Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerażające

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od kilku miesięcy każdego wieczoru słyszę dziwne odgłosy dochodzące ze strychu, który znajduje się piętro wyżej, dokładnie nad moim pokojem. Wiem, że tak późnym wieczorem nikogo tam nie ma, gdyby było inaczej usłyszałabym, że ktoś tam wchodzi, ponieważ drzwi strasznie skrzypią. Poza tym sąsiedzi w moim bloku to sami starsi ludzie, którzy o tej porze już dawno śpią. Co noc słychać jakby ktoś ciężko chodził. Słychać przesuwanie ciężkich mebli (na strychu są 4 fotele, stół i szafy) oraz taki dziwny huk. Jakby ktoś upuszczał na ziemie coś dużego, ciężko to opisać. Trochę zaczyna mnie to niepokoić i zaczynam się już bać. Na początku myślałam, że po prostu nie słyszę, że ktoś tam wchodzi, ale w środku dnia słyszę te drzwi zawsze, skrzypią okrutnie a na klatce jest duży pogłos. Nie umiem tego wyjaśnić. Gdy chodzę tam za dnia wszystko jest na swoim miejscu, choć w nocy słychać jakby ktoś tam robił ogromne przemeblowanie. Co mam zrobić?

Gość gość
na pewno duch, ktos umarl w tym domu?

Gość gość
od kilku miesiecy co noc ja by sikala ze strachu a zeby ktos w nocy tam poszedl sprawdzic co sie ta dzieje? choc wiadomo strach bo to dziwne troche

Gość gość
no trochę się boję tam pójść...nie mam pojęcia czy ktoś tam umarł

Gość gość
Ups