Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandi25

Kobietki które starają się o dzidzie! Łączmy się!!

Polecane posty

Gość gość
Kobietki, dzidzia. :o Najpierw dorośnij. :o

Gość gość
Androvit dla faceta

Gość M_1990
Nie mamy ochoty dyskutować z kimś kto uważa że kobiety pragnące począć dziecko są walniete.

Gość sandi25
To miał być wątek dla kobiet starających się o dziecko a nie ocenianiu ich!!! Więc osoby które chcą się tu w właśnie taki sposób wypowiadać DARUJCIE TO SOBIE! Widocznie nie wiecie ile niektóre kobiety muszą przeżyć fizycznie jak i psychicznie żeby w końcu zostać Mamą.

Dziewczyny po prostu ignorujmy sfrustrowane kobitki. To jest Nasz watek :) sandi jak u Ciebie? czy test z moczu robiłaś? Kiedy powtarzasz betę?

Gość gość
natura wiekrzosci z was nie pozwoli urodzic , nie zaciazycie , albo poronicie i najlepiej sie z tym pogodzic , tu nie ma zfrustrowanych "kobitek" a nie sorry to przeciez wy :-), sracie koprem przed kazdym testem stad frustracja no nie?

Zrobiłam dwa testy. Na jednym wyszła tylko ta druga kreska przy "T" a na drugim negatywnie. Nie wiem już sama co to może oznaczać :/ betę będę robić w wtorek. Oby coś tam mi wyszło.

Gość gość
nie wiesz? np moze np nie zaszlas:-)

Daruj sobie te komentarze! Dowartosciować się musisz czy co??

Gość gość
jesli nie zajdziesz czym starasz sie dowartosciowac bo nie mozesz naturalnie , to jak sie dowartosciujesz ? co wtedy? pomysl o tym zamiast siedziec w laboratorium i robic eksperymenty , bo wiesz co ?eksperyment moze sie nie udac , no tak juz jest z eksperymentami, wiec pomysl o tym

Sandi trzymam kciuki kochana. :) będzie dobrze. :)

Gość gość
Aga Santi dziękuję i nawzajem. Ja powiem wam że żadnych testów nie robie poczekam sobie aż zaczną się mdlosci jak to było za każdym razem ok 2 miesiąca. O tyle mam przekichane ze okresy po porodach mam tak nieregularne ze i potrafię 2 miesiace mam opóźnienia. Powiem wam że z perspektywy czasu żałuję że nie zdecydowałam się wcześniej na pierwsze dziecko. A tak późny wiek plus trauma i 31 lat dopiero 2 gie się pojawiło. A teraz 33 lata i nie wiem czy to zmęczenie czy co ale czuje się czasem jakbym miała na karku ze 40 lat chyba. Wszyscy dookoła twierdzą że po co 3cie dziecko a ja o niczym innym nie myślę ;-P . Porody dla mnie to koszmar tym bardziej ze tylko Cesarki teraz mogę mieć tylko i wyłącznie. yhhhhhh.

Dasz radę jak juz masz 2-ke to 3-cie tez będzie my czekamy na pierwsze choć juz długo ale sie nie poddamy chcemy miec dzieci i wiem ze sie uda:-)

Gość gość
o dzidzie?? jezyk wam od tego starania poplatalo czy co dzidzia to mowil moj syn jak mial 2 latka teraz ma 9 i mowi dziecko widze ze panie na poziomie 2 latka sa

Jak ci się coś nie podoba to nie wchodź na ten wątek i nie komentuj. A ja będę sobie pisać w taki sposób jaki mi się podoba.

Gość gość
Ale wy denne jestescie i infantylne masakra... Po pieresze to ze wy macie pro lemz zajsciem w ciaze nie oznacza ze kazda ma wiec co to za przekonywanie innych zeby sie juz stsrac bo to potrwa tak jak u was moze i kilka lat? Ja w dwie ciaze zaszlam w drugim cyklu staran ale nie fiksowalam tak jak wy. Mialam zdrowe podejscie do tego. I ten wsz jezyk no masakra dziewczyny to ze sie staracie nie znaczy ze musicie mowic jak dwuletnie dzieci. Moja ma 1,5 roku i mowi dzidzia

Gość gość
one tak pragna dzidzi ze same upadabniaja sie do tych dzidz , to chyba jakas choroba psychiczna , ciekawe kiedy poloza sie do luzka i beda chcialy pic z butelki i zaczna robic pod siebie i gaworzyc agugugu

Gość gość
niezla beka z tych staraczek , dokladnie infantylne i dziecinne to to , te ich tesciki plemniczki , dzidzie , i co tak jeszcze , :-D:-D

Gość gość
do lozka oczywiscie , ajjjj sorki :o

Denne to są te twoje/wasze komentarze!!! I nie obrażaj/cię mnie oraz innych kobiet które mają takie podejście jak ja. Bo to jest nasza sprawa czy "fiksujemy" czy nie. Więc te twoje/wasz komentarze tak czy inaczej tego nie zmienią, a kiepsko to o tobie/was świadczy skoro nie znasz/znacie nas i tego co niektóre już przeszły a wypisujesz/cie takie rzeczy. Jeżeli ci się udało w drugich cyklach to pozostaje Ci tylko pogratulować. Ciesz się że już masz dzieci. A nie wypisuj głupoty.

Sandi daj spokój... Najwięcej krzyczą Ci co nie mają nic do powiedzenia. Nie możemy się denerwować :) może hormony im skaczą :D masz jakieś objawy? ; ) ja już nie wiem nic i nastawiam się na @

Mnie nadal brzuch pobolewa. I ten biały śluz ciągle niepokoi. Ale chyba też raczej nic z tego bo test negatywny wyszedł :( Powtórzę w dzień spodziewanej @ i zobaczymy. Ale modlę się o te wyczekiwane dwie kreski. Wiem że to żałosne ale inaczej nie potrafię :/

W pełni Cię rozumiem. Mnie też pobolewa brzuch. A to pragnienie jest silniejsze i ciągle się o tym myśli. A teraz dzień dziecka i tyle slicznych bobaskow dookola; )

Też kiedyś będziemy mogły sprawiać prezenty z tej okazji naszym pociechą :D

Gość gość
Z waszym podejsciem i totalnym p*****lcem to raczej nie bedziecie mogly , organizm chory psychicznie broni sie przed rozmnazaniem

Jestem o tym przekonana. Grunt to dobre myśli i pozytywne nastawienie :) serdecznie pozdrawiam Was dziewczyny które nas tak tu szykanujecie. Wszystkiego dobrego wam :)i serdeczności w zyciu do innych; )

Gość gość
nikt was nie szkaluje coz za mocne slowo , smiejemy sie z tego waszego pieszczenia jak malutkie dzieci a przeciez jestescie dorosle kobiety znam wiele przypadkow ze taka spinka i schiza utrudniala zajscie w ciaze , w momencie kiedy kobieta juz sobie odpuscila , przetrawila wszystko weszla na nowy tor zyciowy pojawiala sie ciaza

Gość gość
sandi25 ty sie lepiej zabierz za slownik bo masz braki nie tylko jesli chodzi o myslenie