Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_calineczka

drodzy mężczyźni lubicie niskie i drobne kobiety?

Polecane posty

Gość gość
Jestem niewysoka/ nie znoszę słowa niska/ a mam bardzo wysokiego męża.On wprost nie znosi wysokich kobiet a do tego grubokoscistych. Calineczko — glowa do gory a wypatrzysz swojego wielkoluda.Koniecznie szczery uśmiech na twarzy proszę:-)

Gość gość z 12 24
Calineczko spotykasz prędzej niż myślisz:) zapewniam, a pytaniami o dowód się nie przejmuj, młodość zawsze będzie " w cenie";)

Gość gość_calieczka
będę mieć w tym roku 26l

Gość gość z 12 24
Calineczka spotykasz prędzej niż myślisz,zapewnisam cię;) a młodość jest zawsze "w cenie", więc traktuje pytania o dowód jako komplement:)

Gość gość_calineczka
będę mieć w tym roku 26l

Gość gość_calineczka
mi nigdy nie przeszkadzało to, że wyglądam na młodszą, szczerze to się z tego ciesze, dlatego się nie przejmuje tym akurat :)

Gość gość
Ja mam 163cm i pomimo niskiego wzrostu nie miałam kompleksów dopóki nie spotkałam obecnego faceta, uważa mnie za.niska chociaż sam ma przecietny wzrost ok 180-182cm. Jesteśmy razem 3 lata, moje kompleksy nie są duże ale przez niego chciałabym być wyższa i mieć dłuższe nogi ;/

Gość gość z 12 24
Calineczka to dobrze :) nie szukajmy problemów "na siłę", zwłaszcza jeśli to czym się przyjmujemy może być zaletą a z ciekawości zapytań, gustujesz tylko w " wielkoludach" ?

Gość gość_calineczka
nie :) podobali mi się i tacy co mieli więcej niż 180 cm jak i tacy co mieli 165 cm :)

Gość gość z 12 24
No widzisz, tak samo facetom się podobają kobiety o różnym wzroście, chociaż filigranowe kobietki mają zawsze dodatkowy bonus ;)

Gość gość
ja mam 154- do tego urodę lekko azjatycka, jak idzie jakis chińczyk śmieją sie ze kuzyn idzie :D powodzenie mialam i mam :) nie wkręcaj sobie :)

Gość Gość
Dnia 28.05.2015 o 14:13, Gość gość_calineczka napisał:

jestem niska (nie mam nawet 160cm) jestem drobna i jak dotąd chłopakom przeszkadzało to ze jestem taka niska i ze mam wszystko małe, to naprawdę może Wam przeszkadza? nie lubicie takich dziewczyn?

Uwielbiam takie drobne i delikatne kobietki:) Na rękach Bym Cię nosił, do serduszka tulił, po włoskach bym Cię głaskał, całowałbym Twoje drobne rączki i pieścił Twoje malutkie stópki:) Szkoda że nie mogę Cię nawet zobaczyć....???