Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na_samą_siebie_zła

Uderzył mnie

Polecane posty

Gość na_samą_siebie_zła

Pewnie stwierdzicie, że szukam problemów gdzie ich nie ma. Mam wspaniałego mężczyznę, kocham go i uwielbiam. Ale przed snem fantazjuję o tym jak mszczę się na ex za to, że mnie uderzył. Sprawa sprzed kilku lat. Uderzył mnie w twarz, pięścią aż się przewróciłam. Zerwałam z nim za to. Ale problem chyba pozostał. Mam do siebie żal, bo jestem silną samowystarczalną dziewczyną. Dlaczego mu nie oddałam, dlaczego go chociaż nie oplułam. Mogłam zrobić tyle rzeczy. Zerwać z nim jakoś boleśniej. Zwyzywać go, krzyczeć, iść na policję. Ale nie, ja się rozpłakałam i jeszcze tuliłam do niego. Sam fizyczny ból z perspektywy czasu nie jest tak uwłaczający jak moje tragiczne zachowanie. Fantazjuję o zemście. Naprawdę, scenariusze obmyślam kosmiczne. I co teraz? Samo chyba nie przejdzie, bo sama myśl budzi ogromną wręcz falę nienawiści.

Gość gość
Jest lepsze wyjście pokaż się przed swoim byłym z nowym chłopakiem i daj mu do zrozumienia że jesteś bardzo szczęśliwa z nowym partnerem, że za sobą szalejecie. Ubierz się elegancko i uśmiechaj się do nowego partnera i go całuj przy byłym.

Gość na_samą_siebie_zła
No niestety, nie mamy szans się tak spotkać. Wyprowadziłam się do całkiem innej części Polski. Ale w fantazjach wymyslam, że do niego jade i robię mu krzywdę.

Gość gość
zobaczysz jak mu szczena opadnie ale całuj nowego namiętnie i tul się do niego :) będzie ubaw.

Gość gość
fizyczna krzywda nie da takiego rezultatu jak to o czym napisałem, szczególnie jak jest teraz singlem.

Gość na_samą_siebie_zła
No ok. Mi by się to też wydawało rozwiązaniem ok. Ale nie mam fizycznej możliwości. Ograniczam swoje fantazje do sfery umysłowej, bo przecież nie pojadę tam do niego. A próba wywołania u niego reakcji zdjęciami na FB jest trochę słaba, nie uważacie? Nie wiem.. nie umiem się uwolnić. Siedzi mi to w głowie.