Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZAT VS REALNE SPOTKANIE? Prawda czy rozczarowanie? Wasze doświadczenia

Polecane posty

Gość gość

JW. Czy poznaliście kogoś przez internet, a potem w realu? Jak to wyglądało? Ludzie oszukują czy mówią prawdę? Rozczarowanie czy miłe zaskoczenie was spotkało?

Gość gość
Kiedys byłam na wielu spotkaniach z Internetu (ponad 30 w ciagu dwoch lat :D) i niestety w większosci przypadków...rozczarowanie. Wyglad + charakter, nie wiem jak to sie działo ale na fotkach ci faceci wygladali lepiej, fajnie sie pisało a na zywo porazka...jeden nawet mnie oszukal i dal cudzą fotke. Byly tez mile zaskoczenia, jeden chłopak dał mi zaledwie 3 niezbyt wyrazne fotki, widac ze fajny byl a na zywo to w ogole ciacho niesamowite ;) niestety...ale ja mu sie nie spodobalam. Innym razem spotkalam sie w ciemno i tez nie zalowałam, ale facet chcial tylko seksu. dałam sobie spokoj z randkami z internetu juz dawno, jesli moge cos doradzic to porozmawiaj z kims najpierw na kamerce jesli mozesz, nie pisz z facetem zbyt długo, max tydzien-dwa i sie spotkajcie, im dluzej bedziecie pisac tym trudniej sie spotkac, tym bardziej bedziesz go idealizowala a on ciebie i nic z tego nie bedzie.

Gość gość
na portalach randkowych faceci zazwyczaj wpisują o 10 cm wyższy wzrost niż jest na prawdę :(

Gość gość
gość dziś Chyba faktycznie coś w tym jest, że się kogoś idealizuje, a potem BAM, szok i niedowierzanie. A czy ktoś kogoś znalazł przez internet i się związał z tą osobą? Są takie przypadki?

Gość gość
Są :) Ja z moim chłopakiem. Jesteśmy razem już prawie 3 lata, a za nim się spotkaliśmy znaliśmy się przez internet ponad 2 lata. Dzieliło nas 150km ale on potem zaczął na studia jeździć do mojego miasta i tak zaczęliśmy się spotykać :)