Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzucić wszytsko wyjechać i żyć z dnia na dzień

Polecane posty

Gość gość
*nadejdzie

My wraz z zona olalismy robienie watpliwej kariery w PL i wyjechalismy do Azji - ona uczy angielskiego, ja pracuje zdalnie w firmie informatycznej. Musze przyznac, ze byla to jedna z lepszych decyzji jakie w zyciu podjelismy :))

Gość gość
MiejsceZbrodni dziś My wraz z zona olalismy robienie watpliwej kariery w PL i wyjechalismy do Azji - ona uczy angielskiego, ja pracuje zdalnie w firmie informatycznej. Musze przyznac, ze byla to jedna z lepszych decyzji jakie w zyciu podjelismy usmiech.gif x Tak, ale co innego wyjechać zagranicę i tam się osiedlić, żyć, albo wyjechać do pracy z zamiarem zarobienia pieniędzy, a co innego planować przemieszczanie się z jednego miejsca w drugie, bez żadnego wyraźnego celu i planu i pracowac za minimum, aby jedynie wystarczyło na wynajem, jedzenie i skromny ciuch...

Gość mr mysterious
Założyłam ten temat, żeby zapytać o doświadczenia osób, które żyją lub żyły w podobny sposób. >>to zle forum wybralas.chcesz wyjechac w swiat a nawet z umieszczeniem pytania tam gdzie sa podobnie tobie sobie nie radzisz to nie zlosliwosc z mojej strony tylko spostrzezenie. poza tym wakacje to nie tylko wyjazdy do 5* resortu, skoro pracujesz w kilka osob to chyba co pare miesiecy za zarobione w pl pieniadze sobie mozesz wyjechac na miesiac gdzie chesz bez ryzyka ze nie masz do czego wracac albo co jesc. nie mam na mysli wyjazdu na miesiac do hotelu x i lezenia plackiem bo widze ze tobie sie to tylko z tym kojarzy. chcesz jechac do panstwa x to jedziesz wysiadasz na lotnisku i idizesz gdzie chcesz bez koniecznosci zebranai o prace w zamian za jedzenie, przez neta ogarniasz to co mozesz a reszte robia wspolnicy.

Gość Jan

Kobieta nie  ma żadnych szans, na ulicy jesteś słabsza od każdego mężczyzny, a są tacy jak ja którzy nie lubią panienek z dużym ego.

Gość Chudzielec

A ja wlasnie tak zylam przez 7 lat. Bylam w szkocji, anglii, portugalii, hiszpanii, holandii i w niemczech. W wiekszosci miejsc pracowalam jako hotelowa kelnerka i wyzywienie mialam darmowe. Tylkp zwiedzonych miejsc, tyle poznanych ludzi. Zajebiscie wspominam tamto zycie i sama zastanawiam sie teraz co podkusilo mnie zeby sie ustatkowac. Cos to jednak bylo i mam nadzieje ze w koncu zauwaze plusy mojego obecnego zycia.