Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli się kogoś kocha to się go nie zdradza

Polecane posty

Gość gość

Prawda czy nie? Zdania są podzielone. Ja uważam że jeśli się kogoś zdradzilo to nie kochało tej osoby na 100%.Nawet jeśli się tego żałuję. Impuls i chwila słabości to tylko idiotyczne wytłumaczenie. A ludzie którzy wybaczają zdradę to desperaci. Czy może nie mam racji? Może da się zapomnieć i naprawić związek? Nie wiem co myśleć. Może ta osoba nie zrobi tego ponownie.? Proszę o wyrażenie swojej opini.

Gość gość
Masz rację, ale w przypadku wielu panów to różnie wygląda:-(

Gość gość
Tak. Kobiety oczywiście nie zdradzają.

Gość gość
Prawda.Jezeli kogos kochasz I ci naprawde zalezy to nawet sie nie obejrzysz na inna...

Gość gość
To czemu ludzie mówią o chwili zapomnienia i chcą wybaczenia wpajając komuś że go kocha. Za dużo telewizji się naogladali czy co? żyję w małżeństwie i sobie takiej sytuacji nie wyobrażam a mimo to dużo jest takich sytuacji

Za dużo telewizji się naogladali czy co? Najwidoczniej i to głupich amerykańskich filmideł:(

Gość gość
Ukryta prawda ,dlaczego ja.. Pełno tam takich bzdur a potem ludzie myślą że to oni mają dziwne podejście do tego.

Gość gość
żyję w małżeństwie i sobie takiej sytuacji nie wyobrażam a mimo to dużo jest takich sytuacji x to zacznij sobie wyobrażać, bo ponoć wszyscy faceci zdradzają :D

Gość gość
Brawo Sherlocku odkryłeś Amerykę! jejku jejku.

Gość gość
Autorko zgadzam się, jak się kocha to nawet się nie myśli o zdradzie i nie ma na nią żadnego wytłumaczenia. I nie ma tu znaczenia która strona zdradziła.

Gość gość
Sama autorko jesteś desperatką dlatego zakładasz tak prymitywne tematy. Osoba znająca swoja wartość nie potrzebuje potwierdzenia w necie własnego zdania. Jesteś żałosna

Gość gość
To prawda, ale że wiele osob jest w zwiazkach bez milosci to zdradzaja

Gość gość
Tak, ja sama jak jestem zakochana w facecie to nie mam ochoty nawet patrzec na innych, nie istnieja dla mnie. A jak jestem z nim, ale jest obojetny to fantazjuje czasem jak by to było z innym

Gość gość
Czyli nikt tu z obecnych zdardy by nie wybaczył? Nawet jeśli kochacie? Znam kilka par ,które razem żyją mimo zdrady. Dla mnie to "wybaczenie" jest chore. Przecież znów może ktoś zrobić to samo.

Gość gość
a jeśli kobieta zdradziła swojego męża 6 lat po ślubie ale on jej wybaczył i dalej są razem to czy ona znowu może go zradzic?

Gość gość
O a ktoś tutaj napisał o fantazjach o innych co o tym myślicie? Czy to jest normalne u was ,że czasem zatraca cie się ale tylko w myślach bo w życiu byście tego nie zrobili.?

Gość gość
Tak, masz rację.

Gość gość
jak kogoś kochasz to go nie krzywdzisz, nawet jak zdrada miałaby się nie wydać

Gość gość
A zdarza wam się myśleć o kimś innym? Fantazjować? Bez chęci zdrady w prawdziwym życiu? ?

Gość gość
Jesli się kogoś kocha, to naweet na myśl nie przychodzi, ze moznaby kogos pokochać bardziej jak się kocha prawdziwie, to rodzina jest drużyną, a nie trójczłonowym podium

Gość gość
Teraz przynajmniej wiem że nie jestem jakimś odludkiem ze staroświeckimi poglądami i że są ludzie ,którzy naprawdę wierzą w przysięgę małżeńska :)

Gość gość
Jeśli kogoś kochasz to nie myślisz o zdradzie i raczej się na nią nie zdecydujesz nawet jeśli nadarzy się okazja. Miłość to zaufanie i uczciwość wobec drugiej osoby, więc zdrada nie wchodzi w grę.

Gość gość
A alkohol? Co myślicie o tzw. "Głupocie po pijaku "??

Gość gość
jak sie film urwie to kaplica ale to nie jest czynnik usprawiedliwiajacy ,a raczej obciazajacy

Gość gość
a zdrada niefizyczna? kochanie bardziej pracy od rodziny, dzieci od małżonka, większa poufałość z mamą niż ze współmałzonkiem?

A alkohol? Co myślicie o tzw. "Głupocie po pijaku "?? Musiałbym być tak napączkowany, że i tak nic by z tego nie było:P

Gość gość
Pulchny. Ha ha dobra odpowiedź; ) Jeśli chodzi o kochanie bardziej dziecka od małżonka to jest to chyba naturalne u matek .kocham obydwoje do bólu ale jednak dziecko jest czymś więcej niż miłością .przynajmniej dla mnie nie wiem jak to określić. Ja jestem człowiekiem którym po alkoholu włączają się amory i wiem że nie mogę dużo pić bo w tej nietrzeźwości mogę zrobić naprawdę coś czego bym żałowała do końca życia i czego nigdy bym nie zrobiła z jasnym umysłem; )

Gość gość
a skad wiez czy to dobra odpowiedz jak przeciez film ci sie urwal i nic nie pamietasz

Gość gość
i jak jest ci ze świadomością, ze miłosć życia najwięskza zawsze będzie dla ciebie niedostepna? nieskonsumujesz miłości dod ziecka, nie z dzieckiem będziesz życ i budować rodzine, masz obowiazek wychować dziecko dla kogo si nie ingerowac w to, że nie będziesz najwazniejsza za to to wszystko naturalnie wpisane jest w milosc małżeńską, nie uważasz, że byłoby prosciej gdyby natura nie p***********a kobietomw głowach?