Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megość

rozstania. I powroty?absurd?

Polecane posty

Gość megość

2 tygodnie temu rozstałam się z mężczyzną z którym spotykałam się 2 lata...Stwierdzilismy ze ranimy siebie nawzajem, on mówił ze nie sprostał moim wymaganiom, a ja ciagle mialam pretensji ze za duzo pracuje itd. Wyjechal teraz na wakaje,dzien przed wyjazdem wieczorem zadzwonil i zaczal opowiadac co zabiera,kiedy wroci,zapytał czy bedzie mi o brakowac.Powiedzialam,ze to jest nasz czas,kazdy ma go dla siebie i on niech korzysta z zycia.Od jego wyjazdu mineley 3 dni,a on codziennie wysyła mi zdjęcia i opowiada, gdzie był i co robił.Po co tak sie zachowuje?Przyzwyczajenie,czy nadal cos czuje?Ktos ma podobne doswiadczenie?Chetnie porozmawiam

Gość gość
Skąd mamy wiedzieć co on czuje?

Gość gość
Takie rozstania i powroty są bez sensu. Czemu sama siebie ranisz? Jesteś szczęśliwa w takim związku, czujesz się stabilnie? Czy co chwilę czekasz na zerwanie? Może celowo wszczynał kłótnie by wyjechać gdzieś samemu bez zobowiązań się pobawić? Znam i takie przypadki. W związku musisz czuć się stabilnie. Wykrzycz żal, wypłacz się i otrząśnij, możesz być tak szczęśliwa, że głowa mała. Tylko daj sobie szansę na poznanie kogoś.

Gość gość
ranie siebie?przeciez nie mowie o powrotach