Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

masc na hemoroidy

Polecane posty

Gość gość

hej znacie cos dobrego na hemoroidy??

Gość gość
jest takie cos co sie zamraża w zamrażalniku i wsadz w tyłek na 10 minut dziennie i tak codziennie az ustapią objawy, musisz zapytac w aptece, sztyft do wymrażania hemoroidów, moja mama to stosowala i jej pomoglo :P a maście i tableki to pic na wode

Gość gość
Maści często nic nie dają, zalezy w jakim stadium i jak długo się borykasz z nimi. Jeśli chodzi o zaawansowane hemoroidy to polecam się udać do specjalisty np. http://www.krefft-laser.pl/. Bardzo byłam zadowolona z jego usług.

Gość gość
Może zabrzmi to dziwnie ,ale najlepszy na hemoroidy jest Dentosept taki płyn na problemy z jamą ustną. Jest to koncentrat wszystkich ziół ściągających i p/zapalnych. Nic wcześniej nie parzysz, nie stosujesz czopków (beznadzieja). Skoncentrowany płyn wlewasz do jednorazowego kubka z letnią wodą - nie całą butelkę tylko ok łyżeczkę do herbaty i mówiąc kolokwialnie wsadzasz ten bolący guzek lub guzki w tenże kubek np. siedząc na ubikacji. Robisz mini nasiadówkę...bez zbędnych miednic itp. Gwarantuję dwie, trzy takie nasiadówki i problem zaczyna znikać. Czasami wystarczy jeden dzień i po sprawie. A nikt nawet się nie zorientuje, że masz ten problem. A szczególnie teraz w czasie wakacji, w czasie długich podróży i przy zmianie klimatu, jedzenia problemy hemoroidów są nasilone. Naprawdę polecam, sama stosuję....POMAGA!!!

Gość gość
Ja męczyłam się od dluższego czasu z hemoroidami i nic, ale to nic z apteki mi nie pomogło. Koniecznie musisz iść do proktologa, ja miałam przepisane takie brązowe czopki i maść, przeszło.