Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Moj maz boi sie dzwonic , rozmawiac przez telefon

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

doprowadza mnie to do szalu!!!! wlasnie od pol godziny siedi i zbiera sie zeby zadzwonic do rodzicow dwoch kolegow naszego syna i zapytac sie o prosta rzecz! dwa lata byl bezrobotny bo bal sie zadzwonicw sprawie pracy straszliwie komplikuje sobie zycie bo czesto trzeba gdzies zadwonic zapytac noz k***a !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
M贸j te偶 tak mia艂 , nawet ba艂 sie zadzwoni膰 do mnie :P ale w ko艅cu jako艣 si臋 prze艂ama艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no co za problem!! jak jeste艣 taka odwa偶na to sama se zadzwo艅 do tych ojc贸w, mo偶e nawet poka偶 im pipk臋, skoro m膮偶 si臋 wstydzi dzwoni膰 to pewnie jest nie艣mia艂ym, uczciwym cz艂owiekiem, ciekawe czy wie, 偶e go obgadujesz w necie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twoj maz ma fobie spoleczna ty niewyrozumialy potworze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
T臋pa suka, od dw贸ch godzin robi awanture spokojnemu cz艂owiekowi i to w niedziel臋. sama sobie t臋pa pipo zadzwo艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie paskudna jeste艣, bo on nie mia艂by 艣mia艂o艣ci do 艂adnej podej艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W og贸le daj ch艂opu odetchn膮膰, jak chcesz z tymi panami w tr贸jk膮ta, to sama si臋 um贸w, a nie m臋偶owi ka偶esz dzwoni膰. Szmata.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 nie lubi臋 dzwoni膰, wola艂abym pojecha膰 do ich domu i zadzwoni膰 dzwonkiem do drzwi. Nienawidz臋 gada膰 przez telefon!:O Rzadko rozumiem o czym m贸wi do mnie rozm贸wca-jest to irytuj膮ca dla mnie sytuacja, kiedy艣 cisn臋艂am telefonem w 艣cian臋 w trakcie rozmowy (jestem do艣膰 nerwowa) Tylko z m臋偶em mog臋 gada膰 przez tel. i ostanio te偶 z moj膮 w艂asn膮 matk膮 bo ona wymieni艂a apartat na htc i nie ma zak艂贸ce艅 na linii kiedy rozmawiamy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie cierpi臋 rozmawia膰 przez tel, zawsze si臋 boj臋 , 偶e rozm贸wca w tym czasie trzyma d艂on np. na penisie albo przysuwa s艂uchawk臋 do penisa albo do o***tu i zaraz mi pierdnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To fobia spo艂eczna, wiesz jak trudno z tym 偶y膰, a ty zamiast pom贸c m臋偶owi to piszesz o nim z pogard膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz du偶o facet贸w boi si臋 telefonu. Pod艣wiadomie dostrzegaj膮 w s艂uchawce telefonu kszta艂t fallusa, wi臋kszego ni偶 ich w艂asny, wi臋c boj膮 si臋 j膮 chwyci膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To nie fobia spo艂eczna, to niech臋膰 do problem贸w to obrzydzenie do trudno艣ci z kt贸rych sk艂ada si臋 nasze 偶ycie w niepokoj膮co przewa偶aj膮cej cz臋艣ci. Ja mam tak samo! Ja to jak id臋 podpisa膰 jak膮艣 umow臋 na us艂ugi to prosz臋 偶eby mi nie przysy艂a膰 faktur tradycyjn膮 poczt膮 i deklaruj臋 si臋 z艂o偶y膰 zlecenia sta艂e w swoim banku. Mam niech臋膰 do otwierania kopert z fakturami itp. Nie znosz臋 jak mi przysy艂aj膮 makulatur臋 z moimi danymi osobowymi wydrukowanymi na papierze kt贸ry ja musz臋 niszczy膰 i wynosi膰 艣mieci-tego te偶 nie znosz臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My pop prostu mamy niech臋膰 do trudno艣ci bo mamy zbyt ma艂o rado艣ci i beztroski w swoim 偶yciu! Wiem co m贸wi臋 bo jestem stuprocentow膮 realistk膮 i nigdy nie mam 偶adnych z艂udze艅!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie to l臋k przed fallusem jak kto艣 s艂usznie zauwa偶y艂, to pod艣wiadomo艣膰. ja te偶 si臋 boj臋 dzwoni膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hujjj nie l臋k! To wstr臋t przed wszystkim co dalekie od tego na co naprawd臋 mamy ochot臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no co za problem!! jak jeste艣 taka odwa偶na to sama se zadzwo艅 do tych ojc贸w, mo偶e nawet poka偶 im pipk臋, skoro m膮偶 si臋 wstydzi dzwoni膰 to pewnie jest nie艣mia艂ym, uczciwym cz艂owiekiem, ciekawe czy wie, 偶e go obgadujesz w necie! x zaden problem , w wiekszosci przypadkow ja dzwonie ale nie zawsze moge w jego imieniu jest wiele zeczy ktore musi zalatwic sam i nie zawsze da sie pojsc i zapukac do drzwi tak moj maz jest uczciwym czlowiekiem , gdzie ja napisalam ze tak nie jest ? juz nie przesadzaj z tym obgadywaniem w necie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
T臋pa suka, od dw贸ch godzin robi awanture spokojnemu cz艂owiekowi x skad ci sie te dwie godziny i awantura wziely kretynie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie paskudna jeste艣, bo on nie mia艂by 艣mia艂o艣ci do 艂adnej podej艣膰. x zgadles/las !! :) wiesz jak mnie poznal ? wyslal do mnie swojego kolege

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post