Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im więcej czytam komentarzy kobiet na forum tym bardziej podoba mi się pomysł

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Odnosnie glownego postu, kolejny,ktory pojechal schematami zamiast wysilic sie i pomyslec. x Mogę ci wysłać link do statystyk, że większość kobiet ma ten sam "gust". Na portalach randkowych, skupiający się tylko na umawianiu na seks, jeden najprzystojniejszy facet zazwyczaj dostaje więcej wiadomości niż większość mężczyzn razem wziętych ( zazwyczaj od 20% do 55% mężczyzn w ogóle nigdy nie dostaje wiadomości).

Gość gość
gość dziś - Dlatego kobiety rzuciły się na czytanie "50 twarzy Greya".

Gość gość
Takie wyciaganie wnioskow o czlowieczenstwie na podstawie jednego zjawiska w internecie. Takie 'dane' niczego nie reprezentuja, bo malo ktora normalna kobieta sie interesuje aktorami, sila rzeczy wiec w 'badanej grupie' bedziesz mial pewne prawidlowosci. Dodatkowo, filmy nie pokazuja normalnych ludzi, te role sa kreowane w konkretnych celach, nic wiec dziwnego, ze statystyczna kobiete bedzie 'pociagal' obraz faceta wymyslonego wlasnie po to, by statystyczna kobiete pociagac. Wrecz mozna z tego wywnioskowac ze hollywood celowo pokazuj***ad boya jako seksownego chlopaka z gleboko ukryta wrazliwa dusza, a romantyka jako nudna mameje.

Gość gość
haha no błagam Cie, co w tym dziwnego, że najprzystojniejszy facet ma największe powodzenia? Kobiety też mają oczy :D

Gość gość
''Na portalach randkowych, skupiający się tylko na umawianiu na seks, jeden najprzystojniejszy facet zazwyczaj dostaje więcej wiadomości niż większość mężczyzn razem wziętych'' I znowu sie popisales logika. Jesli juz musisz studiowac statystyczne zachowania kobiet, nie skupiaj sie na marginesowych grupach. Malo ktora kobieta szuka w internecie seksu.

Gość gość
Co bedzie nastepne? Wszystkie kobiety chca zeby im placic za seks, wiem, bo zapytalem 100 pan przy autostradzie czy by nie chcialby za darmo, i 100% nie chcialo?

Gość gość
gość dziś - Ja tylko napisałem, że każda kobieta ma taki sam "gust", bo wcześniej pisałyście, żebym nie uogólniał, a teraz mi zarzucacie brak logiki- kobieca logika.

Gość gość
Baaardzo generalizujesz. Mnie nie przyciągali nigdy ci źli chłopcy, w sumie uważałam ich za chamów, buraków bez przyszłości, bo zwykle wielkie cwaniaczki ledwo przechodziły z klasy do klasy. Z samego wyglądu jasne, ze fajnie bylo popatrzeć na sportowca (nie wczesniej wspomnianego bad boya tylko prawdziwego fana sportu) bo miał ładną rzeźbę, ale mnie pociąga inteligencja. Miałam brzydkiego faceta, niskiego, z brzydka twarzą, ale bardzo inteligentnego. Mój mąż tez bożyszczem nie jest, kaloryfera próżno u niego szukać ale mnie pociąga bo jest bardzo inteligentny, zaradny, bystry - przy tym to spokojny facet (nie cieple kluchy ani nie bad boy bo autorze wiedz, ze są tez wypośrodkowani faceci), nie agresywny ale mający zawsze swoje zdanie. Mysle, ze to tacy mężczyźni w większości pociągają kobiety, bo liczy się nie tylko seks ale dużo, dużo więcej.

Gość gość
gość dziś - zapytaj się przeciętnych 100 kobiet o seks. Później zaproponuj im 100 000 zł za godzinę. Wyniki będą te same.

Gość gość
Wytknelysmy ci blad kolego, a ty nadal generalizujesz i nic nie masz na swoja obrone. Niby piekno to pojecie wzgledne, ale nikt sie nie bedzie klocil, czy ladniejsze sa pryszcze, czy ich brak, 50 kg czy 300 kg, wielkie kocie oczy czy zez. Jestesmy tylko ludzmi, wiekszosc z nas ma taki sam gust, statystycznie 🖐️

Gość gość
wiekszosc z nas ma taki sam gust, statystycznie lapka.gif x O tym właśnie napisałem. Dlatego odsetek kobiet, których nie pociągają psychopaci jest mniej więcej taki sam jak odsetek kobiet, których pociągają zdeformowani fizycznie mężczyźni- czyli mniej niż 1 procent.

Gość gość
''gość dziś - zapytaj się przeciętnych 100 kobiet o seks. Później zaproponuj im 100 000 zł za godzinę. Wyniki będą te same.'' Gdybys zadal pytanie 'czy wolalabys zjesc sledzia czy pajaka?' okazaloby sie, ze wszystkie kobiety kochaja sledzie. Nawet wegetarianki :)

Gość gość
''Dlatego odsetek kobiet, których nie pociągają psychopaci jest mniej więcej taki sam jak odsetek kobiet, których pociągają zdeformowani fizycznie mężczyźni- czyli mniej niż 1 procent.'' Stare, dobre kafeteryjne statystyki. Profesjonalne. Po namysle, chyba masz jednak racje. Musi byc jakis powod tego, ze ktokolwiek ma chec kontunuowac te rozmowe. Najpewniej ten magnetyzm psychopaty :)

Gość gość
Godzinami moznaby analizowac bledy, na ktorych oparles swoje przemyslenia w pierwszym poscie. Przykladowo miesza ci sie normalne zycie z fikcja, wyraznie piszesz, ze kobiety ocenialy gre aktorska, a nie faceta. A moze, znowu, to aktorzy sa tak dobierani, by ci pociagajacy grali psycholi? A moze myslisz przyczyne ze skutkiem, i ci twoi bad boye tylko dlatego sa 'popularni' (w internecie, bo w prawdziwym zyciu jakos tego nie widze) ze sie ich pompuje w mediach?

Gość gość
i właśnie dlatego, że kobiety tak uwielbiają psychopatów i agresorów wymagają kwiatków, gadania o miłości, czułych gestów, pamiętania o rocznicy itd ? Z tego co wiem faceci raczej narzekają, że kobiety chcą od nich więcej uczucia i wrażliwości, a nie liścia w twarz i gwałtów małżeńskich..

Gość gość
gość dziś i właśnie dlatego, że kobiety tak uwielbiają psychopatów i agresorów wymagają kwiatków, gadania o miłości, czułych gestów, pamiętania o rocznicy itd ? Z tego co wiem faceci raczej narzekają, że kobiety chcą od nich więcej uczucia i wrażliwości, a nie liścia w twarz i gwałtów małżeńskich.. x To co kobiety mówią, a to co robią to dwie różne sprawy.

Gość gość
weź sobie wpisz w wyszukiwarkę jakie cechy faceta są pożądane przez kobiety- zazwyczaj na pierwszym miejscu są wymieniane szczerośc, lojalność, poczucie humoru, a ambicja, pewnosć siebie, asertywnośc są dopiero pod koniec tych list. Oczywiście wszystko zależy od badań, ale badań jest dużo, szczególnie amerykańskich naukowców :D i dużo różnych wyników..

Gość gość
gość dziś Godzinami moznaby analizowac bledy, na ktorych oparles swoje przemyslenia w pierwszym poscie. Przykladowo miesza ci sie normalne zycie z fikcja, wyraznie piszesz, ze kobiety ocenialy gre aktorska, a nie faceta. A moze, znowu, to aktorzy sa tak dobierani, by ci pociagajacy grali psycholi? A moze myslisz przyczyne ze skutkiem, i ci twoi bad boye tylko dlatego sa 'popularni' (w internecie, bo w prawdziwym zyciu jakos tego nie widze) ze sie ich pompuje w mediach? x Właśnie takie filmy jak np "Pamiętniki z Wampirów" są pisane pod napalone nastolatki.

Gość gość
Co tu duzo gadac. Pamietam na studiach - najbardziej chamowaty, niemily i cyniczny typ w grupie zawsze byl otoczony tymi laskami. Marcin to marcin tamto marcin srsmto. Koles chodzil i wszystkich obrazal, kpil szydzil, zartowal z pacjentow (akademia medyczna) a te laski zawsze obok niego i wtorowaly mu w tym co robil. Byle co powiedzial juz sie cieszyly, lizaly mu d**e. Fakt, byl tez atrakcyjny fizycznie. Ale czasem sie zastanawialem gdzie ta empatia u kobiet o ltorej sie tak duzo mowi. Potrafily sie cieszyc z jego glupich zartow nawet jak mielismy zajecia na onkologii w dco. Na imprezach rozmawialy tylko o nim , co powiedzial, z ktora przed chwila rozmawial, ltora dotknal (widocznie zazdroscily) itp

Gość gość
21:09 typowa męska logika, jak coś Ci nie pasuje do przyjętego schemaciku to znaczy że to kłamstwo lub pomówienia :D

Gość gość
a nie przyszło Wam do główek, że to właśnie kwestia atrakcyjności? A atrakcyjni faceci często bywają chamowaci bo.. mogą, bo są zadufani w sobie i wiedzą, że i tak będą mieli powodzenie? Dokładnie tak samo jest z atrakcyjnymi kobietami, którymi się w d***e przewraca od zainteresowania i nadskakiwania.

Gość gość
gość dziś - był też agresywny czy tylko cyniczny?

Gość gość
No ale to Wasza wina ze tym kolesiom atrakcyjnym sie w d***e przewraca. Gdybyscie tak kolo nich nie skakaly i nie calowaly po d***e to koles nie mialby takiego ego. A wy sie nie szanujecie tylko byle lepszy typ to juz sie w dywan przed nim zmieniacie. Tylko mi nie gadajcie ze "kolesie tez tak robia" bo to niby wy "az tak nie zwracacie uwagi na eyglad". Jak co do czego orzchodzi to sie okazuje ze tylko na to zwracacie uwage.

Gość gość
Byl bardzo cyniczny, agresywny w mniejszym stopniu.

Gość gość
ja jestem kobietą i nie wstydzę się przyznać, że najpierw patrzę na wygląd faceta :D

Gość gośćioweczka
Miałam tą "przyjemność" spotykania się z takim złym chłopcem...szybko zrozumiałam, że to nie dla mnie. Wyszłam za mąż za cichego i spokojnego faceta....i teraz on mnie adoruje i szanuje wciąż po ładnych kilku latach, a koleżanki narzekają, chociaż dobrze im kiedyś radziłam. Bad boye są fajni, ale na pokaz, na mężów dużo lepsi są ci dobrzy:)

Gość gość
"bad boye sa fajni" Dlaczego ?

Gość gość
No bo jak ludzi, którzy biją innych, ciągle manipulują, kradną, zabijają, gwałcą i zdradzają, można nie lubić? :)

Gość gośćioweczka
Że są fajni, myślałam będąc nastolatką. Być może to był wpływ takiego a nie innego towarzystwa. Mój były nikogo nie pobił ani tym bardziej nie zgwałcił (przynajmniej mi nic takiego nie wiadomo). Wtedy czułam się naj....bo wszystkie koleżanki i nie tylko mi zazdrościły. A teraz też w pewnym sensie mi zazdroszczą zupełnie innego faceta:)

Gość gość
gośćioweczka dziś - To jaki on zły jak nikogo nie pobił? Cynik? Arogant? Pozer?