Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi za Polskę Zachodnią że ulegają obłudzie medialnej i popierają PO

Polecane posty

Gość gość
nie rozdmuchane ale młodzi nie mogą tego wiedzieć - po prostu nie pamiętają tych czasów x Odezwało się starsze pokolenie i wrzuca do jednego wora. Ja może nie pamiętam, ale moi rodzice owszem i nic nie przebije afer PO, PIS miał jakąś resztkę godności i podał się do dymisji bo nie udało się stworzyć dobrej koalicji, przyznali to. PO z samym diabłem by w koalicję weszła. PIS ścigał złodziei, Blida to moze dziewica niewinna była, skoro się sama zabiła, to miała dużo na sumieniu, Leppera za to załatwili tylko nie wiem czy PIS czy PO czy ktos jeszcze inny, ale w jego śmierć nigdy nie uwierzę. PIS coś tam dał, chociażby dodatki na dziecko co jeszcze pozostało na szczeście bo PO nie wycofało, tak to by powiedzieli, ze i na to pieniążków nie ma. Mimo to wiem, że spieprzyli i rząd był beznadziejny, dlatego nie chcę aby objęli władzę na jesieni, podobnie jak PO bo to się udać nie może (ale Petru i Balcer też nie, bo to stara ekipa i puści nas z torbami tak jak PO, nie dajcie się nabrać).

Gość gość
podali się do dymisji, bo nie udało się stworzyć ŻADNEJ koalicji (to nie chodziło o dobrą) - nie mieli większości w sejmie więc musieli odejść

Gość gość
Żałosny post Tu na zachodzie ludzie mają dobrze w głowach poukładane więc do czegoś dochodzą a nie jak ciemnogród ze wschodu liczą że im władza da! Do roboty się weźcie to też coś osiągniecie. Leczyłam kiedyś dziecko w jednym ze szpitali na wschodzie, lekarze skorumpowani na maxa tylko łapę wyciągali o personelu medycznym niższego szczebla nie wspomnę.każdy swoją działkę musi dostać bo "wiecie Państwo u nas ciężko się żyje" a na oddziale to wszyscy wiedzieli jakim autem jeździmy. Zawiść zazdrość i nic więcej tyle tylko potraficie.

Gość gość
PSL to banda debili i lizodupów, którzy każdemu poliżą byle się do władzy dostać z PISem też by koalicję stworzyli, ale Piechociński trzymający z komunistami i Sawicki cham, mówiący do ludzi wprost, ze nic im nie dadzą i mają ich z d**e (autentyk) sorry, ale nawet bym na nich nie splunęła. SLD też zdrajcy, z****** lewica a teraz zmawia sie z PO prawicą, uśmiałby się każdy, Kwachu popierający Bronka, kabaret, wszyscy siebie warci komuniści. PiS przynajmniej nie liże wszystkim dookoła tyłków i nie wpieprza do byle jakiej koalicji tudzież przyjmuje zdrajców-odpadów jak PO, ale to osozłomy i nie nadają się do pełnienia władzy. Wszyscy oni są siebie warci, dlatego trzeba dać szansę innym a nie tym. Ty bronisz PO a ja nie bronię nikogo, ręka mi uschnie ale nie oddam na nich głosu jesienią, na żadną z bandy czworga + sztuczny twór Balcera czy Palikota przydupasa PO.

Gość gość
No nie udało im się, przyznaję, wiec się poddali. Nie było dobrych koalicjantów, tyle złego, że nie było w czym wybierać, wziął mniej popularne L.P.R i Samobronę, bo Leper to nie głupi facet był i trzymał ze zwykłymi ludźmi, ale go zniszczyli i ludzi w partii też miał oszustów niestety, Gjertych okazał się zdrajcą i teraz ugłaskał się z Don..kiem. To miało być na początku, ale jakiś spam się pojawił ;/.

platforma zablkokował budowe autostrady via carpatia była by z południa na pułnoc wzdłusz granicy wschodniej a to dla tego regionu oznaczał rozwój bogaty biednego nie zrozumie Olejnik do Milera: Myśli Pan, że za Andrzejem Dudą stoi Jarosław Kaczyński czy tylko Andrzej Duda Miller: Za Dudą stoi naród

Gość gość
pis nie wpieprza się do byle jakiej koalicji? a Samoobrona? A LPR?

Gość gość
pis nie wpieprza się do byle jakiej koalicji? a Samoobrona? A LPR? x Napisałam, wygrali wtedy i musieli sobie kogoś dobrać, wzięli tych akurat, mogli przecież S.L.D, P.S.L (oni chcieli) ale nie wzięli, woleli kogoś innego. Te dwie partie nie były takie złe z początku, nie mówcie bo już przesadzacie zaraz sie okaże że Lepper to był złodziej i przestępca a tak nie było, robił sporo dla ludzi, potem się spieprzyło, wyniknęły afery, ale ich szkodliwośc była mała w porównaniu do afer PO zamiatanych pod dywan cały czas i nagonka w mediach straszna, cały czas, na rząd, premiera, prezydenta.. skończyli, ludzie odetchnęli, ale nie na długo bo wkroczyła bandycka platforma. Wszyscy oni są siebie warci, powtarzam. Ty oddasz pewnie głos na PO?

Gość gość
pisałam to do osoby z 22:48 nie widząc jeszcze wtedy twojego postu ja nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję, jednak na pewno nie będzie to pis kukiz też nie

Gość gość
pisałam to do osoby z 22:48 nie widząc jeszcze wtedy twojego postu ja nie wiem jeszcze na kogo zagłosuję, jednak na pewno nie będzie to pis kukiz też nie x To ta sama osoba, ja, musiałam podzielić post na dwie części nie wiedziałam o co chodzi ze spamem i w którym miejscu on jest i dlatego ten post tak brzydko wyszedł. Dlaczego nie Kukiz? Nie wiadomo jeszcze jakich ludzi weźmie, może nie najgorszych, nie ma co się uprzedzac, ja prawdopodobnie na niego zagłosuje bo nie widze alternatywy a starych gąb już mam dość, oni też sie dosyć nażarli za nasze, wystarczy.

Gość gość
fakt - zobaczę jakich ludzi będzie miał kukiz on sam mnie nie przekonuje, jeśli jednak zbierze odpowiednie zaplecze to nie wykluczam... jednak obawiam się, że kukiz będzie w koalicji z pisem - a to już mi się bardzo, ale to bardzo nie podoba

Gość gość
Ja mam nadzieję, że z PISem nie zrobi bo mi też by się to nie podobało, czekajmy do jesieni.

Gość gość
Wpiszcie w google "mapa afer"

Gość gość
Zobaczcie wszystkie afery Platformy Oszustów. Zobaczcie zanim jeszcze raz dacie sie zrobić w konia i zmarnujecie swój głos na PO. Media w Polsce zawsze sprzyjały PO i oczerniały PiS. Dlatego wszelkie afery PO są zamiatane pod dywan, choć w innym, normalnym kraju nawet jedna najmniejsza z nich wstrząsnęła by na tyle krajową polityką że byłby to po prostu koniec układu rządzącego. Ale nie u nas bo u nas media głównego nurtu są opłacane przez obce koncerny. Koncerny, które sprzyjają światowej finansjerze. Czyli ludziom którym na pewno nie zależy by Polska była rządzona dobrze przez silną rękę tylko była słabiutkim pionkiem na politycznej mapie świata, którą oni chcą kreować. Od czasu do czasu dostając jakiś "euroochłap".

Wstyd mi za ułomów z Polski Wschodniej, którzy nie mają nawet łazienek (srają na polu) i wymachują krzyżami i portretami Jana Pedała II :classic_cool:

Gość gość
Doskonale pamiętam że za PiS żyło się lepiej, zwłaszcza zwykłym ludziom, takim z których teraz się śmieje na taśmach p.Bieńkowska :O Mocna była złotówka, tańsze ceny, niższe podatki to są fakty. PO zrobiła dokładnie odwrotność tego co obiecała. Tusk obiecał że wyrzuci każdego kto będzie chciał podwyższyć podatki tymczasem sam je podniósł i tak można by wymieniać inne niespełnione obietnice i kłamstwa.... Nawet totalny idoita wie że jak raz się na czymś sparzy to potem 2 raz tego błędu nie popełnia, a mam wrażenie że niektóre "lemingi" ciągle głosują na PO mimo że ci im obiecają jedno a robią drugie... :O

Gość gość
@JESTEM PRZEGRANY dziś Twój nick mówi wszystko :) Tacy są wyborcy PełO.

Gość gość
Kukiz dziś zasugerował na facebooku że bedzie wspolpracowac z Kongresem Nowej Prawicy i czesciowo Ruchem Narodowym.

Gość gość
kukiza to ja słuchałam na koncertach i nawet lubiłam jako muzyka politykiem jest żadnym

Gość gość
@gość dziś "Żałosny post Tu na zachodzie ludzie mają dobrze w głowach poukładane więc do czegoś dochodzą a nie jak ciemnogród ze wschodu liczą że im władza da! ..." Ale tu chodzi że władza nam zabiera a nie daje! A PO zabiera nam najwiecej ze wszystkich rzadow po 89r ... :O

Gość gość
Ludzie,nikt choć odrobinę myślący nie popiera sitwy PO. Reszta to oszołomy i lemingrad podatni na manipulacje którzy chłoną wszystko co powie im reżimowa telewizja. A także sitwa która ma korzyści z tego że oni są u władzy . Ich nie przekonacie.

Gość gość
Najważniejsze że młode pokolenie myśli i nie ogląda tyle telewizji, a w internecie potrafi zajść dalej niż onet,gazeta.pl itp mainstreamowe portale... Dawniej PełO próbowało nam wmówić że PiS popierają tylko mohery , wyznawcy Rydzyka. Teraz okazuje sie że dziadki wolą Komora i nagle PiS popierają młodzi którzy czerpią tą samą wiedzę o obłudzie PO ale z zupełnie innych źródeł niż Tram i Radio Maryja i co na to lemingrad?

Gość gość
Polska zachodnia ? to okrutny żart historii. Po 1945 wysiedlono Niemców a tereny zaludniono ludnością z Polski WSCHODNIEJ i to z najdzikszych rejonów !!! - półanalfabeci itp. dosypano Ukraińców z kurnych chat w Bieszczadach i mamy "elitę " hehehe ! Zachód Polski przoduje we wszelkich patologiach (podaliście powyżej mapki) Bezrobocie, wielopokoleniowe wykluczenie i bieda . Przestępczość od złodziejstwa (polskie gangi w De to 80% stamtąd)poprzez gwałty itp. Rozwody ,rozbite rodziny ,samotne matki -tam są rekordy tego . Plus patologie wychowawcze, dzieci w lodówkach itp syf. Dodać koniecznie pijaństwo a ostatnio narkomanie i mamy komplet patologii tych terenów . Aha -b.ważne badania systemu oświatowego pokazują TRAGICZNY poziom nauczania na tych terenach i niskie kompetencje uczniów . Wystarczy ?

Gość gość
a jeszcze jacy dumni że oni to elyta a wschód ciemnogród, tymczasem sami są tępi jak daja sie łapac na obłude PełO (oczywiscie przy calym szacunku dla wielu normalnych ludzi na zachodzie)

Gość gość
Dzięki za szacunek.Ja jestem rdzenną mieszkanką tutaj.Ciężko się żyje.Masz rację rozwody,zdrady,nałogi totalny upadek.Ledwo trochę więcej pieniędzy /praca w korporacjach albo znajomości/to wysoce oświeceni.A Kościół w galeriach handlowych mają.I od katoli i matołów wyzywają takich co pracują za najnjższą krajową albo na śmieciówce.Nie chcę takiego rozwoju.

Gość gość
Zal ze taki wysoki procent społeczeństwa upadł moralnie albo daje sobą manipulować...

Gość gość
Taka to wielka elyta ktora chwali sie ze na swoich znajomosciach dostała jakis ochłap od UE i rozkrecila na nim marny biznes. To nic ze wladza im zabiera mase z tego co zarobia.. wazne ze kaczor nie rzadzi. A ja sie pytam każdego z was, co wam ten kaczor zrobił? Ale sam osobiście ??? Zapewne nic , tylko wy chłoniecie jak gąbka wodę całą obrzydliwą propagande z mediow głownego nurtu. I taplacie sie w tym swoim nadpsutym sosie plujac jadem na swoj narod... serio jesteście tacy dumni że macie coś co wyrosło na jakimś ochlapie z UE ktory dla jednych moze byc a dla drugich nie? Czy serio to jest szczyt marzeń każdego polaka? Wziąc tzw dotacje okreslona jeszcze szeregiem absurdalnych regulaminow i byle co z tego rozkrecic, kupe zarobionrgo oddac państwu i kreować sie na biznesmena? O To jest szczyt w Polsce? To ma być ta elita? Żenujące...

Gość gość
@ gość dziś , Tak jest w normalnych warunkach każdy powinien osiągać sukces swoimi rękami od początku do końca. W Takich warunkach pewnie właśnie większość tej " elyty " zachodu byłaby po drugiej stronie...

Gość gość
A mnie jest wstyd za tę część wschodnią, choć sama tu mieszkam, nie mogę zrozumieć co widzą w tym "nowym". Cieszę się, że jednak i u nas niektórzy coś rozumieją i głosowali na Komorowskiego. Dlaczego kilka lat temu Krakowianie nie wybrali Dudy na prezydenta swojego miasta tylko woleli pana Majchrowskiego? Widocznie nie jest taki OK. Trudno trzeba będzie znosić ten wybór ale nie mówcie, że większość Polaków jest za nim, bo to tylko większość z tych którzy głosowali.

Gość gość
Każdy uczciwy człowiek wobec siebie i innych i choć odrobinę ruszający głową bez problemu dostrzeże że PO to jeden wielki fałsz i obłuda jadąca na przychylności głównych mediów, jak nie publicznych wspieranych z budżetu to tych wspieranych przez obcy kapitał z zachodnich koncernów powiązanych z światową finansjerką której na pewno nie zależy by polska była liczącym się krajem tylko pionkiem w ich gierce politycznej. To jest tak proste że pojmie to nawet dziecko. Ale jak widać lemingów którzy nie potrafią myśleć samodzielnie i ulegają kłamliwej propagandzie, mamy w Polsce co raz więcej. Dobrze chociaż że młodzi zachowują w dużej większości rozsądek.