Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jacek 81

Nocne Życia Męki i doznania

Polecane posty

jestem, i mam malenki przedsmak tego, co zrobimy razem... ona mnie zezloscila, przez to szybciej mysle:) i szczegolowiej, zlosc mi jednak nie szkodzi

Czego mam się bać? nie urwiesz mi go:)a nowe doznania i spojrzenie w oczy są bezcenne

nie wiem, ale wiem co chcialam powiedziec...bajka zawsze jest prawdziwa, dla mnie zawsze! Jesli myslenie o czyms sprawia przyjemnosc, jak najszybciej trzeba o tym pomyslec w rzeczywistosci...moze glupie, ale inaczej to szkoda zycia:)

czekam, moje cialo wrecz niecierpliwie....ja wiem jak , ale musimy piekielny cyrograf podpisac razem....no i dac cos wzamian:) warunki stawiasz Ty, bo bajka moja:)

Co chcesz oprócz splątania naszych Ciał? Pakt z diabłem to brzmi świetnie....gorąco na samą myśl o Tobie

to uczciwy pakt bedzie:) 1. Zjawa na wylacznosc dla Ciebie, ruszac nie wolno. 2. jakas nagroda tez na wylacznosc, ruszac nie mozesz szczegolow nie ma, ale zawsze mozesz dodac aneks do cyrografu Odwazysz sie podpisac?

Jak masz być na wyłączność to musze Cię ruszyć:)Pakt nie taki diabelski.....jestem naładowany:)

Dodać nie tzreba,bo i tak życie pokaże swoje oblicze...ale ruszyć nikomu Cię nie dam słowo

Kazdej minuty zapisać się nie da....tylko gdzie i kiedy i jakie masz zyczenia....bo ja cie wezme nawet w worku:)

od jutra: im blizej, tym dalej....straszne troche, w nocy szczegolnie:) Ale jesli mowisz, ze podpisujesz...Wiesz, jakie sa konsekwencje? diabelskie i gorace ...

To co diabelskie i gorące to akurat trafiłaś w czuły mój punkt:)...kiedy wyjeżdzasz?

worka nie trzeba, wiem, ze sie nie zawiedziesz, nie mam takich obaw. Wyjezdzam jutro wieczorem, moze w nocy, bez stresu o godzine:) A na serio...nie napisze Ci tu mojego planu!