Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im więcej czytam komentarzy kobiet na forum tym bardziej podoba mi się pomysł

Polecane posty

Gość gość

sterylizacji ich. Czytałem opinie o aktorach, a konkretniej o to, w których filmach najlepiej zagrali. Jak myślicie czy są jakieś konkretne role po których kobiety mówią, że z faceta jest świetny aktor, albo role po których można wywnioskować, że aktor w oczach kobiet jest do bani? Są. Role po których faceci są czczeni to role agresywnych i impulsywnych psychopatów ( szczególnie jak ten psychopata jest dobry w stosunku do kobiety, w której się zakochał, nsjlepiej przeciętnej z wyglądu), a role, po których kobiety stwierdzają, że aktor jest do bani, to role ludzi miłych dla świata, spokojnych, pozbawionych agresji w stosunku do niewinnych, empatycznych. Kobiety cały czas myślą ci///pą. Dlatego pchają się w związki, w których facet je leje, gwałci i nic im nie pomaga, a facetów, którzy nie są agresywni, traktują jak najgorsze zło świata ( powstała nawet nazwa na nich: "ciepłe kluchy") . W umysłach kobiet nadal pozostała cząstka suki i jest w niej bardzo aktywna. Dla kobiety facet dalej ma być samcem, którego syn spłodzi najwięcej potomstwa- czyli gwałcicielem. Dlatego kobietom robi się mokro jak zobaczą wielkiego samca ( koniecznie wyższy od niej, bo co to za gwałciciel, który jest niższy), z wielkim podbródkiem , z kaloryferem na brzuchu, z mocno umięśnionymi bicepsami, z wielkim penisem, agresywnego i aroganckiego. Agresywnych facetów kobiety czczą. Mówią, że są "źli na zewnątrz, dobrzy w środku". Na dodatek to facetom zarzucają myślenie przyrodzeniem. Owszem, mężczyźni bardziej zwracają uwagę na wygląd, ale to kobiety są bardziej wybredne i bardziej "myślą" przyrodzeniem, jeżeli chodzi o wybór samca. Dla nich jeżeli facet nie ma 180 cm, kaloryfera na brzuchu i twarzy ładniejszej niż 90% mężczyzn, to jeżeli nie jest groźnym sku..ielem, to dla kobiety nie będzie pociągający. Powiedzenie, że wystarczy, że "facet jest ładniejszy od diabła" jest prawdą, ale tylko w przypadku, gdy facet jest seryjnym mordercą, kibolem lub aktorem, który zagrał rolę seryjnego mordercy. Kobiety nad przyjemnego przystojniaczka wolą brutalnego brzydala. Kobiety niczym nie różnią się od innych zwierząt ( no może poza tym, że są jedynymi zwierzętami, które potrafią używać więcej niż 200 słów).

Gość gość
Poczytaj o tzw "czarnej triadzie" makiawellizm psychopatia i narcyzm pociaga kobiety. To zostalo udowodnione w badaniach

Gość gość
Czytałem. Ten tekst napisałem prostymi słowami, aby przeciętna osoba dała radę go przeczytać. A ty skąd wiesz o tzw " czarnej tradzie". Interesujesz się tym?

Gość gość
TAk, duzo na ten temat czytalem. Ogolnie czytam o roznych badaniach na ten temat i o wnioskach jakie z nich plyna.

Gość gość
A czytałeś o dniach płodnych? Wtedy kobiety uważają, że taki psychopata będzie bardziej opiekuńczym tatą niż opiekuńczy tata ( ale tylko dla nich, uważają też, że inne kobiety będzie bił).

Gość gość
G****o prawda. Nie uogólniaj. Są różne typy kobiet. Tak samo jak i facetów. Nie każda na to samo leci. Zawsze brzydziłam się chamami i agresorami. Jak już to ewentualnie pociągają mnie introwertyczni cynicy pokroju Housa, ale on tak naprawdę miał wrażliwą duszę (mimo że wstydził się do tego przyznać) i zawsze chciał jak najlepiej dla innych.

Gość gość
gość dziś - a Bohun cię nigdy nie pociągał?

Gość gość
Dr House jest dobry dla kobiet, które mają jakieś sumienie. House jest przykładem trochę skrzywionego faceta- posiada 3 części czarnej triady- narcyzm, psychopatię i makiawelizm. Jest też agresywny, choć jest to agresja słowna. Jest z jednej strony draniem, a z drugiej nikogo nie bije, nie zabija, nie kradnie. Jest dobry do wzdychania do niego przez kobiety, bo kobieta, która może sobie wyobrażać życie z nim, a nie lubi przemocy fizycznej.

Gość gość
On nie jest żadnym psychopatą, gamoniu :O Sprawdź co znaczy to słowo. Narcyzem jakimś wielkim też nie. I nie, bohun mnie nie pociąga.

Gość gość
facet, który każdego pewnego siebie, nie pozwalającego sobie pluć w ryj faceta nazywa "psychopatą" sam musi być niezłą peezdą

Gość gość
gość dziś On nie jest żadnym psychopatą, gamoniu pechowiec.gif Sprawdź co znaczy to słowo. Narcyzem jakimś wielkim też nie. I nie, bohun mnie nie pociąga. x Czytałaś "Ogniem i mieczem"? Jak może nie pociągać przystojny gwałciciel i morderca, który przy jednej kobiecie zmieniał się w spokojnego faceta?

Gość gość
"On nie jest żadnym psychopatą, gamoniu" x Napisałem przecież, że House jest dobry dla kobiet, które mają sumienie. Jest kłamliwy, lubi manipulować i jest agresywny, ale jednocześnie nie wyrządza nikomu wielkich szkód- idealne połączenie czarnej triady z człowieczeństwem.

Gość gość
No widzisz, nie pociąga mnie, bo ja znam się na psychologii i nie wierzę w takie "zmiany" ;) Tego typu facet szybko pokaże swoje prawdziwe oblicze i przy swojej kobiecie. Wystarczy, ze zauroczenie zacznie mijać.

Gość gość
gość dziś No widzisz, nie pociąga mnie, bo ja znam się na psychologii i nie wierzę w takie "zmiany" oczko.gif Tego typu facet szybko pokaże swoje prawdziwe oblicze i przy swojej kobiecie. Wystarczy, ze zauroczenie zacznie mijać. x Pomyliłaś dwa pojęcia: zwierzęce przyciąganie do samca, a rozumne podejście do sprawy to dwie różne sprawy. Jeżeli kobieta zobaczy wysokiego i przystojnego faceta, który zamordował jej dziecko, to będzie on dla niej pociągający, choć to nie znaczy, że chciałaby z nim uprawiać seks.

Gość gość
Tylko ten makiawelizm się zgadza jeśli chodzi o housa :) To był wrażliwy facet, choć nie lubił tego okazywać wprost. Manipulował - owszem, ale tymi manipulacjami często właśnie starał się pomóc swoim znajomym w cwany i chytry sposób.

Gość gość
" Jeżeli kobieta zobaczy wysokiego i przystojnego faceta, który zamordował jej dziecko, to będzie on dla niej pociągający, choć to nie znaczy, że chciałaby z nim uprawiać seks. " x lecz się :O

Gość gość
to, że psychopaci mają powodzenie to inna bajka, związana z ich cechami i "zdolnościami". Wiem, bo sama byłam związana z psychopatą. Wiesz czym mi zaimponował? Byłam pewna, że to wrażliwy, skrzywdzony człowiek bo takiego grał. Na początku znajomości nawet mi się popłakał w ramionach jak dziecko. Jak zaczął pokazywać swoja prawdziwą twarz, agresję, brak prawdziwych uczuć, manipulowanie, kłamstwa to spieprzyłam aż się za mną kurzyło :o tak samo jest z kobietami- te zaburzone, np borderline skupiają wokół siebie mnóstwo mężczyzn, bo świetnie manipulują i udają, dopiero potem pokazują prawdziwe oblicze. A już z tymi aktorami to zupełnie nie rozumiem, kobiety chyba chętniej wzdychają do romantyków z romansideł typu pattison, atrakcyjnych, może i pewnych siebie, ale na pewno nie psychopatów :o

Gość gość
gość dziś Tylko ten makiawelizm się zgadza jeśli chodzi o housa usmiech.gif To był wrażliwy facet, choć nie lubił tego okazywać wprost. Manipulował - owszem, ale tymi manipulacjami często właśnie starał się pomóc swoim znajomym w cwany i chytry sposób. x House'a głównie cechował makiawelizm i narcyzm. Psychopatii w nim było mało, dlatego właśnie kobiety pociągał Dr House i jednocześnie go mogły lubić, bo nikomu nie wyrządzał większych krzywd.

Gość gość
gość dziś " Jeżeli kobieta zobaczy wysokiego i przystojnego faceta, który zamordował jej dziecko, to będzie on dla niej pociągający, choć to nie znaczy, że chciałaby z nim uprawiać seks. " x lecz się pechowiec.gif x x x Coś źle napisałem? Możesz sobie poczytać o zwyczajach godowych lwów. Tam nowy samiec alfa zabija wszystkie lwiątka i lwice później chcą z nimi kopulować, bo nie muszą już zajmować się karmieniem potomstwa.

Gość gość
Piszesz straszne brednie. A przykładu z dzieckiem nawet nie skomentuję... Na każdą kobietę działa co innego, powtórzę.

Gość gość
co mają do tej dyskusji zwyczaje godowe lwów? :o równie dobrze mogę wyciągnąć modliszkę, które zjada samca po kopulacji, czy to świadczy o tym, że wg natury kobiety lubia uległych i poddanych samców?

Gość gość
gość dziś - To jest bzdura, że kobiety ciągnie do romantyków. Pattinson właśnie zdobył uwielbienie nastolatek po zagraniu psychopaty ( krwiożerczego wampira), który był romantyczny tylko w stosunku do swojej kobiety. Tak samo było z Domogarowem po roli Bohuna i Jasonem Momoą po roli Khala Drogo.

Gość gość
gość dziś - Ja tylko piszę prawdę. Dla przykładu, kobiety, które są bite, rzadko mówią o tym, bo im szkoda stracić faceta, który ich pociąga seksualnie.

Gość gość
to ja jestem jakaś dziwna, bo Momoa mi się nie podoba, Bohun był dla mnie uosobieniem psychola, a Pattison to jakiś wymoczek. Za to uwielbiam postać Patricka Jane'a z Mentalisty :)

Gość gość
Taki był krwiożerczy i psychopatyczny, że polował w lesie na sarenki? :o Nie piszesz prawdy. Bite kobiety zwyczajnie boją się o tym mówić, bo im wstyd. Jeżeli zależałoby im na takich związkach to byłby szczęśliwe i spełnione, a prawda jest taka, że bita i upokarzana kobieta to psychiczny i emocjonalny wrak człowieka :o

Gość gość
gość dziś - Może jeszcze powiesz, że nie podobają ci się wysocy faceci, z wielkim podbródkiem i kaloryferem na brzuchu?

Gość gość
Odnosnie glownego postu, kolejny,ktory pojechal schematami zamiast wysilic sie i pomyslec.

Gość gość
Jeżeli zależałoby im na takich związkach to byłby szczęśliwe i spełnione, a prawda jest taka, że bita i upokarzana kobieta to psychiczny i emocjonalny wrak człowieka pechowiec.gif x W USA naukowcy robili badania z zadowolenia ze związku. Okazało się, że podczas dni płodnych, kobiety, które miały egoistycznych facetów, wyrażały wyższe zadowolenie ze związku. Taka jest biologia Homo Sapiens.

Gość gość
borze szumiący zwyczaje godowe lwów jako argument... czemu autor tego tematu jeszcze nie wziął tabletek na głowę.

Gość gość
Podobno cechy czarnej triady spotykane u niektorych typow kojarza sie podswiadomie kobietom z wyjatkowymi doznaniami erotycznymi jakich moga oczekiwac z ich strony