Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tym kurfom polskim nie wstyd przyjeżdżać do PL z czarnymi bękartami?

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu moja sąsiadka przyjechała z Jukeja ( Anglia :D ) do Polski z 2 czarnymi bachorami! Kurwy się puszczają jak popadnie z czarnymi, a teraz wracają z tymi czarnymi bękartami do Polski które będą na garnuszku państwa. Wypierdalać z Polski wy te polskie zlewy na spermę , tu jest Polska dla białych, a nie dla czarnych w kolorze gówna :O

Gość gość
popieram. W moim miasteczku też już kilka takich bękartów. Fuj, dzieci niczemu winne ale matki co ją czarny ****ał kijem bym nie dotknął

Gość gość
Ja wam powiem tak Dziecko z murzynem to jeszcze nie tragedia ,te dzieci sa ladne a i murzyni w UK sa czesto bardzo cywilizowani i zupelnie normalni. x x x ale dziecko z ciapatym ( hindusem,Pakistancem ) To jest wstyd na maxa.To jest inna religia te jebniete Polki juz w burkach zaczynaja chodzic :O sama znam kilka takich co maja brzydkie ciapate dzieci i potem rozwody sa bite itd...ale mi ich nie zal jak chcialy tak maja. x x x Sprzedawalam cos przez FB i mi Polka napisala Miala Polskie imie i nazwisko AHMED :O masakra ,wstyd mi za takie POLKI naprawde.Mieszkam w UK kilka lat i mi az sie z zalem patrzy. x x x tu nie chodzi juz o rasizm chciaz moze to troszke takie jest,ale te Polki daja sie szmacic itd...potem placza,ze nie moga dziecka do PL zabrac.Mam kolezanke taka zakochana w Pakistancu i jeszcze mowila,ze on egzoptyczna urode :O :O boze egzotyczna urode to moze miec Wloch,Brazylijczyk ,ale nie Ciapak :O taka szczesliwa,ze teraz zostala sama zabral wszystko ze wspolengo domu i ja z kredytem zostawil.Nawet dziecku meble z pokoju zabral.Chciala,zeby paszport podpisal,bo chciala syna do pl na urlop zabrac.Powiedzial,ze nie ma problemu,ale on tez chce go zabrac do swojego kraju :O tak,ze paszport sobie z glowy wybila ,ale sama sobie winna.Malo tego byla taka tepa ,ze do dziecka mowila w domu tylko po angielsku ,bo on sobie tak chcial a on po swoim ciapatowym jezyku.A dziecko teraz wlasnej babci ani cioci nie rozumie :O

Gość Dorota oo
A Ty kurfo kafeteryjna dalej ciągniesz ten NUDNY monolog??? Idz się leczyć na ten pusty łeb debilko.

Gość gość
Dorota oo dziś A Ty kurfo kafeteryjna dalej ciągniesz ten NUDNY monolog??? Idz się leczyć na ten pusty łeb debilko. xxx z czarnym się pisdo już puściłaś ? Ja bym takiej nawet kijem nie dotkną już wolę kobietę która została wydymana przez 50 białych niż przez 1 czarnego, który ma kolor skóry jak g****o :O

Gość gośćkochamPolaka
zlot rasistów widzę :-) no ale widzisz do Ciebie należy tylko Twoje własne życie i możesz sobie poszczekać na kafe najwyżej jesteś nędzny tak czy siak

Gość gość
Ale dlaczego zlot rasistow. Sama osobiscie znam kilka przypadkow Polek ,ktore mialy lub maja ciapatych facetow i zadna na tym dobrze nie wyszla.3 z nich wrocily do Polski z ciapatym dzieckiem i uwierz ,ze zycia nie maja.

Gość gość
gośćkochamPolaka dziś zlot rasistów widzę usmiech.gif no ale widzisz do Ciebie należy tylko Twoje własne życie i możesz sobie poszczekać na kafe najwyżej jesteś nędzny tak czy siak xxx ty kurfo jaki zlot rasistów? Nie ma większych rasistów od czarnych wystarczy popatrzeć w USA jak czarni mają swoje dzielnice i getta, a biali to się boją przejść. W Afryce osoby które urodziły się z bielactwem są zabijani przez czarnych tylko dlatego, że są BIALI. Pewnie marzą ci się wielkie czarne penisy, a twoja jedyna wymówka to RASIZM

Gość gość
temat roku :D :D :D

Gość gość
A dla wiekszosc mezczyzn w Europie zachodniej to wy, Poleczki, jestescie po prostu du.po.daje, do przelecenia na raz :D Nie traktuja was powaznie. Polskie, katolickie spoleczenstwo. Tego was w kosciolku ucza? Fajna ta wasza bozia, co tak ludzi na lepszych i gorszych dzieli i tego was ksiezulkowie nauczyli.

Gość Dorota oo
A co to Cię obchodzi kto z kim śpi za materac robisz czy dowartościowujesz swoją nędzną egzystencję i prostackie zachowanie na tym forum uważaj jak Twoje dziecko wyjedzie żeby z czarnym(ą) się nie puściło bo będzie ubaw:P i będą wnuki wysmarowane gównem jak to pięknie opisujesz heheh Dziadek się śmiał i tak samo miał:)

Gość gość
Dorota oo dziś A co to Cię obchodzi kto z kim śpi za materac robisz czy dowartościowujesz swoją nędzną egzystencję i prostackie zachowanie na tym forum uważaj jak Twoje dziecko wyjedzie żeby z czarnym(ą) się nie puściło bo będzie ubawjezyk.gif i będą wnuki wysmarowane gównem jak to pięknie opisujesz heheh Dziadek się śmiał i tak samo miałusmiech.gif xxx kurfo gdyby moje dziecko się puściło z czarnym wyrzekł by się takiego bachora za zdradę rasy białej

Gość gość
a dlatego że młodzi ludzie z całego świata studiują razem przyjaznią się i może to wyzwoli ich umysły i świat będzie lepszy ,nie na dzielenie a na wspólne cele

Gość gość
osoba która wyzywa innych od k***w za poglądy bardziej pokojowe jest nawiedzona i nędzna,powtarzam ,a gdybyś wyrzekł się dziecka za błędne decyzje miłosne i życiowe to jesteś kanalia :-)

Gość gość
tak ja uważam że decyzje Polek wiążących się z tak odmiennymi kulturowo są bardzo ryzykowne ale coś w tym jest że szukają szczęścia gdzie indziej ,może mało jest fajnych Polaków?a większość zgorzkniała jadowita chlająca zrezygnowana obrażająca?

Gość gość
gość dziś osoba która wyzywa innych od k***w za poglądy bardziej pokojowe jest nawiedzona i nędzna,powtarzam ,a gdybyś wyrzekł się dziecka za błędne decyzje miłosne i życiowe to jesteś kanalia usmiech.gif xxx Oto się nie martw :) Ja tak wychowam swoje dzieci, by czuły obrzydzenie do czarnych :)

Gość Dorota oo
Trochę kultury do mojej osoby ograniczony pusty łbie zachowujesz się z tymi moralnościami jak Pani Dulska. A nie którzy Polacy myślisz że co są tacy och ahh to skąd tyle samotnych matek w Polsce ???

Gość gość
Dorota oo dziś Trochę kultury do mojej osoby ograniczony pusty łbie zachowujesz się z tymi moralnościami jak Pani Dulska. A nie którzy Polacy myślisz że co są tacy och ahh to skąd tyle samotnych matek w Polsce ??? xxx nie będziesz mi pisać co mam robić kurfo 🖐️

Gość gość
boze.. kobiety niby z UE.. niby tolerancja to podstawa, a wy same jestescie poje/ba/nymi rasistkami!! i zapewne wiekszosc to piep/rzo/ne katoliczki, ktore dzis byly na profesji.. Zalosne

Gość gość
gość dziś boze.. kobiety niby z UE.. niby tolerancja to podstawa, a wy same jestescie poje/ba/nymi rasistkami!! i zapewne wiekszosc to piep/rzo/ne katoliczki, ktore dzis byly na profesji.. Zalosne xxx ty pisdo przez tą waszą tolerancję biała rasa wyginie.

Gość gość
Kazdy laczy sie z kim chce. I gooowno cie to powinno obchodzic! Ja mam bialego meza - ale mam znajomych murzynków i jakos w*****a mnie zachowanie takich eleganckich katoliczek ktore nic nie maja pod kopułą.. :))

Gość gość
gość dziś Kazdy laczy sie z kim chce. I gooowno cie to powinno obchodzic! Ja mam bialego meza - ale mam znajomych murzynków i jakos w*****a mnie zachowanie takich eleganckich katoliczek ktore nic nie maja pod kopułą.. usmiech.gif xxx to jest zdrada rasy białej mówi ci to coś pisdo ? Takich jak ty powinno się pod ścianę stawiać. Kiedyś Persowie ( rasa biała), ze skarpy zrzucali za zdradę rasy

Gość Dorota oo
Ej gimbusie do książek wynocha tłuku. A nie jakieś chore tematy zakładasz!

Gość gość
tylko prostaki sa rasistami a jacy hipokrycie czemu sluchacie i tanczycie przy czarnej muzyce na dyskotekach i dlaczego ogladacie filmy z czarnymi jasne ze Polki na zachodzi sie za bardzo puszczaja z kolorowymi jednak to wynika z tego ze czarni potrafia pieknie gadac czarowac niestety polscy faceci tego nie potrafia wiec zakompleksione panie tesknia za miloscie i tak pragna komplementow i na te czule slowka czarni lapia kobiety ze wschodniej Europy

Gość gość
RATUNKUUUUUU! Gdzie jest admin?? Ileż można ten sam wulgarny, rasistowski i przede wszystkim PRZENUDNY temat zakładać w kółko!