Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak spędzacie czas ze swoim chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, ciekaw jestem jak spędzacie czas/jak spędzacie randkę ze swoim chłopakiem? Mam tu na myśli pary dosyć "młode" czyli są ze sobą parę miesięcy, rok, ewentualnie trochę dłużej i nie mieszkają razem, czyli nie widzą sie codziennie. Jak wygląda Wasze spotkanie? Czy zwykle gdzieś wychodzicie? Na spacer, kolację, kawę itp? Czy za każdym razem idziecie gdzie indziej?

Gość gość
Odrabiamy lekcj****awimy się w piaskownicy, czytamy kaczora donalda, malujemy kolorowanki itp.

Gość gość
To może teraz niech ktoś normalny się wypowie.

Nie chodzimy na randki, zasadniczo. Może dwa razy byliśmy przez cały związek. Raczej spędzamy czas w domu, jak do niego przyjeżdżam. Jakiś obiad gotujemy, oglądamy film albo idziemy do teatru, czasami na imprezę z znajomymi, a czasami po prostu czytamy książki leżąc na kanapie.

Gość gość
pół roku. chodzimy do restauracji, kina, na spacery, do muzeów (planujemy też wyskoczyć do teatru) albo spotykamy się u mnie, bo on ma współlokatorów. dzisiaj też spędzamy czas, nocuje u mnie, więc zapowiada się gorąco :P

Gość gość
Chodzimy na orgietki z murzynami, chodzimy do zoo zabawić się ze zwierzętami itp.

Gość gość
Robie mu looda :-) a ty nie ?