Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet postawił ultimatum

Polecane posty

Gość gość

albo zdam mature i pójde na studia, albo nici z nas :/ mówi że jego żona musi być wykształcona i nie wyobraża sobie żebym miała tylko średnie bez matury i studiów

No to zadawaj tę maturę, to nie taka filozofia w końcu.

Gość melicja4567
no wybacz, ale chyba wolisz byc kobieta niezalezna. robiac mature i konczac studia masz szanse na lepsza prace i maz nie musi cie utrzymac. Chyba ze tg chcesz ale i tak po czasie facetowi tonie bd odpowiadac.

Gość gość
Jak bym ja miał studia, to nie przeszkadzałaby mi panna bez wyższego wykształcenia, średnie by wystarczyło, czy z maturą czy bez.

Gość gość
I ma rację. Mężczyzna bez wykształcenia może nadrobić siłą zaradnością, na przykład sam zbudować dom dla swojej rodziny i żona, nawet z wyższym wykształceniem, będzie z niego dumna. Znam takie przypadki. A ty czym zaimponujesz mężowi i jego otoczeniu, jeśli są oni wykształceni?

Gość gość
Do wyżej, mówisz tak, bo nie masz studiów.

Gość gość
Kurwa, wam te studia tyle dadzą, że będziecie zarabiać najniższą krajową, tak jak dzisiaj większość. Dzisiaj po studiach ludzie nic nie umieją, gdy nie ma się w głowie nic, to studia nic nie dadzą.

Gość gość
Dla mnie liczy się, czy z kobietą można porozmawiać na ciekawe tematy, jak nie to nawet studia nie pomogą.

Gość gość
sorry, ale w doopie miałabym takiego idiotę twoje wykształcenie to twoja sprawa poza tym nie lubię ludzi, którzy tak bardzo przejmują się opinią publiczną i tym co się powinno to słabe

Gość gość
Ja niedługo będę magistrem, ale mój facet ma średnie i kompletnie mi to nie przeszkadza. Wiedzą i obyciem przewyższa większość moich znajomych, co z tego, że nie ma studiów? Tylko płytka osoba będzie przywiązywała do tego aż tak dużą wagę.

Gość gość
Dla mnie jako faceta najważniejsze jest, żeby była dobra w łóżku, kochała mnie a ja ją, żebyśmy się wspierali, mogli porozmawiać na różne tematy, żeby mnie pociągała teraz i zawsze, i być szczęśliwym. Co więcej potrzeba ? Jedynie w miarę korzystnych zarobków.

Gość gość
Właśnie o to chodzi, głównie o jego rodzine , znajomych, u niego w rodzinie wszyscy są wykształceni i to będzie oczekiwane od jego żony..

Gość gość
Jak chcesz iść na studia to idź, a jak nie chcesz to nie idź. rób wszystko według własnych zasad.

Gość gośćS
ja poszłam najpierw do szkoły policealnej dzięki której szybko w miarę znalazłam prace w swoim zawodzie a w wieku 28 lat gdy byłam już w miarę ustatkowana poszłam na studia by dalej się kształcić w tym kierunku

Gość gość
po co masz spelniac jego kaprysy, lepiej zostań kurą domową

Gość firellla
Bez matury możesz tak jak ja iść do szkoły policealnej, na prawde polecam. nikomu matura teraz nie jest pottrzebna chodzę do szkoły gowork i na prawdę polecam. tylko wszystko zależy z jakiego miasta jestes? Zobacz sobie czy w Twoim mieście jest ich szkoła na stronie - http://www.szkoly.gowork.pl/kontakt

Gość gość
Dziewczyno, nie zastanawiaj sięi idź do szkoł policealnej, ja tam poszłam bez matury i olałam tą sprawę. Zobacz sobie czy w twoim mieście jest szkoła gowork na stronie www.szkoly.gowork.pl/kontakt bo ja do takiej chodziłam i polecam. Teraz pracuję spokojnie w zawodzie którego tam się nauczyłam i jest w porządku.