Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_gg

mężczyźnie są bardziej wymagający i mniej tolerancyji na wygląd kobiety

Polecane posty

Gość gość_gg

kobiety nie mają wysokich wymagań i potrafi zaakceptować wygląd

Gość gość
Większości kobiet to się nawet Brad Pitt nie podoba, a większość mężczyzn stosuje zasadę potwór nie potwór ważne że ma otwór.

Gość gość_gg
mi tez osobiście nie podoba się Brad Pit ale to nie znaczy ze mam wysokie wymagania... miałam mężczyzn zarówno przystojnych jak i mało atrakcyjnych, zawsze patrzyłam i patrze na osobowość

Gość gość
A gdzieś jest źródło tego eksperymentu?

Gość gość_gg
tez bym nie odpisała, bo jestem pewna ze tylko by mnie wyśmiał (tak spotkały mnie już takie sytuację)

Gość gość
Mam gdzieś wygląd kobiety.

Gość gość
gość_gg dziś - Zrobili też drugi eksperyment: Dali zdjęcie twarzy modela w ubraniu i napisali 100 kobiet. 70 odpisało.

Gość gość
Ryj jest najwazniejszy.

Gość gość
Facet jak ma brzydką twarz to nawet i umięśniona klata mu nic nie pomoże. Kobieta wystarczy, że będzie szczupła i już prawie każdy chce ją ruc/hać.

Gość gość
Jak sie nie ma ladnej buzi i kobiecych ksztaltow to do klasztoru.... Brzydkie kobiety to zlewy na sperme.

Gość gość
ja jestem szczupła zabawna mila i uprzejma a żaden na mnie nie spojrzał nawet nie chciał ze mną gadać co najwyższej zostaje koleżanką i nikim więcej, bo na dziewczynę się nie nadaje bo się nie podobam

Gość gość
gość 15.26 jest idealnym przykładem tego jak bardzo jesteście tolerancyjni

Gość gość
Najfajniejsze są te cichutkie, inteligentne, nieśmiałe, trochę brzydkie. Tak, idealna na żonę!

Gość funio
Ktora mi o*******e?

Gość gość
Jak umiecie to sobie poczytajcie: https://sirtyrionlannister.wordpress.com/ 20 % najładniejszych kobiet dostaje 35 % wiadomości, a 20 % najprzystojniejszych facetów dostaje 83 % wiadomości na portalach randkowych.

Gość gość
poprawka 93%

Gość gość_KNK
to co napisałeś to w 90% bo jestem średnio mądra a reszta się zgadza, a z wyglądu jestem przeciętna a i tak jak dotąd nikt mnie nie chciał

Gość gość
Pamiętam w liceum była taka, no delikatnie mówiąc, nieładna, niezgrabna, grubawa dziewczyna i podobała się fajnemu chłopakowi, przychodził do niej na przerwy i wyglądał na zakochanego.

Gość gość
Kwestia gustu.

Gość gość
Obie płcie mają wymagania, jednak to chyba my kobiety mamy większe, czego ja wcale za złe nie uznaje, bo jak się ktoś spodoba, to ma jak w banku, że doceniamy jego atrakcyjność, a nie że widzimy obok 100 równie fajnych :P No i z męską urodą jest tak, że czasem facet wygląda jak rosyjski niedźwiedź, a i tak jest przystojny, a kobieta z kolei musi bardziej pasować do ogólnego kanonu urody, więc w ogóle trudno porównywać te kwestie podobania się, nie mówiąc już o tym, że faceci często patrzą w kategorii roochania, podczas gdy kobiety prawdopodobnie częściej po prostu oceniają efekt wizualny. Ale to wszystko to tylko moje wrażenia, amerykańscy naukowcy mogą twierdzić co innego :D

Gość gość
Im ladniejsza dziewczyna tym ma wieksze szanse na lepszego faceta. Dziwacy i brzydale dla brzydkich. Za to brzydki facet moze miec fajna, ladna dziewczyne, brzydka dziewczyna juz nie.

Gość gość
a ja na co dzień idąc do pracy czy tez wracając z niej i zahaczając o jakiś lokal słyszę jak mężczyźni brzydcy na twarzy grubi niechlujni gadają na dziewczyny ze ta ładna to się nada ,tamta ma za małe cycki/tyłek ma przeciętna twarz nie jest dla mnie i mówią która na nich zasługuje (śliczna buzia, szczupła, duże/średnie piersi, jędrny tyłek, długie nogi, ubrana w sukienkę i szpilki, włosy długie) a która nie (brakuje jednego szczegółu np długich nóg i już się nie nadaje)

Gość gość
myślę że to kwestia tego, że faceci są wzrokowcami i wygląd ma dla nich właśnie duże znaczenie bo to po tym stwierdzają czy są zainteresowani daną kobietą ;) a kobiety- jeśli zauroczy ich osobowość, poczucie humoru czy inteligencja faceta- są w stanie przymknąć oko na pewne niedociągnięcia w jego urodzie :) też tak mam, ogólnie lubię umięśnionych facetów z dobrą klatą ale jeden z moich byłych był praktycznie chudszy ode mnie. i nie, nie mam nadwagi :) po prostu był bardzo chudy a związałam się z nim, bo był inteligentny i do tego super zabawny ;) no i oczywiście w jego wyglądzie też coś tam mnie urzekło mimo że wcale w moim typie nie był :)