Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co polecaci sprawdzonego na nadmierna potliwosc?

Polecane posty

Gość gość

Tyle reklam ze nie wiadomo co wybrac..co macie sprawdzonego w dobrej cenie?

Gość gość
Ale chodzi Ci o antyperspirant cz jakieś tabletki?

Gość gość
Najtanszy i skuteczny jest bloker Ziaji, ale jak wszystkie tego typu produkty na dluzsza mete szkodzi zdrowiu (patrz: sklad).

Gość gość
Chodzi mi o cos skutecznego nie myslalam nad niczym konktetnym... dzieki za ten bloker

Gość cafffelattte
Ja polecam Vichy, 48h Intensive Anti-Perspirant Deodorant (Kuracja przeciw nadmiernemu poceniu). O antyperspirantach z drogerii już dawno zapomniałam, stosowałam antidral, etiaxil ale denerwowało mnie ich specjalne zastosowanie. Vichy trochę kosztuje ale można stosować codziennie, po depilacji oraz jest dobry dla wrażliwej skóry. Polecam jasny zielony jak i czerwony (ma mocniejszy zapach). Warto o nim pamiętać.

Gość gość
Bloker Ziaja, taniutki a świetny.

Gość gość
suplement potasu i jodu

Gość gość
Witam. Ja również wypróbowałam bardzo dużo antyperspirantow, ale wszystkie drogeryjne zawiodły. Az trafiłam na Antidral. W moim przypadku pomogl. Nareszcie spokój. Można założyć każda bluzkę, a nie tylko biała albo czarna bo nic na nich. Używam od jakiś 8 lat. Tylko teraz to już może raz na miesiąc. Jedyny minus, to nie można używać bezpośrednio po goleniu, bo strasznie piecze. Ale to uczucie ulgi, swobody ruchu, brak skrępowania i ciągłego pilnowania czy nie ma tzw. talarów pod pachami - bezcenne. Pamiętam, że zapłaciłam wtedy więcej za wysyłkę niż za Antidral. Pozdrawiam.

Gość gość
A może codzienna kąpiel ?

Gość gość Ela
Polecam zabieg jonoforezy. Będę przeprowadzała takie zabiegi w styczniu w Poznaniu w ramach mojej pracy magisterskiej. Zachęcam wszystkich z problemem potliwych stóp- zabiegi będą nieodpłatne, a zwykle jest to koszt ok 100 zł za zabieg (planowana jest seria 10 zabiegów).

Gość gość
Tylko etiaxil !

Gość magda34
Ja już od kilku lat używam Etiaxilu do skóry wrażliwej i jestem bardzo zadowolona. Tylko przez nałożeniem na pachy polecam dobrze skórę osuszyć, bo inaczej będzie szczypać.

Gość kasiekpe80
Też polecam Etiaxil, ale na mnie niestety ten do skóry wrażliwej nie działał i musiałam sięgnąć po Strong :D Na co dzień bardzo dużo ćwiczę, więc w sumie to normalne, że się pocę, ale nie mogłam już wytrzymać na siłce z tym nieprzyjemnym zapachem… Teraz jest już ok, ale tak jak @magda34 napisała – aplikacja tylko na suchą skórę!!! Ja głupia oczywiście nie przeczytałam ulotki i męczyłam się z podrażnieniami po pierwszym użyciu…

Gość gość
Też polecam Etiaxil, ale na mnie niestety ten do skóry wrażliwej nie działał i musiałam sięgnąć po Strong  Na co dzień bardzo dużo ćwiczę, więc w sumie to normalne, że się pocę, ale nie mogłam już wytrzymać na siłce z tym nieprzyjemnym zapachem… Teraz jest już ok, ale tak jak @magda34 napisała – aplikacja tylko na suchą skórę!!! Ja głupia oczywiście nie przeczytałam ulotki i męczyłam się z podrażnieniami po pierwszym użyciu…

Gość gość
polecam wode i mydlo, nalezy stosowac rano i wieczorem, pozna po uzyciu nalozyc dezodorant

Gość gość
Antidral