Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polamddjdjdjdjjdjdjdjd

Co robić ???? (kochanka )

Polecane posty

Gość polamddjdjdjdjjdjdjdjd

Sytuacja jest bardzo zlozona, spotykam sie z facetem mlodym 29lat - ma partnerke z ktora jest od 10, poznal ja po smierci swojej wielkiem milosci i jakos tak wyszlo ze byli ze soba, nigdy nie czul do niej pociagu fizycznego, szanowal ja jako osobe i w jakis sposob kochal. Po 5 latach jak wyjechala na rok zaczal ja zdradzac, wiedziala o wiekszosci kobiet ale nie odeszla od niego tylko wybaczala. Caly czas chciala miec z nim rodzine, on nie - z tego powodu sie rozstali na jakis czas. Zlapala go na dziecko (jednorazowy seks). Dziecko ma rok, my sie znamy 4msc ale mowi mi ze mnie kocha i oprocz tej dziewczyny ktroa zmarla nigdy nikogo tak nie kochal. Wszystkie czyny na to wskazuja, nawet niechlubne typu olewa rodzine dla mnie. Co mam robic nie chce budowac szczescia na czyims nieszczesciu, on jest zamozny nie ukrywam ze na poczatku mialam na uwadze wzgledy finansowe ale sie szczerze mocno zakochalam. On chce mieszkac razem dac sobie czas i zobaczyc, kobieta z ktora jest sie dowiedziala i go meczy ale znosi to, chce zeby kogos poznala, ciezko mu ze wzgledu na corke placze jak mysli ze moze miec z nia utrudniony kontakt. Na codzien ta kobieta mieszka w innym kraju z dzieckiem widuja sie raz na 2tyg, teraz jak sie dowiedziala mieszka caly czas z nim w ich wspolnym mieszkaniu sa ze soba jakies 4h bo on bardzo duzo pracuje a ona czasami spi jak wraca (sa obok siebie fizycznie, zyja obok). CO robic dac mu czas ? czy zakonczyc to zanim zabrnie za daleko ? blagam wiem ze sie wpakowalam, walczyc o swoje szczescie co robic blagam, bronilam sie wyzywalam go ublizalam jego rodzinie balam sie zakochac ale stalo sie... co robic ?

Gość gość
Jesteś głupia