Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pippi Pippi

Czy dac mu szanse

Polecane posty

Gość Pippi Pippi

Poznalam pewnego chlopaka, mieszkam poza granicami Polski i nie wiem czy dawac mu szanse?jego rodzice pochodza z jednego z arabskich krajow, on sie urodzil juz tutaj (wiecie nie chce pisac za duzo szczegolow, jeszcze jakis znajomy przeczyta, a to jest anonimowe forum, po prostu w jednym z zachodnio-europejskich krajow), od razu powiem, ze osoba nietolerancyjna nie jestem czy jestes bialy, czarny, gejem, hetero, zydem, nie robi mi zadnej roznicy, wazne jaki kto jest. Poza tym prawie praktycznie po arabsku nie mowi, nie wyglada na araba, jasna skora, blond wlosy, niebieskie oczy, zreszta nim nie jest jest berberem, jest wyksztalcony, czuly wszystko idealnie.... ale no wlasnie ale jest muzlumaninem, co prawda nie zachowuje sie tak jak powinien sie zachowywac muzlumanin wg koranu, ale nie ukrywa, ze wierzy w tego ich boga, nie wiem czy to dalej ciagnac? Nie zrozumcie mnie zle, kolega muzlumanin? ok, ale chlopak? sama nie wiem, czy nie sa to mimo wszystko za duze roznice kulturowe przez ta religie i czy nie zakonczyc tego teraz kiedy jestesmy na poczatkowym "zakochujacym sie" etapie. Co myslicie?

Gość gość
Zakoncz to jesli jestes katoliczka to nie ma to sensu,on może zmienic twoje zycie w piekło gdy zamieszkasz z nim w jego kraju.

Ja byłam kiedys na randce z takim facetem i mniej wiecej po godzinie zauważyłam jak duża różnica była między nami. Inna kulktura, równiez osobista i kultura wobec mnie jako kobiety. Jak dałam mu kosza, to był tak zły, że bałam się, że mnie pobije. Czym skorupka za młody nasiaknie... Już rodzice napewno sprzedali mu swój styl zycia. Taki facet to loteria. Mniejsza z tym czy jesteś katoliczka, ateistka czy nawet satanistka - tobie bedzie w miare łatwo zmienić wyznanie, ale on nie ustąpi nawet na krok. Ja bym sobie odpuściła. Poczytaj ksiązki kobiet, które przezyły piekło przez takich amantów.