Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy słusznie się przejmuje?

Polecane posty

Gość gość

ponieważ ciągle się przejmuje tym z kim i co robiłam tzn chodzi mi o życie intymne..wracam do przeszłości i rozmyślam z kim co robiłam do czego się posunęlam...i się bardzo tym przejmuje bo niewiem jak mam to poukładac sobie w głowie bo np.były takie sytuacje gdy tylko spotykałam się z kimś a dochodzilo do pettingu...i czy ja przyszłym chłopakom powinnam mówić o tym co z kim robiłam ? o seksie się przyznaje sama od siebie ale niewiem jak z pettingiem... jestem osobą otwartą..ale jak pomyśle ze mam mówić ile pettingów było to sie boję ze pomysli o mnie źle...bo było kilka chyba z trzema... w tym z jednym był jeszcze taki jakby oral ale bez finału..mam 22lata tak to seks klasyczny tylko z chłopakami z którymi chodziłam dłuższy czas po parę lat....mam zle zdanie o sobie..czuje ze to za dużo...ze nie powinnam tyle mieć itp ...:(

Gość gość
dodam ze obecnie od roku nie robiłam niczego z nikim już poza całowaniem...

Gość gość
a weź że dziewcze zachowaj swoje intymne tajemnice dla siebie. Po c***a komu takie informacje?!

Gość gość
no niewiem poprostu taka jestem ze bym się czuła jakbym kogoś oszukiwala czy coś zawsze byłam taka ze żeby poczuć sie prawdziwie kochana przez kogoś musiałam mu powiedzieć o sobie wszystko...wtedy czulam akceptacje i ulgę inaczej mnie dusiło od środka aż...kiedyś miałam tylko jednego chłopaka za sobą żadnych pettingów to łatwo mi było mówić o sobie bo niczego takiego na koncie nie miałam...problem zaczął się jak rozstałam się z chłopakiem trzy lata temu popadlam w depresje i tak szukałam miłości...wierzyłam za szybko ufalam...spotykalam się z kilkoma przez ten czas oczywiście nie jednocześnie...tylko gdy wychodzilo ze nic z tego nie będzie to szukałam następnego no i z jednym najdalej posunęlam się do oralu seksu od trzech lat nie uprawialam...ale boli mnie to ze wogóle robiłam.cokolwiek...ze były pettingi, ten oral raz.... boli.mnie to strasznie ze ktoś o mnie pomysli źle ze ,,zrobila dobrze choć krótko się znali " czy coś w tym stylu...mam taka teraz obsesję na tym punkcie ze nie umie z nikim być, związać się ...jakieś natrectwo czy niewiem jak to.nazwać

Gość gość
up

Gość gość
Przedewszystkim musisz poczuć się niewinna i wporządku z tym że dochodziło do takich stosunków seksualnych z chłopakami z którymi nawet mało się znałaś. Sama wiesz przed samą sobą czy jesteś puszczalska czy nie. Zazwyczaj dziewczyny myślą że coś wyjdzie ze związku z jakimś gościem i pozwalaja sobie na różne rzeczy, skąd miałaś wiedzieć że niewypali. Kurde dziewczyno ocnknij sie:) masz prawo sobie używać życia