Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNA pisze że odpisze, strzela minki ale nie odpisuje. Co jest?

Polecane posty

Gość gość

Napisała mi że przeczytała i że odpisze mi jak będzie w domu bo w pracy nie bardzo może, że od razu mówi że odpisze, żebym czasem nie uznał tego za olanie tematu czy coś z tych rzeczy i wstawia z 2-3 "buźki" -> :) potem sie nie odzywa do dnia następnego i pisze, że jutro będę mógł się spodziewać odpowiedzi i znów uśmiechnięte buźki xx potem już się nie odzywa... :o

Gość gość
Zwodzi cie... Tak naprawde nie jest zainteresowana ale po cos cie trzyma...

Gość gość
Jestem taka sama jak twoja dziewczyna, myślę, że ona w taki sposób z tobą flirtuje i że to taka zagrywka z jej strony, kobiety takie właśnie już są zagadkowe i niedopowiedziane:*

Gość gość
no ale ja potem jej odpisałem, coś w stylu, że "ok nie będę się narzucał :(, rozumiem wszystko..." no i mija już kilka ładnych dni i nic, więc chyba jednak olała... A ja nie chce ciągle do niej pisać bo czuje sie jak jakiś narzucający psychol mógłbym tylko ją jeszcze bardziej zniechęcić

Gość gość
i to nie jest moja dziewczyna, miała być moja... ale jak widać już nie będzie :(

Gość gość
Ja tez jestem jak Twoja niedoszla dziewczyna, niestety na swoim przykladzie wiem ze jesli Cie w taki sposob olewa to nie zalezy jej na Tobie... wysyla buzki i czuje sie usprawiedliwiona ze Ciebie zbywa.. nie zalezy jej na Tobie tak bardzo gdyz nawet nie probuje nawiazac tematu czy podtrzymywac znajomosci.. chyba zabawila sie Toba...

Gość gość
Myślę, że jesteś bardzo atrakcyjnym i wartościowym chłopakiem, też miałam czasem takie sytuacje, że osoby, na których bardzo mi zależało zwyczajnie mnie olewały ale to od ciebie zależy czy tą sytuacje uznasz jako swoją porażkę bo ona cie nie chciała czy jako swoją wygraną bo ona wiele straciła;p nie przejmuj sie;p znajdziesz dziewczyne, która na pewno doceni twoje zalety a wady zbagatelizuje;p- pani, która pisała, że jest taka jak twoja niedoszła dziewczyna i ze tak czasem flirtuje to ja;p

Gość gość
Wcale nie jestem taki spoko, ona jest... tyle że ja wcześniej sobie u niej troszke przerypałem :( Potem właśnie dosyć obszernie jej wytłumaczyłem i właśnie na tą odpowiedź czekałem, ale to i tak już nic nie dało. W zasadzie to nie powinienem mieć do niej żalu, zawiodłem ją po prostu i widocznie już nie potrafiła zaufać. Miłego wieczoru życzę 🖐️

Gość gość
up