Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motyl1982

Dziwne zjawiska w domu

Polecane posty

Proszę wszystkich o pomoc, tylko proszę nie bierzcie mnie za wariatkę, bo już nie wiem gdzie mam się zwrócić o pomoc. Od kilku miesięcy w moim domu dzieją się dziwne rzeczy. Giną przedmioty, a jestem pedantyczna jeżeli chodzi o porządek i zawsze wszystko mam poukładane. W nocy słyszę stuki, a mieszkam we własnym domu i nie mam sąsiadów którzy by mi ten spokój zakłucali. I z każdym dniem mam większe lęki i nerwicę, gdzie raczej byłam optymistką i spokojnie patrzyłam na życie. Nie wiem co się dzieje, bo terapie u psychologów nie pomagają, po wizycie księdza jest jeszcze gorzej i sama zaczynam uważać się za szaleńca bo po internecie szukam jakiegoś egzorcystę. Proszę jeżeli macie namiar na kogoś, kto może mi pomóc to proszę o wsparcie.

Właśnie miałam się wylogować, gdy zobaczyłam ten wątek. To chyba nie jest przypadek. Osobiście nie miałam takich problemów, ale znam kogoś, kto potrafi odprowadzać różne istnienia, czy byty, a tu wygląda że się coś przyplątało. wejdź na stronkę www.popko.pl lub www.uzdrowiciele24.pl i poszukaj kogoś z okolicy. Z tego co wiem to działają również przez telefon, ale z twoich opowieści wynika, że może to być grubsza sprawa, więc może będzie potrzebna osobista wizyta. Próbuj mnie pomogli w innych rzeczach i wiem że są skuteczni. Napisz jak to nie problem czy się dodzwoniłaś i jaki jest efekt. Pozdrawiam i powodzenia

nawet nie spodziewałam się tak szybkiej reakcji. Koleżanka mówiła, że to fajne forum, ale nie byłam przekonana, a teraz jakieś światełko w tunelu. Poszukam na tych stronach i dam znać czy się zdecydowałam, a co do dymania, to nie dziękuję. Potrzebuję innej pomocy.

Byłam na tych stronkach i szczerze mówiąc troszkę się przestraszyłam. Ja myślałam że to co się dzieje u mnie w domu, to jest dziwne i przerażające, a to się okazuje, że to jest normalne i ten Pan Popko to tak o tym opowiada jakby to był majowy deszczyk. Mnie już nie musi przekonywać, że to istnieje, bo to odczuwam na własnej skórze, ale teraz pytanie czy faktycznie jest w stanie coś z tym zrobić. Poczytałam sobie również trochę w internecie na jego temat i bardzo dużo osób jest zadowolonych, więc chyba będę dzwonić, już i tak nie mam nic do stracenia. A szczęście od losu, że tak szybko ktoś się odezwał na moje wołanie o pomoc, więc jestem pełna nadziei. Nie byłam jeszcze na tej stronce www.uzdrowiciele24.pl, ale czy to jest coś podobnego, czy zupełnie nowa organizacja? Jak ktoś miał z nimi styczność, to proszę o info na bieżąco będę śledzić co i jak, a teraz spadam z domu, bo się znowu zaczyna

Gość gość
Piwosz zamknij ryja

Co wiem to napiszę, ale resztę będziesz musiała wyszperać w necie, z pewnością dużo ciekawych informacji znajdziesz, a ode mnie to wiem, że ci uzdrowiciele24 działają razem grupą od dawna tą samą mocą co Pan Popko, nie jestem specjalistą, ale to co mówią i piszą to działają światłem i jest to chyba najwyższa forma energii, przynajmniej tak mi znajomy opowiadał. Zrzeszyli się w jedno i działają na terenie całego kraju. Pewnie każdy z nich jest inny, ale skuteczność mają taką samą, więc jak ci się znudzi do jednego, to zawsze będziesz mogła przeskoczyć po pomoc do drugiego. Tak już żartobliwie. ZJ. Popko też ich wspiera i razem tworzą uzdrawiającą paczkę, ale ty spróbuj intuicyjnie kogoś sobie wybrać, bo ja wiem, że w życiu nie ma przypadków, o czy świadczy nawet ta nasza rozmowa. Może ktoś też coś będzie wiedział, to się włączy do dyskusji. Tyle ode mnie.

Gość gość
Co za tępaczki

Gość gość
Moim zdaniem z tymi bioenergoterapeutami oczyszczającymi domy ze "złej mocy", to taka sama ściema jak z leczeniem nowotworów ziołami. Ta "zła moc", to świadomy swego istnienia i woli zły duch - demon / diabeł. Tu nie wystarczy kadzidełko i pozytywne myślenie. To poważna sprawa. Może skontaktować się ze mną pisząc na: t.2015(małpa)wp.pl

Gość gość
Spróbuj oczyścić(okadzić) mieszkanie białą szałwią. Na allegro znajdziesz ja bez problemu

Gość gość
Jak powiedziałem, tu nie wystarczy kadzidełko. W domu autorki tematu przedmioty wkrótce mogą zacząć się przesuwać, a nawet być unoszone w powietrze. Ostatnią fazą są ataki bezpośrednie - człowieka coś popycha, drapie, gryzie. Celem jest istoty jest całkowite wyniszczenia człowieka.

Gość gość
"Celem tej istoty" - miało być.

Gość dziwne zjawiska

mam dziwne zjawiska zaczely sie nie dawno w mim domu a juz mieszkam 8 miesiecy od kupienia domu jestem w pelni zrownowarzona i nie wierze w duchy i bajki mocno stapam poziemi nie jestem religijna ale od niedawna zapala sie swiatlo w piwnicy to sobie wytlumaczylam ze spiecia lub nasilenie pradu ale corka jest w pelni zrownowazona nie wierzy w duchy w nico nie nalezymy do zadnej religi i glupot nie sluchamy ale byla zmeczona i poszla spac na gore gdy zasnela zapalilo jej telewizor i zaczelo tak zglasniac ze musiala wstac wylaczyc i szciszyc wtedy zgasila swiatlo i zaczelo sprykac jak by palcami i coraz glosniej  i glosniej wrescie wstala zapalila swiatlo i to przestalo zec poszedl spac na gore to w nocy przyszedl na dul i mowil ze nie morze tam spac bo cos go budzi i nieczujie sie tam dobrze i jest strasznie zmeczony po spaniu na gorze  ale przed domem mamy czujnik ruchu zapala sie swiatlo jak by choc najmiejszy owat przelecial a wnocy cos pukalo do drzwi wejsciowych maz kazal mi zobaczyc kto to morze sasiedzi potrzebuja pomocy zajrzalam przez okno nikogo nie widzialam i co dziwne czujnik ruchu sie nie zapalil pierwszy raz  i mamy innych durzo zdazen  zaczynam sie zastanawiac co robic bo jak bedzie gorzej bede musiala znalezc rozwiazanie  bo teraz slysze jak by cos chodzilo raz w piwnicy raz u corki a ona jedzie do pracy to klucza swoje mieszkanie w domu a wracaja gdzies o 23 wieczorem zec o 19 z wnukiem bo odbiera go z przeczkola i znim jedzie do 2 pracy to ich niema pies szczeka wtedy i wypuszczam go nadwor a wnocy moj kot jak gasze swiatlo wchodzi nam do lurzka jak by uciekal i spi w srodku morze nie lubi ciemnosci ale coraz to mam nowe zjawiska co z tym zrobic a nie wierze w nic ale juz zaczynam sie niepokoic  bo czujie sie tak jak by ktos mie obserwowal choc nie jestem bojaca to dziwne mam uczucia co z tym zrobic niewiemy podpowiedcie morze mamy zyly wodne i dlatego to jest

Gość gość x

Zainstaluj w tajemnicy w mieszkaniu minikamerki, jak późnij odtworzysz nagrania możesz być w szoku gdyż współczesne kamery potrafią zarejestrować nawet duchy.