Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka dała okropne perfumy na Dzień Matki

Polecane posty

Gość gość

Lubię ciężkie, słodkie zapachy, a ta kupiła mi jakąś wodę toaletową o zapachu zielonej herbaty, orzeźwiające zapachy są całkiem nie w moim stylu i nie wiem teraz co robić, nie chcę, żeby było jej przykro, ale nie chcę tak pachnieć, może regularnie psikać do zlewu? Na szczęście wychodzi do szkoły przed moją pracą

Gość gość
jestes beznadziejna

Gość gość
g****o nasrane we flakonie ci powinna dać a nie perfumy. Co z ciebie za matka, jesteś beznadziejna.

Gość gość
oooooo nawet ktos podzielił moje zdanie :) A zieloną herbatę to Ty pewnie widziałaś tylko w biedrze, na pudełku. Wieśniaro, jak tak mozna? ? O***t sobie spryskaj, moze nieprzyjemny odór jak i ból d**y przejdzie.

Gość gość
Ależ ty jesteś dziecinna. Nie rob córce przykrości ona to zrobiła dla ciebie bo cie kocha. Powinnas się psikac z gory do dolu

Gość gość
No dobrze może przesadziłam z tym okropne, mojej matce się spodobały, ale ja źle czuję się w takich "lekkich" zapachach, bo ta woda taka jest.

Gość gość
D. U. Pe. Sobie psikaj albo do butów jak Ci śmierdzi.

Gość gość
Może za malo z nią rozmawiasz na te tematy. Jakby znała twoje preferencje to nie doszłoby do takiej sytuacji

Gość gość
ile corka ma lat?

Gość gość
Kup jej w rewanżu perfumy które tobie się podobają i zaproponuj wymianę.

Gość gość
nie proponuj żadnej wymiany, spryskaj się parę razy tak żeby poczuła, albo pryskaj w łazience, że niby używasz, bo możesz jej sprawić dużą przykrość. Ja jak miałam jakieś 5 lat dałam mamie perfumy, wiesz jakie? Przez tydzień moczyłam płatki róży i innych kwiatków w spirytusie wykradzionym od dziadka :D napisałam na pudełku koko szanel i dałam mamie na dzień matki. Haha, spsikała się nawet tym kilka razy, tak żebym widziała, a flakonik stał razem z jej ulubionymi perfumami. I było mi bardzo miło z tego powodu :)

Gość gość
psikaj ręczniki, zasłony i buty

Gość gość
przykre