Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki tak lubią murzynów?

Polecane posty

Gość gość

Coraz częściej widzę Polki w towarzystwie dzikusów z Afryki. Skąd się to bierze?

Gość gość
Z Afryki.

Gość gość
słyszałem od kolegów że one podobno na większego penisa lecą i generalnie tylko o to w tym chodzi - murzyni mają więcej mięcha w majtkach

Gość gość
Mi się zawsze wydawało, że kobiety lecą na kasę, a nie na dużego penisa. Trochę to dziwne, że teraz penis stał się dla nich ważniejszy od pieniędzy. Jeszcze jak żyję nie spotkałem dobrze sytuowanego murzyna, może z wyjątkiem niektórych raperów i sportowców

Gość gość
kobiety lecą albo na kasę albo na wielkiego k***sa bo to tępe dzidy,brak honoru by d*******y ciapatemu czy asfaltowi a te idiotki dają za free murzynom i ciapatym a potem płacz i lament jak to ja jestem pokrzywdzona przez życie.i dobrze wam tak,powodzenia ze śmierdzącymi asfaltami,zdecydowana większość to by im z****** d**y wylizała za ostre rżnięcie wielką pałą.

Gość gość
bo są z***biści w łóżku. ta która spała z murzynem wie o co mi chodzi. wiedzą jak zadowolic kobietę, nie to co polscy mężczyźni którzy nawet nie wiedzą co to łechtaczka a zamiast minety z prawdziwego zdarzenia fundują spektakl z gatunku "jedzenie danonka bez łyżeczki"

Gość gość
zgadzam sie.... czekolada w łóżku to coś niesamowitego, to co ci faceci potrafią zrobić....żaden z białych, z którymi spałam do tej pory nie wykazał się tak techniką

Gość gość
Seks z murzynem to nie kochanie a ******ie. Jeśli kobieta tego właśnie od życia pragnie, żeby ją *****no, no to niech wypina te wszystkie swoje otwory.

Gość gość
ja jestem z czarnoskórym mężczyzną :) mieszkam w USA. Jest zabawny, zaradny, ma świetne ciało, w łóżku to prawdziwy demon seksu hehe :) do tego wiem, że zawsze mogę na niego liczyć, jest słowny i przy tym nie ma w nim takiej obsesyjnej zazdrości, jakiej doświadczałam będąc w związkach z polskimi mężczyznami. Jesteśmy razem już 4 lata i mam nadzieję, że to się nie zmieni :)

Gość gość
dziś Nicole Brown Simpson miala zapewne podobne zdanie :)

Gość gość
spoko, zazdrość ile wlezie :) ja z nim jestem szczęśliwa i mam zamiar być wbrew temu polaczkowemu psioczeniu na czarnoskórych

Gość gość
Gorzej mają biali mężczyźni będący w związku z czarną kobietą, ponieważ czarni mężczyźni w stosunku do takich, są wrogo nastawieni, więc nie rozumiem narzekań kobiet, których przecież mało kto się czepia o bycie w związku z czarnym mężczyzną.

Gość gość
Oki to czekamy na ultimate chimpout and goodification :) www.youtube.com/watch?v=qU0EJS3cJIc

Gość gość
jasne :) bo biali nie leją kobiet i są ideałami w życiu i w łóżku :)

Gość gość
Nie przejmujcie sie ta z bambusem to albo trol albo locha 200 kilowa

Gość gość
gość dziś jasne usmiech.gif bo biali nie leją kobiet i są ideałami w życiu i w łóżku usmiech.gif x Jeśli to do mnie, to chyba mnie nie zrozumiałaś. Ja pisałem o tym, że czarni mężczyźni są agresywnie nastawieni do białych mężczyzn, będących w związku z czarną kobietą. Chyba że odpisujesz gościowi z 18:26

Gość gość
ale się naczytałam aż mi się zachciało czarnego:) łoooooooooo

Gość gość
Jestescie szmaty nie kobiety... wstyd mi za was

Gość gość
no dobra może być biały

Gość gość
"Dlaczego Polki tak lubia murzynow" Otóż nie kochany. Nie WSZYSTKIE ich lubią. Ja sie ich BRZYDZE. Nie bede się z małpą zadawać, nie jestem zoofilką by isc z tym czyms do łóżka. Mozecie mnie nazwać rasistką, ale wole być rasistką niż materacem dla czarnego. 🖐️

Gość gość
Ja znam trzy takie to są dla kasy szczególnie te dwie

Gość gość
Bo polskie kurvvuska wszystko prztyjmą dla kasy czy to pies koń Jerzy urban czy murzyn

Gość gość
Kał też zjwdzą ze smakiem wystarczy zapłacić

Gość gość
gość wczoraj piąteczka za wypowiedz.

Gość gość
Bo Polacy to też Murzyni tylko że biali. Więc może wybierają takich Murzynów z lepszym uzębieniem i nie noszących białych skarpetek do sandałów? Koleżanka zapytana dlaczego umawia się tylko z czarnymi Murzynami odpowiedziała że ma dosyć rodzimych frustratów bez pomysłu na siebie i swoje życie, wiecznie narzekających, potrafiących tylko jedną rzecz zrobić dobrze: uchlać się i porzygać. Nie podoba mi się to, ale chyba biali Murzyni są sami sobie winni .

Gość gość
Rosjanki i ukrainki też uwielbiają , moja koleżanka Rosjanka też ma afrykanczyka , poprostu powiedziałbym że to ogólnie slowianki na nich lecą a nie tylko Polki , całe byle zsrr na to cierpi . Kobiety z zachodu to mają na co dzień od wielu lat to się przyzwyczaily a na slowianke działają czarni jak magnes , chociaż zauważyłem że polki i rosjanki wola afrykanczykow a ukrainki Turków i arabow

Gość gość
Ciekawe, ze biale laski tak leca na murzynow. Duzo jest takich par biala dziewczyna, czarny facet. Na odwrot zas jest bardzo rzadko. Rzadko widuje sie bialego z czarna. Zauwazyliscie???

Gość gość
gość 2017.01.28 Rosjanki i ukrainki też uwielbiają , moja koleżanka Rosjanka też ma afrykanczyka , poprostu powiedziałbym że to ogólnie slowianki na nich lecą a nie tylko Polki , całe byle zsrr na to cierpi . Kobiety z zachodu to mają na co dzień od wielu lat to się przyzwyczaily a na slowianke działają czarni jak magnes , chociaż zauważyłem że polki i rosjanki wola afrykanczykow a ukrainki Turków i arabow Słusznie słowianki dużo bardziej lecą na czarnych niż kobiety z zachodniej Europy.

Gość gość
dla polczyn im prymiyywniejszy tym lepsze polczyny najchętniej by wzięły neandertalów gdyby jeszcze istnieli,a że goryle górskie ciężko dostępne to znostaje murzyn czyli pozostałość po homo erectus