Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna_Joanna

DO FACETÓW

Polecane posty

Gość Panna_Joanna

Jestem kobietą i mam problem z kolegą z pracy, który mi się - rzecz jasna podoba. Ten problem to Jego dziewczyna. Nie chcę burzyć ich szczęscia, ale zastanawia mnie jedno: skoro facet ma dziewczynę to chyba ją kocha, mówi że mu się podoba i ma ją nawet na tapecie w telu, to po co w takim razie mnie zwodzi? Ciągle mi się w pracy przygląda, wymieniamy spojrzenia, wręcz uwodzi mnie wzrokiem. Po co Szanowni Panowie gracie w takie gierki, gdy jednak macie swoją damę?

Gość gość
bo moze szuka romansu. Nie kazdy jest wierny

Gość gość
Też mam ochotę na romans

Gość gość
Autorko, tamta już ma,może uda się upolować drugą.

Gość andreasor
Od przybytku głowa nie boli :)

"Po co Szanowni Panowie gracie w takie gierki, gdy jednak macie swoją damę?" xxx ja tez mam pytanie: ilu procent mózgu uzyłas żeby zbudowac tak z premedytacją nielogiczna wypowiedź?

Gość gość
Wyczuł że ci się podoba i flirtuje z tobą,jeśli dasz mu do zrozumienia, że nic z tego do odpuści jeśli nic nie zrobisz do wylądujecie w wyrze,po czym on powie,że kocha swoją dziewczynę a to był błąd,po pierwszym razie lub po kilkunastu,lub zakocha się w tobie i rzuci tamtą.Facet najchętniej by poszedł z każdą która wykaże choć cień zainteresowania jego osobą.

to tak samo jakbyś mi sie spodobała a ja zapytałbym wszystkie oprócz ciebie dlaczego nie chcesz mi dac dooopy. wg ciebie jakiej odpowiedzi moge sie spodziewać?

może sprawdzimy? Dlaczego autorka nie chce mi dac doopy? mozecie mi to drogie panie wytłumaczyć skoro juz swędzi was szpara?

Gość Panna_Joanna
A powiadają, że to kobiety są skomplikowane...