Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mógłby mi ktoś wytłumaczyć co to są te JOWY?

Polecane posty

Gość gość

na czym polegają tak na chłopski rozum?

Gość gość
tez nie wiem a chcioalbnym sie dowiedziec jak ktos bylby tak dobry jak dla dziecka

Gość gość
up

Gość gość
akurat jestem za pawłem kukizem to ci wytłumacze :) jowy polegaja na tym że sejm jest w naszych rękach tzn obywateli a wszyscy posłowie, prezydent, premier pracują dla nas ...bo tak powinno być zgodnie z konstytucją że sejm to pracownicy a naród to pracodawca poprostu oni mają robić tak by nam się żyło dobrze, a jeśli robią przekręty czy nic nie robią to ludzie mają prawo pozbierac podpisy i taki kolo wylatuje z sejmu...rozumiesz ? nie tak jak teraz że jeden.z drugim coś odwalaja na naszych oczach w tv a my tylko na to patrzymy i wiemy że nic nie możemy zrobić , że polityk jest nie tykalny bo ma immunitet a jowy go tego immunitetu pozbawiają...będzie musiał być zależny od nas będzie musiał latać koło nas bo wie że póki my będziemy zadowoleni z jego pracy to będzie w rządzie.....poza tym jowy dają szansę równa wszystkim ludziom do tego by mogli być w sejmie a nie tak jak teraz że mi możesz startować w wyborach jak cię żadna partia nie poprze...czyli beton przez który nie można się przebić...

Gość gość
*******************kukiz.org************* Armia Kukiza potrzebuje Ciebie !!!!

Gość gość
Ludzie z Układu najbardziej obawiają się JOWów ponieważ nie mają żadnej pewności czy będą wybrani przez wyborców zamiast z nominacji list partyjnych układanych przez wodza partyjnego. To całkowicie odmienny system funkcjonowania partii. JOWy nie są takie straszne jak je malują,

Jednomandtatowy okręg wyborczy, głosujesz na człowieka nie partię.

si, głosujesz na łebka nie na partię (czyli wodza) nie cierpisz Kaczora za agresję w oczkach i xen(ofobię), ale lubisz pana Czarneckiego (bo to taki miły człowieczek, co nie szuka zwady) to jak głosujesz na Czarneckiego to wiesz, że nie jest na smyczy Kaczora:)