Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

ozdoby na tort z masy cukrowej czy z plastyczej czekolady?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? Macie jakieś doświadczenie z plastyczną czekoladą? Pracowałam już na masie cukrowej i jest ok, tylko jest mały szkopuł. Jest ohydna i muląca. Podobno czekolada plastyczna ma lepszy smak, tylko ciekawe jak się wyrabia..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×