Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość super ktos

Nie mam sily

Polecane posty

Gość gość super ktos

Jak w temacie...pracuje po 220 h w mojej pracy z umowa na pol etatu.poza tym zajmuje się domem. Wczoraj mój maz miał pretensje ze obiad nie zrobiony ze to i tamto a ja pojechała do lekarza bo mnie cos złapalo i kaszle od 2 tygodni...dziś ogarnelam dom zrobilam obiad , placka dwa prania zakupy i poszlam do pracy...wrocilam jego nie ma...lodówka nie posprzatana (jak obiecal)dzwonilam mowil ze za godzine bedzie.wrócił o 3.45 i mówi ze ze mnie k***wska zona bo się czepiam.nie wiem jak się zachować.chyba jakieś załamanie mam.czuje ze sobie z ta cala dorosłościa nie radze....

Gość gość
Ty tu chyba 24 jesteś.jakąś bezsenność?

Gość gość
Zawsze się zastanawiała się kim jesteś....

Gość gość Pan Władca
Suka ma robić pałe i nastawiać doope kiedy Pan twój sobie zażyczy, i robić w domu i cicho siedzieć szmato. Do miecza i ciągnąć a nie pretensje ciągle!!!

Gość gość
Liczne na normalne odpowiedzi a nie zniewiescialych prawiczkow

Gość gość
I zastanawiasz sie pewnie co masz zrobic? Jak mozna zyc z taka podroba faceta???? Ja nawet bym 24 h nie wytrzymala..

Gość gość
Jestem zmęczona i obwiniam siebie ze ja zawiodlam bo zawsze chciałam dobrze... Puki co powiedziałam co o tym mysle narazie nie mam zamiaru z nim rozmawiać...cala nic nie przespalam a dziś IDE do pracy...macie skuteczne sposoby na karanie facetów?

Gość gość
Nie nie mam...trzeba sie rozstac ps niestety ale wine za obecna sytuacje po czesci ponosisz Ty bo przyzwalasz mu na takie zachowanie

Współczuje Ci! On Cię wogóle nie szanuje ! Dlaczego razem nie sprzątacie ?Przecież on też przebywa w domu korzysta brudzi itp za kogo on się uważa ? Obiad też czasami może zrobić albo można raz na jakiś czas coś kupić lub zjeść na mieście tak?

Gość gość
Ty sie nie obwiniaj, On tak samo powinien zapierdalać jak Ty. A Ty jeszcze masz poczucie winy, olej idiotę, ok... co za dupek, niech sam sobie gotuje, kretyn/