimś Dudą, albo jakimś Komorowskim. Społeczeństwo kretynów.🖐️

Gość gość
To dlaczego nie kandydowałeś?

Gość gość
Nie ide na wybory wybierac mniejszego zla.Kiedys ratowano polkske przed tyminskim bo takie szambo mamy jak chodzi o prezydentow co jeden to gorszy!Na tyle milionow polaczkow nie ma zadnego ,byl lepper to go wyeliminowano z gry bo zagrazal tym karygodnym politykom! ;(

Gość gość
10:19 A co chesz? Twoi rodzice robili na mafię Ty robisz na mafię Twoje dzieci robią na mafię Twoje wnuki też będą! Trzeba było Kukiza wybrać a nie mafię Ktoś ci kazał zmarnować głos? Każdy zmarnowany głos i tak pójdźie na mafię Komora! Polak który ma takie jak twoje podejście to debil.

gość dziś bo byli dobrzy kandydaci, ale motłoch jak zwykle się myli i wybiera ten syf co teraz. x x gość dziś był Korwin, Braun, to dla motłochu nieodpowiedni z różnych powodów. A to jeden nie rozumie o czym mówią, i twierdzi że szowinista, że nazista, faszysta, a to drugi uważa że nawiedzeni, bo wita się zamiast "dzień dobry" to "Szczęść Boże". Społeczeństwo frajerów. Zobaczymy jaka wasza śpiewka będzie za kilkanaście miesięcy. Zobaczymy co ten wasz Duda albo Komorowski pokaże. Znaczy ja wiem co pokaże jeden z drugim. Ale wy tumany, nie zdajecie sobie sprawy. Przygłupy.🖐️

Gość nigdy grajka
do 10;27 jakiego kukisa,spiertalay ze swoim kukisem,,gdyby ten tani grajek coś ugrał to każdy polak musiałby chodzić w fajansiarskich tshirtach i od przedszkola uczyć się brzdąkania na gitarze,ja chcę normalnego kraju,a nie kapeli rockowej i jammseszyn na każdym rogu...

Gość gość
Ja głosuje na cookies'a :)

Kukiz zbyt emocjonalnie do polityki podchodzi, więc nie nadaje się.

Poza tym Kukiz nie ma takiej wiedzy jak Korwin, albo Braun. Po prostu są lepsi. A wy na niego zagłosowaliście bo emocjami przy wyborze się kierujecie. Żałosne.🖐️

Gość gość
czemu nikt nie zaproponował Jurka O. na prezydenta,tyle dobrego zrobił dla kraju... Jednego dnia robi taką kasę o jakiej fizjonomom się nie śniło.

Gość gość
do bycie prezydentem nie potrzeba jest WIEDZA. Od tego ma doradców i inne mądre głowy on ma miec siłe przebicia . Nie isc za wszystkimi tylko umiec powiedziec NIE. Takie jest cookies.

Społeczeństwo frajerów robi sobie z polityki teleturniej, jakiś plebiscyt. Emocje sondażami przedwyborczymi.:D Nie wie na kogo głosować, ale pójdzie taki jeden z drugim, żeby głosu "nie zmarnować". Kretyni. Dopóki macie paszę z lidla albo biedronki to wszystko gra, prawda?;) Weźcie się wzajemnie za łby i konkretnie postukajcie. Może nastąpi przebudzenie, ale wątpię, bo co trzeci to urzędas, jakiś lichwiarz z banku i tym podobne ścierwo. Co to w ogóle za tekst, że do bycia prezydentem nie potrzebna jest wiedza? Twoje super przemyślenia? Super ekstra.

Gość gość
u mnie za tydzień komunia,to dopiero jest cyrk...