Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuś20

Czuje że aczyna mnie olewac mój chłopaka

Polecane posty

Jesteśmy razem już ponad rok i w większości dobrze się dogadujemy orz mamy dużo spulnego, spotykamy sie tylko raz w tyg w weekendy poniewaz mieszkamy od siebie doś daleko jakieś 30km. Chodzi do pracy i ma dodatkowo obowiąki na gospodarstwie. Przed zminą pracy był bardziej uczuciowy, dzwonił, cześciej pisaliśmy dostawałam miłe smsy w których nazywał mnie swoją kochaną, jak sie nie odzywałam (ok 5 godz) to sie martwił. Teraz gdy ma nową prace i od czasu do czasu wyjezdza na delegacje wiec nawet żadziej sie widujemy, bardzo mało pisze lub wcale, nie dzwoni, nie ma już miłych słówek na dobranoc czy na początku dnia ale jednak przyjerzdzia jak nie jest na wyjezdzie, nie jest już tak sześliwy jak si spotykamy. Od tego czasu czuje jak bym si mu nawet si nażucała jak mu ciągle ja pierwsza pisze. Wic nie dawno stwierdziłam że sprawdze to co kilka tyg temu powiedział "Bede si martwił jak nie bedziesz sie odzywac aż do rana". On był okurad na delegacji, rano coś mu napisałam i tak oboje sie nie odzywaliśmy jakieś półtora dnia, chciałam aby to on sie pierwszy odezwał i sie pomartwił ale skkutek był inny to ja zadwoniłam był zły na mnie że nic nie napisałam i tym bardziej że wiedzałam ze jest na wjezdzie, Tak moim zdaniem by mógł napisac chociaż tylko rano i na wieczur od czasu do czasu coś miłego abym wiedzała że mu nic nie jest i oczywiscie czuła że Mu na mnie zależy. Wiem że na pewno jest zmeczony i praktycznie czasu nie ma przez prace i obowiązki. Ale jak pracował w poprzedniej pracy to nie było dnia abym miała wątpliwości uczuc Jego wzgledem mnie. Nawet jak był bardzo zmczony to napisał i nie było takiego dnia aby nie napisał chociaż rano i wieczorem. Wczoraj rano mu odpisałam (może za bardzo ostrego) i od tej chwili żadnego odzewu, znowu Może przesadzam

Gość gość
ile macie lat?