Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi za Polskę Zachodnią że ulegają obłudzie medialnej i popierają PO

Polecane posty

Gość gość
20:48 - chyba wziac a nie "wziasc" - wylazi inteligencja? 21:03 - ciebie zdrowo porypalo!

Gość gość
mam radę dla ciemniaków ze wschodu - weźcie się do roboty, zorganizujcie sobie unijne dotacje, pozakładajcie firmy i żyjcie jak paniska z zachodu - zazdrość zalewa ciemne łby?

Gość gość
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ukrai%C5%84cy_w_Polsce Oczywiście to sa ci którzy się przyznają bo korzenie ukraińskie ma 3-4 x więcej ludzi z tamtych terenów. Akurat dziwnym trafem w tych ukraińskich powiatach PO i Komor mają więcej głosów

Gość gość
Wstyd, że Dudę wybrała wieś, głównie ludzie prości i osoby bez wykształcenia,bo księżulo na mszy wskazał palcem na kogo głosować. We WSZYSTKICH miastach wygrał Komorowski.

Gość gość
sitwa z zachodu to tępaki zaślepione tvnem i wybiórczą....:O im nie przemówisz bo mają zbyt ciasne głowy na rozsądek dobrze że mimo wszystko jest tam wielu porządnych ludzi, w mniejszości bo w mniejszości, ale są i szacunek dla nich! Pozostaje tylko im wspolczuc środowiska w jakim żyją .

Gość gość
@ gość dziś To są normalni ludzie wsi, zdroworozsądkowi. To na komora głosuje wieś, ale ta opasła która zjechała sie do najwiekszych miast Polski i panoszy sie a sloma im z butów wystaje. Rodowici ludzie z miast glosowali na Dude to samo normalni ludzie wierni wsi.

Gość gość
We WSZYSTKICH miastach wygrał Komorowski. x Bo głosowali ludzie związani z PO z partii i z urzędów, bo dzięki nim mają ciepłe posadki, naprawdę tego nie rozumiesz? :D Ja też jestem z Polski zachodniej i w moim mieście przewagę miał Komorowski, ale ja na niego nie głosowałam, sorry, nie pierdzę w stołek w urzędzie jak niektóre paniusie, nie mam bogatego ustawionego męża w PO, ani ojca w radzie miasta więc nie miałam motywu.

Gość gość
@gośću z nie przeczę, że zdarzają się wyjątki, ale są liczby i one nie kłamią

Gość gość
nie współczuj mi - mieszkam w zachodniej Polsce, głosowałam na bronka, pracuję na etacie w prywatnej firmie, żyje mi się cudownie, pieniędzy nie brakuje - tylko drżę, że teraz "mój" prezydent zrówna mój region z zacofaną polską B

Gość gość
no sorry ale tez nie mam koneksji z PO i wszyscy moi znajomi też nie,a znam tylko jedną osobę która głosowała na Dudę (środowisko akademickie Uniwersytetu Warszawskiego)

Gość gość
z waszych kretyńskich wypowiedzi wynika, że w miastach większość ludzi pracuje w urzędach państwowych i stad przewaga żal mi waszych zakutych głów

Gość gość
z waszych kretyńskich wypowiedzi wynika, że w miastach większość ludzi pracuje w urzędach państwowych i stad przewaga żal mi waszych zakutych głów x No trochę ich jest, sejmiki wojewódzkie, rady miasta, prezydent, zastępcy, ich rodziny... to jest elektorat, który zmobilizował sie do wyborów bo im zależało aby Bronka przy władzy utrzymać, frekwencja była mniejsza niż 60% w większości miast. Sporo ludzi wyjechało zagranicę, sporo odpuściło, troche głosowało na Dudę... Dzięki, mi nie żal, prawdą jest, że wielu ludzi głosowało na Dudę również dlatego, że mieli dość Komorowskiego, jego grubiaństwa, braku kultury, kindersztuby, umiejętności zachowania się, agresji w stosunku do ludzi i służenia bezwzględnego PO. Duda nie wiadomo jaki będzie, mówcie co chcecie, ocenimy po kadencji, Komorowskiego nikt nie skreślał na początku. Znam wielu lekarzy, przedsiębiorców głosujących na Dudę, trochę z przekory bo już nie mogą patrzeć na BK.

Gość gość
niewazne kto na kogo glosowal, KAZDY robil jak uwazal za sluszne, bo KAZDY ma swoje zdanie i swoje poglady, ktore KAZDY musi uszanowac

Gość gość
Zapomniałam! jeszcze mundurówka, kler i inne grupy uprzywilejowane, którym na rękę władza Bronka, oni się mobilizowali najbardziej. Uzbierało się trochę tych procent... te teksty, że na Dudę poszły w II turze mohery, niewykształceni, bezrobotni a na Kukiza młodzi roszczebiowi możecie sobie w buty wsadzić, bo jest mnóstwo wyjątków od tej "reguły". Myślałby kto, ze na rubasznego analfabete Komorowskiego głosowała inteligencja :) raczej nowobogaccy, dorobkiewicze, chyba każdy widział jego nieudolnośc jak i rządów PO, ale jakbym miała korzyści to pewnie sama bym poszła, także ich rozumiem, każdy orze jak może.

Gość gość
No popatrz, a z mojej rodziny nikt nie ma powiązań z po i nie pracuje w urzędzie, w ogóle nie mam żadnych znajomych urzędników, a nie znam NIKOGO, kto by głosował na Dudę.

Gość gość
kler na bronka? hahahahahaha :D

Gość gość
Jak w dobie internetu , taśm prawdy , tylu afer jakie PO skrecila, kłamstw i niespełnionych obietnic, w dobie WIDOCZNEJ i jawnej manipulacji medialnej na korzyść PO mozna popierac tą "wladze" nie majac z tego korzysci?

Gość gość
Trzeba być idiotą albo miec w tyłku los Polski. Widac ze zachód ma albo krozysci z tego że rządzi sitwa POwska albo nie myśli bo ich mózgi zastepuje TVN,wybiórcza i inne rownie "obiektywne" media . Przeciez wystarczy wklepac nazwiska ich kochanych przywódców POwskich w YouTuba i cala brudna prawda wychodzi na jaw.... I niby ta zacofana Polska wschodnia potrafi dotrzećdo prawdy i nie dac sie omamic a ta nowoczesna i wykrztalcona zachodnia tak sie daje manipulować jak małe dzieci?

Gość gość
Co wy chcecie tutaj udowodnić? Prawda jest taka ze wszystkie mohery i zatwardziali katole ze wsi głosowali na dude - nie z przekonań politycznych ale światopoglądowych, co z gospodarka i polskim budżetem nie ma nic wspólnego. To jest prezydent niespełna 52% Polaków, czyli niewiele ponad polowy. Reszta ma go w dooopie.

Gość gość
to chyba Twoja prawda

Gość gość
mam pamięć i to dobrą pamiętam afery za czasów pisu - były o wiele gorsze, niż te z czasów po dlatego wolę po, choć nie mam z tego korzyści - po prostu uczciwie żyję w tym kraju i pracuję - nie mam powodu do narzekań na swoje życie, jest mi tu dobrze i mam nadzieję, że duduś tego nie zepsuje, bo chcę nadal żyć w tym kraju i cieszyć się życiem

Gość gość
No popatrz, a z mojej rodziny nikt nie ma powiązań z po i nie pracuje w urzędzie, w ogóle nie mam żadnych znajomych urzędników, a nie znam NIKOGO, kto by głosował na Dudę. x Każdy ma inne poglądy dlatego generalizowanie jest słabe. Głosowali pewnie za tym aby Duda nie doszedł do władzy bo PIS, bo katoland, smoleńsk itp. to czym straszyło PO, ja się tego nie boję. No bo nie wierze, ze głosowali za wybitną inteligencją Bronka, znajomością języków, prezencją itp. o mi chcesz udowodnić, ze twoja rodzina jest taka super bo głosowała na BK a moja to mohery i nieroby po podstawówce z roszczecniowym nastawieniem? Oczywiscie, ze kler w duzej mierze głosował również za PO. Bo kler za PO ma świetne warunki, PO nic nie zrobiło żeby je ograniczyć, to mit, że PO jest mniej konserwatywne i katolickie od PISu, jest tak samo, tylko starają sie to ukrywać jak teraz PIS Macierewicza i udają liberalnych a ani in vitro nie zrefundowali ani związków partnerskich/homo nie zaleglizowali chociaż mieli większośc, mogli wszystko. I kler ma się tak samo dobrze jak zawsze.

Gość gość
po co się tłumaczycie oszołomom pisowskim... przecież dla nich wszystko to spiskowa teoria

Gość gość
21:42 - korekta - duda to prezydent 1/4 polaków połowa nie głosowała, więc nie popiera dudy, a połowa głosujących wybrała bronka

Gość gość
tak czy siak kler, mundurówka, urzędnicy państwowi i ci, którzy po prostu nie znoszą pisu to tacy sami wyborcy jak ty, głos ich tak samo ważny jak zwolenników pisu, więc przestańcie szczekać na tych, którzy głosowali inaczej

Gość gość
połowa nie głosowała, więc nie popiera dudy, a połowa głosujących wybrała bronka x Za to BK był prezydentem wszystkich Polaków. Wygrał dzięki katastrofie, niefortunnie się złożyło... może byłaby normalna kampania i wygrał ktoś wartościowszy a tak BK "wskoczył" już następnego dnia na fotel, szybka kampania i się usadowił na stołeczku, może nawet PO znalazłaby kogoś właściwszego... zresztą i tak niewiele wygrał z beznadziejnym Kaczyńskim (tak, tym fanatykiem, też go nie lubię) który jest znienawidzony chyba przez prawie wszystkich Polaków oprócz skrajnych PISowców. Tak... BK był p"prawdziwym" prezydentem "wszystkich" polaków. W każdej z tych partii sa niezłe gagatki, w PISie Pawłowicz, Kaczynski, Maciar, a zdrugiej strony czyha Szejnfeld, Niesioł, Mucha i inni, mozna by tak wymieniac w nieskończoność. Liczę na to, ze na jesieni ludzie nie będa głosowali ani na PO ani na PIS bo ja na pewno nie.

Gość gość
ja pamiętam 2 lata rządów pisu - te afery, zwłaszcza TAŚMOWĄ, wkraczanie o 6 rano agentów ABW, śmierć Blidy i wiele innych... nigdy na nich nie zagłosuję.

Gość gość
"afery" rozdmuchane przez media... To za PO nekali smutni panowie zwykłych polaków nad ranem np studenta za antykomora gdy z Kaczyńskiego robiono kartofla itd i to jawnie w telewizji jakos takich akcji nie było

Gość gość
nie rozdmuchane ale młodzi nie mogą tego wiedzieć - po prostu nie pamiętają tych czasów