Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi za Polskę Zachodnią że ulegają obłudzie medialnej i popierają PO

Polecane posty

Gość gość
PO ich dyma na kase a oni dalej głosują na złodziei. Nie od parady wyborców PO nazywa się lemingami i oszołomami.

Gość gość
głuPtOki .

Gość gość
pisuarom oszczędza się inwektyw,nie ma w żadnym języku wystarczająco mocnego i dosadnego określenia na ich...

Gość gość
Tez jestem z północy i na dude głosowałam

Komisja Petycji Parlamentu Europejskiego zdecydowała o zamknięciu petycji dotyczącej budowy drogi Via Carpathia, która miała prowadzić z Kłajpedy aż do Salonik. Najdłuższy odcinek trasy miał przebiegać przez Polskę. Niestety "rękoma" europosłów PO ostatecznie zamknięto tą inicjatywę.

zachód głosuje zawsze na platforme tak jak polonia głosoje zawsze na pis tak wschód głosuje takze na pis a kto wygra decyduje slask

Gość gość
Kryminaliści są za PO - PKW podała że ponad 80% skazanych i osadzonych za kratami poparlo Bronisława. Prawdziwa elita kraju xd !

Gość gość
Zobaczycie jak teraz beda krasc ,bo widza ze grunt im sie pali. Po trzeba wygnac jak najszybciej

Gość gość
Jestem dumny,że jestem z zachodu i popieram PO:D

Gość gość
a katolik zawsze będzie opluwał katolika

Gość gość
MERKABA!Nie mierz wszystkich swoja miarą.Widzisz i tym się różnicie,nie macie za grosz choćby taktu,żeby przymknąć czasami mordę:)

Gość gość
No nawet jak nazywamy to liberalizmem i nie obchodzi nas bieda(ja bogaty nie jestem) to co z tego? Gosciu jakbym mial sie wszystkimi interesowac to bym oszalal,a mna kto sie interesuje? I zgadza sie nie obchodzi mnie czy ktos sprzatajacy ma ubezpieczenie bo mnie to nie interesuje,jesli sie zgadza na place i prace to pracuje. To jego interes zeby mial,w ogole kazdy niech sie soba interesuje i o siebie dba.

a kto tyle afer złodziejskich narobił Polską rządzi sitwa, w której złodziej chama oszustem pogania. Nęka biznes i gnoi najbardziej przedsiębiorczych Polaków, niczym w Układzie zamkniętym Ryszarda Bugajskiego.To nieco tylko wyostrzony przekaz, jaki płynie z mediów prorządowych, antyrządowych i społecznościowych w związku z tzw. atmosferą taśmową

Gość gość
Zlodziej chama oszustem pogania. Dobre! :-D

Gość gość
Cwaniactwo Po przez 8 lat polegalo na straszeniu narodu Pisem i kaczorem i dlatego ich rzady trwaly tyle lat ale nawet slepy zauwazyl ze ci ludzie nic nie robia dla kraju ani dla narodu czyli polakow a klamstwa ryzego poznali wszyscy polacy bo klamal w zywe oczy gdzie tylko sie dalo i jak tylko sie dalo bez zadnego zachamowania.,w tym czasie ludzie PO rzadzacej ich urzedasy obrosli tak w piorka ze zapomnieli o tym ze w polsce zyja jeszcze nie tylko ci co sa przy wladzy, ci na stolkach urzednikow w miare dobrze zarabiajacy ale sa jeszcze ludzie biedni ktorzy mimo ze pracuja nie starcza im na czynsz, prad, gaz, chleb czy cukierka dla dziecka, zapomnieli ze sa emeryci ktorzy mimo ze pracowali na ten kraj wiele lat maja takie emerytury ze musza mieszkac pod mostem bo wyeksmitowal ich urzednik PO zwany komornikiem ze musza szukac po smietnikach bo nie stac ich w polowie miesiaca na chleb a na gorze afera gonila afere ,wysokie pensje, premie, nagrody przy kazdej okazji, wypszedaz majatku,zlodziejskie banki, parabanki okradanie ludzi z ostatniej zlotowki, bezkarnosc zlodziei tych kradnacych miliony za to zamykanie w wiezieniach, aresztach za bochenek chleba, batonika karanie mandatami ludzi starych, niewidomych za przejscie na druga strone ulicy ,kolejki do lekarza trwajace po kilka miesiecy itd.itp

Gość gość
W pl az tak duzo biednych nie ma a emeryci nie maja az takich niskich emek.

Gość gość
qrwy peowskie sponsorowaly bogate elity a biedni ludzie byli bez pracy albo robili za 1200zl Nienawidze pelo

Gość gość
A dziwisz sie? Ze wspolpracy z kims kto ma kase ma sie korzysci,z biednych nie ma. I jeszcze istnieje fakt przewagi kapitalu nad praca, kapital szybciej i wiecej zarabia niz praca a zatem cena tej drugiej jest nizsza. Stad sie tez biora coraz wieksze nierownosci spoleczne i roznice w dochodach

Gość gość
Macie wiele racji. Tu na zachodzie tak niestety jest że wiele ludzi ma taką mentalność i cierpi na zadufanie w sobie... :O

Gość gość
Jaką mentalnosc?

Gość gość
jak wyzej opisane ;)

Gość gość
zachód choruje na lemingozje

Gość gość
a wychuchana młodzież na budynioze

Gość gość
Prośba do tych normalnych na Zachodzie: tłumaczcie tam ludziom i nawracajcie ich na wlasciwa drogę :P

Gość gość
co by nie mówić, komor został prezydentem przez fart. nie nadawał się nigdy na takie stanowisko. cóż więc dziwnego, że przy kolejnych wyborach przegrał?? miał swoją szanse, której nie wykorzystał. dziwne jest jedynie tak wysokie poparcie. to ostatni kandydat na którego bym zagłosowała.

Gość gość
ja jestem z zachodniej Polski ale NIGDY nie głosowałem na PO ! NIGDY !!! i moi znajomi również ! oraz rodzina i sąsiedzi ! PO to dla nas ścierwa i mafia która zniszczyła Polskę !

Gość gość
dokładnie Komorowski już przed swoją I kadencja po smoleńsku wypadał najgorzej spośród wszystkich kandydatów ale wygrał tylko dzieki temu ze mial kampanie pod poularnym wtedy szyldem Platformy...

Gość gość
ech... :O