Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandi25

Kobietki które starają się o dzidzie! Łączmy się!!

Polecane posty

Gość gość
My z mezem mamy na szczescie dzieci czego wam zycze.Gdybysmy nie mogli miec dzieci to ustalilismy ze unikalibysmy sztocznego zaplodneina bo to droga przez meke,zdecydowali bysmy sie na zaplodnieni przez obcego faceta w obecnosci meza gdyby maz byl nieplodny.Znajomi tak zrobili ze kolega ich zaplodnil jego zonke nocowal kilka nocy z nimi i kilka razy dziennie przy mezu ja zapladnial.

Gość gość
hahahah ja p*****le nie moge uwierzyc w to co czytam , ty powinnas isc do lekarza od glowy , sandi nie dodskakuj tak :-)

Gość gość
ktos tu wczesniej pisal o zwierzetach hodowlanych , gosc z 6:14 zdecydowanie wie co to znaczy bo ma do czynienia z takimi znajomymi:-D szok:-) tylko wspolczuc rozumku , wcale sie nie dziwie ze ludzie tu na was jada jak macie takiego az p*****lca na punkcie szczylow to sie nie miesci w glowie..... sandi cos ty taka wrazliwa hehehehe :-)ja p*****le.....

Gość gość
gosc z 6:14 czy twoi znajomi to para? pies i suka ?:-) jaki oblech:-/

Gość gość
Znajomi tak zrobili ze kolega ich zaplodnil jego zonke nocowal kilka nocy z nimi i kilka razy dziennie przy mezu ja zapladnial. x buahahahahahahahahaha nie bo jebne, meza tez zapladnial? kilka razy dziennie ja zapladnial , czylu p******* sobie facet nie ma co ok powaznie fajna bajka :)

Gość gość
jesli to nie jest pic z tym zapladnianiem hehe to ja juz mam jasnosc kobietki staraczki o dzidzie to cymbalice i bezmozgowce jedyne w swoim rodzaju , wam jest potrzebny lekarz od glowy , bo za chwile same bedziecie nosic pieluchy , wiec do lekarza jak najszybciej!!!

Gość gość
Aga Hej. Przez chwilę myślałam że wątki pomyliłam bo jak zwykle ,,najmadrzejsi,, tu weszli i próbują dowartościować się obrażając innych. No cóż dziewczyny nie dajcie się , nie odpisujcie im a głupota i chamstwo umrze śmiercią naturalną ;-P. Trzymam za Was qciuki wiem jak ześwirować można jak pragnie się się dziecka .... pamiętam te czasy ;-P. A co do języka typu ,, dzidzia,, się uśmiałam ile kontrowersji to słowo zrobiło hehe. Ile razy ja mówię do córki ( 6 lat) czy chce piciu czy chodź juz pcia . Ona ma ubaw ze mnie . No cóż udziela mi się obcowanie z synem 2 latkiem i szczerze mówiąc nic nie normalnego w tym nie widzę. I co niektórzy niech wyluzują bo nie ma nic gorszego jak ,, sztywna ,, mama .

Gość gość
hej hej jest tu ktoś ?? Wiem że piękna pogoda ... ale napiszcie co u was !!!!

Gość friends22
Hej kobietki ! :) może teraz ja wyleje trochę swoich żali :) Zawsze miałam regularne cykle - co 26 dni, jednak to się zaczęło zmieniać od kiedy się staram o dziecko :( Kiedy już myślałam że zaszłam bo okres spóźniał mi się 2-3 dni , okazało się ,że cykl się przedłużył. W tym miesiącu to samo :( a jak cykl dłuższy to też owulacja przypada na inny dzień i nic z tego ... Czy któraś z was też tak miała ? Nie wiem już co mam robić a tak bardzo pragnę dziecka :(