Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się cieszę! Będę miała co miesiąc 500 zł na moje dziecko, załapię się n

Polecane posty

Gość gość

a kwotę wolną od podatku, państwo pomoże mi spłacać kredyt we frankach i będę pracowała do 60 a nie 67 :) kurczę chyba dzisiaj lampkę szampana wypiję za te zmiany! Też się cieszycie?:)

Gość gość
ale z ciebie kretynka, a co moze chcialas pracowac do 67? :)

Gość ehh18181
500 zł dostana osoby, które nie pracują albo maja umowę zlecenie. reszta pozostaje bez zmian :) ale jak sie wybiorczo czyta to tak jest. a co najśmieszniejsze... myślicie ze bogacze alo zwykli ludzie połaszą sie na 500 zl? niee to patologia bedzie sie mnozyc. zobaczycie społeczeństwo za 20 lat. bedzie tragedia :(

Gość gość
mało tego, że dostaniesz 500 pln na dziecko, to jeszcze Prezydent Duda da ci mieszkanie :) ciekawe czy już się można zapisywać?

Gość gość
EstetycznieNieestetyczna, to nie o to chodzi czy patologia ma małe dochody, czy nie, ale o to, że takie datki od państwa zwiększają przyrost naturalny najbardziej wśród patologii, przypomnij sobie becikowe i dzieci porzucane po przepiciu tysiączka 🖐️

Gość gość
Da nie da ale nie zabierze.PO szykowalo podatek katastralny a tu misterny plan poszedł w piz....u

Gość gość
Bedzie biednie w Polsce jak kazdemu beda rozdawac kase :D oj biedaki z patologii, tak to jest jak glosuja osoby bez zadnej wiedzy

Gość gość
Z czego tu się cieszysz? Masz juz je w rękach ? Może dostaniesz za następne 4 lata:-) ja mam 500zl wie dla mnie różnicy nie ma. Napisz jak juz dostaniesz :-) bo ja w te obietnice jakie duda dal Polsce sie nie ukarzą :-) to polityka:-) 2 dni temu jego wypowiedzi byly na pewno :-) zrobię wszystko:-) a dzis w wywiadzie w różnych stacjach postaramy sie:-) zobaczymy:-) trzeba czasu nic nie obiecuje:-p śmieszne :-) nie glosowalam na niego bo jest podły sciemniacz za 2 lata wyjdziecie znów na ulice i gdzie sa te obietnice;-) :-D

Gość gość
Najpierw musicie PiS do sejmu wybrać...

Gość gość
ty naprawdę myslisz że prezydent może sobie sam takie zmiany wprowadzać??

Gość gość
a poza tym może i pójdziesz na emeryturę jak będziesz miała 60, ale zamiast 1500 dostaniesz 600 zł, życze powodzenia i szalonego życia na emeryturze