Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokoncasama

Wzielam kredyt na mieszkanie bo wiem ze juz do konca bede sama

Polecane posty

Gość gość
a skąd masz gwarancję i pewność że zawsze będziesz mieć pracę ? mnie to przeraza :-(

Gość gość
nie pisz na tym forum - popatrz na te komentarze - p**********i ludzie bez empatii, piszą chyba po to, żeby się dowartościować rozumem Cię - jestem o rok starsza i też wzięłam mieszkanie na kredyt - ale nie ma to nic wspólnego z tym, czy będę, czy nie będę sama - mieszkanie zawsze można sprzedać, nawet to na kredyt i jeszcze - ja nie byłam nigdy w związku - zapewne dlatego, że przegapiłam ten czas, gdy wszyscy cieszą się młodością i się poznają - ja miałam wtedy po prostu problemy i to, że dla kogoś związek jest ważny jest dla tych, którzy traktują te sprawy płytko lub jako taki mają je ułożone - jako coś niezrozumiałego a Ty kup sobie książkę "Sztuka prostoty" i podczytuj - tam jest przynajmniej jakaś podbudowa światopoglądowa pod to, by o siebie dbać - i ja z tego korzystam jesteś niezła, możesz wiele w życiu osiągnąć, a wiele osób, które tu piszą to emocjonalne głąby - pociesz się tym ;) pozdrawiam V :)

Gość gość
np popatrz jak pitolą - z chęcią podeszłabym i p*****lnęła z piąchy w gębę - jesteś zwyczajną fajną dziewczyną, która zdecydowała się tu napisać bo ma spadek nastroju - ciekawe, jak by sobie Ci narzekacze, którzy Cię krytykują radzili, gdyby nigdy z nikim nie byli w związku a próbowali po prostu żałośni ludzie - krytykując Cię podbudowują swoje ego - myślisz, ze gdyby mieli takie cudowne, różowe - a co najważniejsze CIEKAWE życie siedzieliby na kafeterii? nie :)