Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można zbudować zwiazek na pożądaniu do faceta?

Polecane posty

Gość gość

jego fizyczności, seksie? czy to nie miłość? z kolei związki budowane na przyjazni są dla mnie jakieś aseksualne bo nie mogłabym pożądać przyjaciela, nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi mogłybyście sie wypowiedzieć? może ktoś bardziej doświadczony?

Gość gość
no nie wiem, ja bym nie mogła

Gość gość
Moj związek opierał się na pożądaniu z obu stron. Teraz z perspektywy czasu nie wiem czy do końca do sobie pasujemy, wiele kwestii nas różni, nie mamy wspólnych pasji, rozmawiamy tylko o bieżących sprawach nas dotyczących. Za to sprawy łóżkowe dalej są w najlepszym porządku, ale chyba nie o to w zyciu do końca chodzi.

Gość gość
właśnie o tym mówie że chyba właśnie nie da się, bo jeśli w łóżku przygaśnie to co potem zostanie?

Gość gość
Nie to za malo

Gość gość
dobry seks czy wygląd po 2 latach spowszednieje i co potem?

Gość gość
ile masz lat,w ilu bylas zwiazkach?

Gość gość
"dobry seks czy wygląd po 2 latach spowszednieje i co potem?" tak jak praca ... bedzie sie szukało czegos innego lepsze itd ...

Gość gość
nic to tak jak praca... masz jedna to sie szuka drugej miedzy czasie jak sie znajdzie lepsza to sie przechodzi do innej roboty za lepsze wynagrodzenie ... tak bywa ... kazdy tak robi ale wiadomo że trzeba zaprzeczac jak sie to komus powie

U mnie było tak, że najpierw było pożądanie, potem przyszło porozumienie, zaufanie, w końcu przyjaźń i miłość. Ale to jest inny rodzaj przyjaźni.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Raczej nie można, jeśli w każdej innej kwestii wynika spór. Seks jest ważny i bez udanego życia erotycznego, też nie jest dobrze, ale generalnie nie to jest chyba jednak najważniejsze, bo co z tego, że będziesz miała udane życie łóżkowe, jak gdy będzie Ci źle nie znajdziesz oparcia w tej osobie.

Gość gość
Seks jest najważniejszy, bo bez tego związek się rozleci i każdy znajdzie sobie kochanka, czy kochankę. Miłość każdy by chciał mieć, ale nie wszyscy ją znajdują, więc raczej lepiej się trzymać tego co jest .

Gość gość
ale pożadać można nie przez ciało tylko cenic np. że myśli podobnie i reszta sama się wzbudza

Gość gość
czasem się nie wzbudza, i wtedy jest problem

Gość gość
odpowiedz sobie na pytanie czy lubisz go jako człowieka, bo pożądanie kiedyś minie..