Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi za Polskę Zachodnią że ulegają obłudzie medialnej i popierają PO

Polecane posty

Gość gość

Pamietajcie jednak że mimo wszystko jest tu sporo normalnych ludzi :)

Gość gość
up

Gość gość
może się otrzasna niedlugo. Ale na zachodzie i pomorzu osiedlila sie najwieksza czesc sitwy

Gość gość
Jestem z w/w czesci kraju i głosowałam na Dude. Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora ;-)

Gość gość
W Polsce zachodnie żyją same paniska! Byś zobaczył ich majątki to by ci szczena opadła! Oni z unijnych pieniędzy pobudowali firmy i zdobyli aktywa które pracują na nich kiedy oni spokojnie śpią! To są Komorusa wyborcy! Ich codzienne życie to imprezki lansiki i podróże! To nie to co u Was na wschodzie! Oni żerują na biedzie. Ich bieda w ogóle nie razi. Oni sie zasłaniają liberalizmem - to taka odmiana obojętności według mojej oceny bo znam sporo takich zamożnych ludzi!

Gość gość
Ja żyję w Polsce zachodniej.Głosowałam na Dudę.Co ty piszesz?Powinniście nam współczuć.To gniazdo żmij a my w walce bezpośredniej.I tak od 8 lat.Powinniśmy mieć papiery kombatanckie.

Gość gość
Przykład: Pani która śpi na milionach zaprasza kilka sprzątaczek do swojej 600metrowej posiadłości Nie pyta o zatrudnienie, nie pyta o nic Nie obchodzi jej nic poza szybką sprawną pracą tychże pań A czy one są ubezpieczone czy nie to ta zamożna pani ma w nosie. Czyli co robi ta zamożna pani? Wspiera szarą strefę Akceptuje biedę Myślicie że panie sprzątające zainkasuja więcej? Nieeee Panie sprzątające dadzą upust za milczenie Państwo jest zadowolone bo koszty pracy zostają wysokie a pani zamożna szczęśliwa bo zaoszczędziła kilka stówek raz na trzy dni! Panie sprzątające nie mają wyboru muszą żyć krótko bo na starość nic nie zostanie. Taki system;)

Gość gość
1:14 no właśnie o tych żmijach piszę! Bogate liberalne;)żmije !

Gość gość
Przecież chyba wszyscy się ze mną zgodzicie że polska dzieli sie na dwie grupy ludzi rządzących i zamożnych oraz biednych i szarą strefę Nie wiem jak ich połączyć ale może doktor nauk prawnych to potrafi-zobaczymy!

Gość gość
Panie sprzątające jak sie im proponuje zatrudnienie to odpowiadają że wolą bez umowy pracować, bo inaczej stracą zasiłki itd, podatków nie chcą płacić...

Gość gość
A dziwisz się im? Wolą brać całość niż oddawać lwią część! Ich praca nie jest tak ceniona żeby mogły znieść takie koszty tej pracy-ja im sie nie dziwię. Dziwię się tylko Polakom że wierzą w kryzys i brak pieniędzy Bo pieniędzy jest dość-tylko są wyprowadzane.

Gość gość
Ja się dziwię. Życzą sobie 15 zł netto za godzinę pracy, więc chyba nie zarabiają tak mało.

Gość gość
Potrzebny nam dobry gospodarz przez kilka dekad żebyśmy stali się być może potęgą gospodarczą bo jesteśmy pracowici jak mało kto. Takich tylko okradać! Ale jeśli komuś uda sie ten proceder zlikwidować czeka nas tylko sukces! Nie zaprzeczajcie nawet!

Gość gość
1:30 nie wiem o czym piszesz Ja piszę o faktach nie siedzę tutaj żeby pieprzyć głupoty! dom 600m koszt załóżmy 1000zł czas wykonania 2,5 godziny 15zł za godzinę-nie wiem kto i komu i przede wszystkim za co-może za wywalanie kubków po kawie z biur? Mniejsza o to. Kraj jest rozkradany.

Gość gość
Tyle płace biednej Pani od sprzątania. 8 godzin pracy i dostaje do reki 120 zł.

Gość gość
zachodnia Polska = Lemingrad

Gość gość
Lemiongrad i sitwa.... :O ale są tam też NORMALNI, w mniejszości bo w mniejszości ale są. Żal mi ich że muszą żyć wśród tych obłudników :(

Gość gość
wstyd mi za zacofaną gospodarczo,mentalnie,intelektualnie Polskę Wschodnią-powinnien tą przynoszącą ujmę część kraju przejąć Putin,nie potrzebne nam to leniwe,tępe robactwo

Gość gość
Polska Zachodnia to wielu lduzi ktoryz zyje dzieki temu ze siedza w ukladzie albo maja znajomosci. Temu tak sie boja co bedzie jak PiS wróci do władzy bo sie skoncza ich nieuczciwe układy. Czas rozbić sitwe!

Gość gość
15 zł za godzinę sprzątania-cóż to za kwota wielka, ileż płacisz tej pani ohhhhho, ciekawe jakby tobie taką stawkę dali :-) ludzie nie ośmieszajcie się

Gość gość
Nie popieraja.Autorka chyba jest niedoinformowana W uk wygral kukiz a w usa duda

Gość gość
A chodzi o polske to pomylka

Gość gość
jej chodzi o Zachód Polski a nie polaków na ZACHODZIE ;)

Gość gość
no tak no tak no tak :P :P :P

Gość gość
żal ich :O

Gość gość
niby tacy wykształceni i tacy oświeceni a ciezko im do internetu zajrzeć i wyszukać rzetelnych informacji? To są jakies ciemniaki skoro wszystko czerpią z tvnu , wyborczej itd... :O

Gość gość
A mi wstyd, bo rolnicy przy po tak sie podorabiali, nowe sprzety, doplaty... A teraz tak dziekuja i d**e wypinaja jeszcze zlodzieje blokuja drogi zeby im wiecej nawalic...

Gość gość
wstyd mi za wschodnia polske - niedouczona wies na lasce kleru, rozgoryczone rzesze moherow, ksenofobow, homofobow i zwyklych agresywnych burakow. zal im dooopy sciska ze ich na nic nie stac jak tych z wojewodztw zachodnich, ale zamiast zrobic cos sami z siebie czekaja na "manne z nieba" ktora prawica ma w ich rozumieniu juz wkrotce "ofiarowac". najwieksze pospolstwo "uprzywilejowanych" (gornicy, rolnicy) ktorzy ida na emeryture po 50 i jeszcze maja czelnosc sie zalic.

Gość gość
To trzeba zrobić jak ci na zachodzie Polski : wziąść unijne pieniądze, otworzyć firmy i do tego nic nie robić tylko spać i patrzeć jak kapitał rośnie :D . Ludzie ze wschodu są the Best :D

Gość gość
na wschodzie polski dużo nowych domów, na zachodzie i północy wszystko jak hitler zostawił