Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rebel51

Komplement na ulicy

Polecane posty

Gość Rebel51

Cześć. Potrzebuję kobiecego spojrzenia na pewien temat. Czasem, kiedy zobaczę na ulicę kobietę, która naprawdę mi się podoba, podchodzę do niej żeby powiedzieć jej komplement, być może też chwilę pogadać. Teraz, żeby wam to lepiej zobrazować, jestem przeciętnie wyglądającym facetem, a w takiej sytuacji, kiedy podchodzę do kobiety, którą widzę pierwszy raz na oczy, jestem też mniej lub bardziej zestresowany: przejmuję się co sobie o mnie pomyśli albo co inni sobie pomyślą, itp. Mimo tego i tak do niej podchodzę, bo chcę sprawić jej przyjemność. Te wszystkie kobiety coś robią, mają jakieś plany, dokądś idą i ja im to przerywam, w dodatku moja nerwowość może też w pewien sposób wpłynąć na nie. Moje pytanie jest takie: czy mimo wszystko chciałybyście znaleźć się na miejscu takiej kobiety? Czy kiedy facet podchodzi w ten sposób, uważacie to za atrakcyjne? Nie wiem jak inni mężczyźni, ale wydaje mi się, że to wymaga odwagi. Czy macie jakieś przemyślenia na ten temat?

Gość gość
ja bym się bała , że to psychol, jeśli dodatkowo jesteś wysoko-przypakowany i masz twarz bandziora nie zdziw się jak jakas niewiasta potraktuje Cie gazem pieprzowym

Gość gość
Ja jestem do tego przyzwyczajona i dość często mnie to spotyka, jest to bardzo sympatyczne i mimo ze zawsze troszkę olewam tych panów to odbieram to pozytywnie, w końcu to wymaga odwagi