Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszą decyzją prezydenta Dudy będzie... pomnik smoleński na Krakowskim

Polecane posty

Gość gość
PIS = Pomniki i Smoleńsk :D

Gość gość
Zapytaj o to PO, chcą zaplacic od 2 mln wzwyż spadkobiercom miejsca na którym obecnie planują postawić pomnik :D

Gość gość
No pięknie. .. "będę prezydentem wszystkich Polaków " dobra sciema

Gość gość
Shatyn zrób coś z tym ratuj nas!

Gość gość
Andrzej musisz! Pomnik to sprawa priorytetowa! !!!!!!!

Gość gość
Bo powinien sie wedlug niektorych wycalowac z banderowcami, wtedy byloby git.

Gość gość
https://mar****.wordpress.com/2015/05/28/w-obronie-cywilizacji-lacinskiej-przed-bandytami-i-obludnikami/#more-51152

Gość gość
Zresztą to ma być pomnik światła czyli widoczny tylko w nocy. Nie czaje tego hejtu i nagonki :O

Gość gość
Super. Cala kampanie myslalam tylko skrycie:, kiedy powie o pomniku bo wiem ze bez niego zyc sie nie da!!! Kocham pomniki :), yes yes yes. On to wie jak li dogodzić:) a pod centralnym poproszę pomnik lumpa bo wielu sie tak zbiera to znak :) a jak tak chce sobie postawić pomnik nie w swoim miescie To nch postawi sobie.na dzialce, mysle ze wariatom stojącym pod pałacem wszystko jedno gdzie stoją :)

Zgodnie z tym co słyszałam to nie mówił on że jest to jego pierwsza decyzja, tylko odpowiedział on na pytanie dziennikarza " gdzie wg Pana powinien stać pomnik smoleński" i wyraził on jedynie swoją opinie, a media już to nakręcają. Nie jestem zwolenniczką Pana Dudy ale strasznie nie lubię niesprawiedliwości.

Gość gość
Zaczęło się...

Gość gość
walić się tępe PO miotła :D

władimir błagam zorganizuj jakiś zamach bo już na nowego prezydenta i jego tępawych zwolenników nie mogę patrzeć :(

Gość gość
Co to za czary? !

Gość gość
Leming to leming.Glupi byl i glupi POzozstanie.Jedno zdanie z szerokiego wywiadu prezydenta Dudy dla Rzeczypospolitej gowniany TVN grzał cały dzień .Jeszcze lepszy Lis na swoim portalu wybił tytuł "moi znajomi mają mówić do mnie panie prezydencie " Dopiero na końcu informacja ze prezydent Duda śmiał się z tego bo to żart. Tak POdaje się informacje lemingom

Gość gość
to jest żałosne :o w tym chorym kraju najważniejsze są pomniki i wszystko co się kręci wokół d**y- homoseksualizm, aborcja, in vitro. A może by się tak zająć powaznymi sprawami, tak żeby zwykłemu obywatelowi żyło sie lepiej? :o

Gość gość
Nie .To są sprawy nakrecane przez PO.To jest ich program dla ich wyborców. Własną nieudolność i afery skierować na głównego przeciwnika bez przerwy wywołując Smoleńsk in vitro itp.Czy nie dziwne że nagle zniknęła tzw "afera "SKOK ?

Gość gość
Zrobi się ustawę odwołującą prezydenta przez Trybunał Konstyt.i po problemie.Będziemy robić co chcemy.

Gość gość
Shatyn ratuj .Pisowskie reakcyjne bandy nie dają nam POżyć !

Gość gość
Zawsze mówiłem, że pomnik powinien stanąć przy Krakowskim Przedmieściu, tam gdzie zbierały się tysiące ludzi. > Bzdura, kompletna bzdura. Nie wiem jak mozna tak manipulowac faktami. Pomnik ofiar katastrofy smoleńskiej jest na Powązkach i przestańmy stawiać pomniki . Czy budżet państwa ma jakieś nadwyżki dla realizacji idiotycznych pomysłów aparatczyków ? A może politycy z prezydentem elektem na czele zaczną mowić o problemach przeciętnego Polaka ?! Jak tak dalej pójdzie i rozwarstwienie społeczne będzie narastać w tak zastraszającym tempie to co niektórzy moga się obudzić z letargu i bedzie to przebudzenie na pewno nie przyjemne. :( ((((